Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 444 - What I Did For Love
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: What I Did For Love
Japonca Adı: Decisive Game! May vs Brock!
Türkçe Adı: Aşk için Yaptıklarım


[Resim: genizet.png]
Yarışma alanı hazırlandı. Oyuncular toplandı ve çoşku bulaşıcı! Gardenia Kasabası ve oradaki Pokémon Yarışması May’e dördüncü kurdelesini kazandırabilecek mi?

Kahramanlarımızı, May’in katılacağı Pokémon Yarışması için yaptığı hazırlığı izlerken buluyoruz. May'in Eevee'si, Kazı kullanarak bir kızı düşürür. May de kızdan özür diler. Kız, ilk kez katılacağı yarışmanın kayıt masasını öğrenir ve oraya doğru gider. Bu sırada gelen Yuma adında bir Pokémon Yetiştiricisi, kahramanlarımız ile sohbete başlar. Yuma, kendisine Pokémon'larını gösteren Brock’a harika bir yetiştirici olduğunu ve yarışmaya katılmayı düşünmesi gerektiği söyler. May’in yarıştın mı sorusuna ise kazandım bile diyerek yanıt verir. Brock, Yuma'nın söylemesinin ardından yarışmaya kaydını yaptırır.

Lillian, jüriyi tanıtarak yarışmayı başlatır. İlk olarak Mollie, Raticate’i ile sahneye çıkar. Mollie’nin havaya attığı kalası Raticate, Hiper Diş kullanarak parçalar. Mollie’nin, gösterisinin ardından sıra May’e gelir. May, Squirtle’yi seçer. Squirtle, Hızlı Dönüş kullanarak adeta bir dans sergiler. Squirtle, Baloncuk kullanarak piramit yapar. Squirtle, piramitin ardından kullandığı Buz Işını ile piramiti harika bir sarkıt abidesine çevirerek gösteriyi bitirir. Birbirinden güzel gösterilerden sonra sıra Brock’a gelir. Brock, Bonsly’i seçer. Bonsly’in Sahte Gözyaşı kullanmasını isteyen heyecanlı Brock, Lillian’ın müdahalesi ile normale döner. Brock, Bonsly ile bir nevi sirk gösterisi yapar. Brock, May ve Mollie’nin de içlerinde bulunduğu sekiz yarışmacı ikinci tura kalır.

İkinci tur başlamadan Brock ve May ile sohbet eden Yula, Brock’a her şey bitince birlikte çalışmayı teklif eder. İkinci turda Brock, Mollie ile karşılaşır. Mollie, Absol; Brock ise Marshtomp’u seçer. Absol, Jilet Rüzgar kullanır. Marshtomp, Jelit Rüzgar’ı havaya sıçrayarak atlatır. Absol’un Hızlı Saldırısı’na, Marshtomp Çamur Bombası ile karşılık verir. Marshtomp, Absol’u Su Tabancası ile mücadele dışı bırakır. Birbirinden harika maçların ardından final sırası gelmiştir. Final mücadelesi, May ve Brock’un arasında geçecektir. May, Eevee; Brock ise Marshtomp’u seçer. Eevee’nin Gölge Topu’nu, Marshtomp, Koruma ile engeller. Marshtomp, Çamur Bombası kullanır fakat Eevee, Kazı kullanarak kaçmayı başarır. Marshtomp, toprağın altındaki Eevee’yi türünün sağladığı avantaj ve kendini radar gibi kullanabilmesi sayesinde hisseder. Marshtomp, Eevee’yi saldıracağı sırada Su Tabancası ile vurur. Marshtomp, Eevee’ye Çamur Bombası ve Çarpma ile vurur. Eevee, Gölge Topu kullanır. Marshtomp, Eevee’nin saldırısını Su Tabancası ile engelleyip Çarpma ile karşılık verir. Eevee, peş peşe Kazı kullanır fakat Marshtomp, hepsinden kurtulmayı başarır. Marshtomp, delikleri kapatmak için Çamur Bombası kullanır. Eevee, çamura dönmüş sahada çok zorlanmaktadır. Marshtomp, çamurda sıkışmış Eevee’ye Su Tabancası ile saldırır. Sahanın kuru kısımlarını kullanan Eevee, saldırıyı atlatıp Çarpma ile Marshtomp’a saldırır. Eevee, Marshtomp’a Gölge Topu ve Çarpma ile hasar verir. Marshtomp ve Eevee birbirlerine tam saldıracakken süre biter. Süre bitiminde daha fazla puanı olan May, yarışmayı kazanır. May, böylece Gardenia Kurdelesi’ni kazanır. Yarışmanın bitiminde Yula, Brock’a onun yerine daha deneyimsiz olan Mollie’yi eğitimci olarak seçtiğini söyleyip oradan ayrılır.


Görünüyor ki Brock’un Yarışma’lara başlangıcı aynı zaman da sonu oldu ayrıca May, Büyük Festival’e bir kurdele uzakta ve bu tür bir yarışmayı asla kaçırmak istemezsiniz.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Contesta
Mr. Sukizo
Lillian
Mollie
Yuma





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]

Brock: [Resim: rsiconani205.gif] [Resim: rsiconani259.gif] [Resim: dpiconani438_zpshj091wzv.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani133.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James:  [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Mollie: [Resim: rsiconani020.gif][Resim: rsiconani359.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani010.gif] [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani037.gif] [Resim: rsiconani038.gif] [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani048.gif] [Resim: rsiconani053.gif] [Resim: rsiconani058.gif] [Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani105.gif] [Resim: rsiconani109.gif] [Resim: rsiconani162.gif] [Resim: rsiconani179.gif] [Resim: rsiconani183.gif] [Resim: rsiconani184.gif] [Resim: rsiconani187.gif] [Resim: rsiconani258.gif] [Resim: rsiconani261.gif] [Resim: rsiconani267.gif] [Resim: rsiconani270.gif] [Resim: rsiconani271.gif] [Resim: rsiconani276.gif] [Resim: rsiconani281.gif] [Resim: rsiconani294.gif] [Resim: rsiconani302.gif] [Resim: rsiconani303.gif] [Resim: rsiconani310.gif] [Resim: rsiconani326.gif] [Resim: rsiconani327.gif] [Resim: rsiconani361.gif]



[Resim: olaylar.png]
- May, Brock'u yenerek dördüncü Kanto Kurdelesini kazanmıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral