Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Alder(Anime)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: lSsts7p.png]


Alder, Unova Bölgesi, Floccesy Kenti eğitmenidir. Alder, Unova Ligi şampiyonudur. Alder’den ilk olarak ‘Ash and Trip’s Third Battle’ adlı bölümde Trip’in anısı olarak bahsedilmiştir.

[Resim: xwzPXoX.jpg][Resim: g5gd9L9.jpg]


Alder, ‘Ash Versus The Champion’ adlı bölümde ilk kez karşımıza çıkmıştır. Alder, bu bölümde gezerken Ash, Trip ve diğerleri ile karşılaşır. Ash ile Alder bir maç yapmaya karar verir. Alder, Bouffalant Ash ise Pikachu’yu seçer.

[Resim: hXHTzVC.jpg][Resim: JaEJMQ9.jpg]


Alder, maçı çok takmaz. Bouffalant da Alder’e kızıp saldırır. Alder,
sonra Bouffalant’ın gönlünü alır.

[Resim: bj81a01.jpg][Resim: PchECe1.jpg]

Alder, bölüm sonunda şehri dağıtan bir Gigalith’i engeller. Gigalith’e saplanan çiviyi bulup çıkaran Alder, Gigalith’i kurtarır.

[Resim: 83uFuwn.jpg][Resim: PlHnbgX.jpg]


Alder, ‘Jostling for the Junior Cup’ adlı bölümde Gençlik Kupası için karşımıza çıkar. Alder bu turnuvada yorumculuk yapar. Alder, bu bölümün başında Cynthia ile konuşurken de görülür.

[Resim: b9Z6J7o.jpg][Resim: ujRIRgR.jpg]


Alder, ‘Ash, Iris and Trip: Then There Were Three’ adlı bölümde yine Gençlik Kupası müsabakalarında karşımıza çıkar. Alder, bu turnuva boyunca yorumculuk yapar. Alder, yine bu turnuvada Trip’e kupasını erir ve onun ile bir maç yapar. Alder, Bouffalant Trip ise Serperior’u seçer.

[Resim: pxISlqF.jpg][Resim: fC0oXuw.jpg]

Alder, ‘Goodbye, Junior Cup-Hello Adventure’ adlı bölümde Trip ile yapacağı maç için karşımıza çıkar. Alder, kısa bir maçda Trip’i yener.

[Resim: yWzCiYZ.jpg][Resim: Q7wm4Cs.jpg]



Bilinen Pokémonları

Bouffalant
[Resim: i9grsIj.png]

Bouffalant, ilk olarak karşımıza ‘Ash Versus The Champion’ adlı bölümde çıkmıştır. Bouffalant, Alder’in görünen tek pokémonudur.