Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 439 - Spontaneous Combusken
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Spontaneous Combusken
Japonca Adı: Pokémon Contest! Yuzuhira Convention
Türkçe Adı: Gösterişli Combuskin


[Resim: genizet.png]
Chrysethemum Adası May’in sıradaki Pokémon Yarışması için güzel bir yer. Bu harika güneş ve eğlence diyarı May’in üçüncü kurdelesini kazanmasına yardım edecek mi?

Ash ve Sceptile’ı, saldırıları üzerinde çalışırken buluyoruz. Sceptile’ın kalbi
hala Meganium olayından ötürü kırıktır. Ash, Sceptile’a kalp acısı ile ilgili bir şeyler söylerken oraya Drew gelir. Drew, Ash’e Sceptile ile ilgili birkaç şey söyler. May, Drew’e mektubu ve yarışmayı sorar. Drew, mektubun tarzı olmadığını yarışmaya da katılmayacağını söyler. Jessie, de yarışmaya katılmayı planlamaktadır. Bu sırada May, sahilde Combusken ve Munchlax ile antrenmana başlar. Munchlax odak yumruğu kullanır fakat saldırı bir kızı az farkla sıyırır. May, kızdan özür diler ve onun ile tanışır. Kızın ismi Brianna’dır. Brianna, May’i tanımaktadır. Mektup ve gülü de Brianna yollamıştır. Brianna ile May’in arasında kısa bir sohbet geçer. Brianna, sohbet sırasında Drew'in ismini duyunca heyecanlanır. May, sonra Brianna’yı Drew’in yanına götürür. Brianna, Drew’i görünce çok heyecanlanır. May, heyecanlanan Brianna’yı Drew ile tanıştırır. Brianna, Drew’i çok beğenmektedir. Brianna, Drew gidince May’e bazı sert nidalar da bulunarak May'i yenmek istediğini ve Drew’in saygı duyduğu biri olmak istediğini belirtir.

Lillian, her zamanki gibi izleyicileri gaza getirip yarışmayı başlatır. İlk olarak sahneye Jessabella ve Mime Jr. çıkar. Jessabella ile Mime Jr. Hula Dansı yaparlar. Jessabella’dan sonra May, sahneye çıkar. May, ilk tur için Munchlax’i seçer. Munchlax, Güneş Işını ile başlar. Munchlax, Güneş Işını’ndan sonra Metronom’u kullanır fakat bu saldırı Dinlenme’ye döner. Uyuyan Munchlax’i havaya attığı yiyecek ile uyandıran May, Munchlax’in Odak Yumruk kullanmasını ister. Munchlax, havada yiyeceği kapıp yere düşerken Odak Yumruk kullanarak gösteriyi bitirir. May'in gösterisinden sonra Brianna, sahneye gelir. Brianna, gösteri kısmına Surskit ile başlar. Surskit, Buz Işını ile sahneyi buza çevirir. Surskit, buzun üzerinde Çeviklik kullanarak kaymaya başlar adeta bir balerin gibidir. Surskit, zıplayıp güzel bir iniş ile gösteriyi bitirir. Birbirinden harika gösterilerin ardından içlerinde May, Jessabella ve Brianna’nın da bulunduğu sekiz yarışmacı ikinci tura çıkmıştır.

İkinci tur eşleşmeleri yapılmıştır. Bu sırada Brianna ve May’in arasında Drew’in hakkında tartışmalar geçmektedir. May, ikinci turda Jessabella ile eşleşmiştir. May, ikinci tura Combusken Jessabella ise Mime Jr. ile başlamıştır. Combusken, maça Ateş Çemberi ile başlar. Mime Jr, Ateş Çember’inden kaçıp Mimik ile karşılık verir. Kendi saldırısının taklidinden hasar alan Combusken, Hızlı Saldırı ile karşılık verir. Mime Jr, Gıdıklama saldırısı kullanır. Mime Jr’ın Gıdıklama’sı beklenenden fazla puan götürür. Jessabella, Mime Jr’dan Ateş Çemberi kullanmasını ister. Bu saldırı Combusken’i güçlendirir. Ateş Çemberi’nden çıkan Combusken, mükemmel bir Alttan Vuruş ile Mime Jr’ı yener. May, böylece ilk turu geçer. May, Combusken; Brianna ise Vibrava ile birbirinden harika maçları geçtikten sonra finale kalırlar.

Final mücadelesi Brianna ve May’in arasında geçecektir. Lillian’ın, işareti ile mücadele başlar. May, Combusken Brianna, Vibrava’yı seçer. Combusken’in Hızlı Saldırı’sına Vibrava Çığlık ile karşılık verir. Combusken, bu saldırıdan çok fazla hasar alır. Combusken, Çığlık saldırısını Ateş Çemberi ile karşılık vererek durdurur. Vibrava, Ejderha Nefesi ile Ateş Çemberi’ni durdurur. Vibrava, Kum Mezar kullanarak Combusken’i kuma hapseder. Combusken, zor durumda kaldığı Kum Mezar’dan Mega Tekme ile kurtulur. Vibrava, Ejderha Nefesi kullanarak Combusken’i tam isabet ile vurur. Combusken, Alttan Vuruş ile karşılık vermeye çalışır. Vibrava, Combusken’in, Alttan Vuruşu’ndan kaçıp Kum Mezar kullanır. Saldırıyı Mega Tekme kullanarak engelleyen Combusken, Vibrava’yı da aynı saldırı ile savaş dışı bırakır. May, böylece Chrysenthemum Kurdelesi’ni kazanmayı hak etmiştir. Kurdelenin sunumundan sonra Lillian, kapanışı yapar. Kapanışın ardından May ve Brianna, sahilde konuşurlar. Konuşma sırasında oraya gelen Drew, Brianan’yı ve May’e övgü içeren cümleler söyler. Drew’den övgü alan Brianna, oracıkta bayılır. Kısa bir konuşmanın ardından Drew, oradan ayrılır. Kahramanlarımız da Drew'in arkasından öylece baka kalır.


Uzun bir mücadeleden sonra üçüncü kurdele May’in olmuştu. Yeni dostlar ve eski rakipler. Fakat her türlü heyecan verici maceralar bizi bekliyor.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Contesta
Bay Sukizo
Lillian
Drew
Brianna





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani254.gif]


May: [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie:[Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]


Drew: [Resim: rsiconani315.gif]


Brianna: [Resim: rsiconani238.gif] [Resim: rsiconani329.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani009.gif] [Resim: rsiconani030.gif] [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani066.gif] [Resim: rsiconani097.gif] [Resim: rsiconani163.gif] [Resim: rsiconani227.gif] [Resim: rsiconani282.gif] [Resim: rsiconani286.gif] [Resim: rsiconani296.gif] [Resim: rsiconani307.gif] [Resim: rsiconani351.gif]



[Resim: olaylar.png]

- May, üçüncü Kanto Kurdelesi'ni kazandı.




[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral