Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 438 - Odd Pokémon Out
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Odd Pokémon Out
Japonca Adı: Grovyle vs Tropius! Grass Field Battle!
Türkçe Adı: Garip Pokémon Gelişimi


[Resim: genizet.png]
May’in 3. kurdelesini kazanmak için zorlu bir mücadele vereceği yeni yarışmanın başlamasına kısa bir süre kala Chrysanthemum Adası’nın yolunu tuttular. Kahramanalrımız, adaya doğrudan bir sefer olmadığını öğrendikten sonra aktarma yapacakları Camomile Adası’na doğru yola çıktılar.


Kahramanlarımızı, Camomile Adası’nda gezerken buluyoruz. Yavru Rhyhornların topu Donphan’ın yanına kaçar. Donphan, Rhyhornlara yardım etmek isterken onları korkutur. Yavrularının korktuğunu gören Rhyhorn sürüsü, Donphan’ı kovalar. Donphan’ı gören kahramanlarımız da onun ile birlikte kaçmaya başlarlar. Bu sırada oraya gelen Hemşire Joy, Meganium’u seçer. Meganium, Gürle ile Rhyhornları sakinleştirir. May, Meganium'u görünce PokéDex'ine bakar.

Meganium: Meganium, şifalı bitki pokémonu. Meganium’un nefesi ölü otları ve ağaçları canlandırabilir. Yapraklarından sinirli ve saldırgan doyguları yatıştıran çok hoş bir koku yayar.

Hemşire Joy ile kahramanlarımız tanışır. Hemşire Joy, kahramanlarımızın pokémonlarına iltifat eder. Ash, pokémonlarına bakar ama Grovyle ortada yoktur. Bu sırada Grovyle, Tropius ile karşı karşıya gelmiş kavgaya hazırlanmaktadır. Tropius'u gören Ash, PokéDex'ine bakar.

Tropius: Tropius meyve pokémonu. Boynunda çocuklar arasında iyi bilinen tatlı bir meyve bulunur. Vücudundaki devasa yaprakları kullanarak uçabilir.

Grovyle, Hızlı Saldırı ile Tropius’a saldırır. Tropius, Çelik Kanat ile Grovyle karşılık verir. Tropius, Jilet Yaprak saldırı ile Grovyle vurur. Hemşire Joy'un isteği ile Meganium, Jilet Yaprak kullanarak Tropius’a vurur ve kavgayı durdurur. Grovyle, ağır yaralanmıştır. Hemşire Joy’un da yardımı ile Grovyle'ı arabaya koyan kahramanlarımız Pokémon Merkezi’nin yolunu tutmuşlardır. Olayları izleyen Roket Takımı ise Tropius’u yakalamaya karar verir. Meowth, Tropius ile konuşmaya gider. Tropius ile konuşan Meowth, James ve Jessie’nin yanına geri döner. Meowth, Tropius’un Hemşire Joy’un Meganium’unu sevdiğini söyler. Roket Takımı da patronlarına Meganium ve Tropius’u birlikte götürmeyi düşünürler. Pokémon Merkezi’nde Hemşire Joy, Meganium’un İyileştirme gücünü kullanarak Grovyle’ı tedavi eder. Grovyle, dinlenirken Brock, May ve Max’in konuşmalarını duyar. Grovyle, konuşmaları duyunca Tropius ile yaptığı savaşı hatırlar. Bu sırada Roket Takımı, mekanik robotları ile Pokémon Merkezi’ne saldırıp Meganium’u kaçırır. Grovyle, Pokémon Merkezi’nden kaçmış intikam için Tropius’un karşısına çıkmıştır. Tropius, Grovyle’a Çelik Kanat ve Jilet Yaprak ile saldırır. Tropius’un bir kez daha Jilet Yaprak saldırısı kullandığı sırada Grovyle, Meganium’u hatırlar. Grovyle, Hızlı Saldırı ile ağaca tırmanır. Grovyle, Tropius’a arkadan Mermi Tohumu ile saldırır. Grovyle, son olarak Yaprak Kılıcı ile Tropius’u yener. Savaşın bitiminde Roket Takımı Meganium ile gelir. Meganium, Tropius’u görür ve ona doğru koşar. Meganium’un, Tropius’a koştuğunu gören Grovyle, hayal kırıklığına uğrar. Meganium, İyileştirme ile Tropius’u iyileştirir. Kahramanlarımız ile Hemşire Joy, olay yerine gelirler fakat neler olduğunu anlamaya çalışırlarken Roket Takımı, Meganium ve Tropius’u yakalar. Grovyle, bu sırada üzüntü ve öfkenin etkisi ile evrimleşerek Sceptile’a dönüşür. Sceptile'ı gören Ash, PokéDex'ine bakar.

Sceptile: Sceptile, orman Pokémon’u. Kolları jilet yapraklarla çevrilidir. Düşmanlarına saldırmak için ağaçların dallarına seri bir şekilde tırmanabilir.

Ash, Sceptile’dan Tropius ve Meganium’u kurtarmasını ister. Jessie Seviper, James ise Cacnea’yı yollar. Sceptile, gelişmesinin de etkisi ile eski saldırılarını kullanamamaktadır. Seviper Zehirli Kuyruk, Cacnea ise Dikenli Kol ile Sceptile’a saldırırlar. Sceptile yere yıkılır. Roket Takımı, makine ile Sceptile'ı ezicekken, Pikachu Yıldırım Oku kullanarak makineyi engeller. Tropius ve Meganium, Pikachu sayesinde kurtulur. Roket Takımı, balonlarını da kullanarak kaçmaya çalışır. Meganium’un Jilet Yaprak saldırısını Tropius, Fırtına ile güçlendirerek Roket Takımı’nı yine gökyüzüne kavuşturur. Hemşire Joy’dan Sceptile’ın durumu hakkında bilgi aldıktan sonra Ash ve diğerleri vedalaşıp orada ayrılırlar.

Böylece, kahramanlarımız Grovyle’ın Sceptile’a dönüşmesine rağmen kırık bir kalbin tamir edilmesi için bunun yeterli olmadığını öğrenmiş oldular. Fakat Hemşire Joy’un da desteği ile bir kez daha Chrysanthemum Adası’na, yeni maceralara doğru yola koyuldular. May’in sıradaki yarışmasını görmeyi iple çekiyorlar.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Giovanni






[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani232.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani254.gif] [Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif] [Resim: rsiconani259.gif] [Resim: dpiconani438_zpshj091wzv.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani133.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie:[Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James:[Resim: rsiconani331.gif] [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani154.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani029.gif] [Resim: rsiconani032.gif] [Resim: rsiconani034.gif] [Resim: rsiconani077.gif] [Resim: rsiconani078.gif] [Resim: rsiconani111.gif] [Resim: rsiconani203.gif] [Resim: rsiconani278.gif] [Resim: rsiconani357.gif]



[Resim: olaylar.png]

[Resim: 250px-254Sceptile.png]
- Grovyle, Sceptile'a evrimleşti.
- Sceptile, saldırılarını kullanamamaktadır.






[Resim: EmeiGeenler.png]

suskunkral