Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 436 - Off The Unbeaten Path
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Off the Unbeaten Path
Japonca Adı: Who Single- Handedly has the Victory? Pokémon Orienteering!
Türkçe Adı: Yenilmeyen yol üzerinde


[Resim: genizet.png]
Ash beşinci Sınır Sembolü yolunda hazırlıklarını yaparken kahramanlarımız heyecan verici ve rahatlatıcı bir yolculuktalar. Herkes Metallica Adası ve Savaş Sarayı yolculuğundan zevk alıyor!

Kahramanlarımızı, Potpourri Adası’na doğru giderken buluyoruz. Her zamanki gibi Roket Takımı da, kahramanlarımızın peşindedir. Potpourri Adası’na çıkan kahramanlarımız, Pokémon Merkezi’ne gelirler. Kahramanlarımız, etraftaki pokémonları incelerken Hemşire Joy gelir. Hemşire Joy ve kahramanlarımız arasında kısa bir tanışma olur. Tanışma sırasında kahramanlarımızın yanından geçen çocuklar, bir yarışmadan bahseder. Hemşire Joy da yarışmanın Pokémon Hedef Belirleme Yarışması olduğunu söyler. Hemşire Joy, yarışma hakkında bilgi verir. Kahramanlarımız, Hemşire Joy’dan yarışma hakkında bilgi aldıktan sonra yarışmaya katılmaya karar verirler. Roket Takımı da, kahramanlarımızı takip ederken yarışmadan haberdar olur. Roket Takımı da yarışmaya katılacaktır. Kahramanlarımız, akşamı kazananın kim olacağını tartışarak geçirirler.

Yarışmanın kuralları Hemşire Joy tarafından hatırlatıldıktan sonra yarışma başlar. Kahramanlarımız, yarışma başlar başlamaz farklı yönlere dağılırlar. James, yarışmadaki ilk damgalamayı yapmıştır. Bu sırada Ash ve Pikachu da Gökkuşağı Kemeri’ne gidip ilk damgalamasını yapmıştır. Brock ve Bonsly de Ağaç Damgası'nı yapıştırmışlardır. May ve Eevee de yanlışlıkla kaybolup Kingler Damgası’nı bulmuşlardır. Jessie ve Meowth ise hep yanlış yönlere gitmektedir. Başaramayacaklarını anlayan Jessie ve Meowth, James’in kazanmasını sağlamak için etrafa tuzaklar kurarlar. Ash ve Brock, bu tuzaklara yakalanırlar ama bir şekilde kurtulmayı başarırlar. Tuzaktan kurtulan Ash, ikinci damgası olan Kingler Damgası’nı da haritasına yapıştırmıştır. Kahramanlarımızın, kurallar gereği Pokémon Merkezi’ne bıraktığı pokémonları ise diğer pokémonlar ile eğlenmektedirler. May’de ikinci damgası olan Ay Kayası Damgası’nı haritasına yapıştırmıştır. Kahramanlarımız ve pokémonları yarışmaya mola verip yemek yerler. Yemek molasını bitirdikten sonra James, üçüncü damgası olan Kingler Damgası’nı haritasına yapıştırmıştır. May ve Max de Roket Takımı’nın tuzaklarına yakalanırlar. Tuzaktan kurtulduktan sonra May, dördüncü damgası olan Skarmory Damgası’nı haritasına yapıştırır. Köprü üzerinde karşılaşan May ve Max birbiri ile konuşurken Roket Takımı ipleri keser. May ve Max zor duruma düşer. Köprün tam koptuğu anda gelen Brock ile Ash, May ve Max’i kurtarır.

Jessie ve Meowth, kahramanlarımızı bırakıp Pokémon Merkezi’ndeki meyvelere yönelirler. Jessie ve Meowth oradaki Pokémonları ağla yakalayıp meyveleri alırlar. Ağlardan kaçan Swellow, kahramanlarımızı uyarır. Kahramanlarımız, Roket Takımı oyalanırken Pokémonları kurtarıp meyveleri alırlar. Jessie, olayı fark edince Dustox’u yollar. Ash, Donphan ile, Jessie ve Meowth’ı gökyüzüne yollar. Kahramanlarımız, oyalanırken James ve Mime Jr. yarışmayı kazanır. James, Hemşire Joy’un tavsiyesi ile meyveleri Ash ve diğerlerine bağışlar. Bu olayın üstüne Jessie ve Meowth’ın meyve hayalleri suya düşer. Kahramanlarımız, meyveleri yerken sohbet ederler. Sohbeti duyan Hemşire Joy, May’e bu adada Pokémon Yarışması olduğunu söyler.


Beklenmedik bir macera, kahramanlarımız da dahil herkese bir eğlence sunduktan sonra May Potpourri Adası’ndaki Wisteria Kasabası’nda gerçekleşecek heyecan verici bir Pokémon Yarışması’nın haberini aldı. Orada üçüncü kurdelesini kazanabilecek mi?




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani232.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani341.gif]

Brock: [Resim: rsiconani205.gif] [Resim: rsiconani259.gif][Resim: dpiconani438_zpshj091wzv.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani133.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani269.gif]

James: [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Özel/Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani029.gif] [Resim: rsiconani032.gif] [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani058.gif] [Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani152.gif] [Resim: rsiconani174.gif] [Resim: rsiconani184.gif] [Resim: rsiconani187.gif] [Resim: rsiconani189.gif] [Resim: rsiconani190.gif] [Resim: rsiconani194.gif] [Resim: rsiconani207.gif] [Resim: rsiconani215.gif] [Resim: rsiconani217.gif] [Resim: rsiconani223.gif] [Resim: rsiconani231.gif] [Resim: rsiconani238.gif] [Resim: rsiconani240.gif] [Resim: rsiconani246.gif] [Resim: rsiconani255.gif] [Resim: rsiconani258.gif] [Resim: rsiconani261.gif] [Resim: rsiconani263.gif] [Resim: rsiconani270.gif] [Resim: rsiconani298.gif] [Resim: rsiconani304.gif] [Resim: rsiconani353.gif]



[Resim: olaylar.png]

- James, Pokémon Hedef Belirleme Yarışması'nı kazandı.






[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral