Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: PokéTV Projemiz Hakkında Bilgilendirme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(28-11-2014, 07:44 PM)missyasar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Videolardın tamamı yeklencekmi yüklencekse na zaman ben tüm sezonu izledimde eksik olanları izleyemedim bide 17 sezon ne zaman gelcek

17. sezon Türkçe altyazılı olarak bazı online izleme sitelerinde mevcut 23. bölüme kadar.
Teşekgürler
Pokemon Türkiye Facebook sayfasında PokeTV projesi hakkında yeni bir duyuru yayınlanmış. Son gelişmeleri rica etsem burada da açıklar mısınız? En azından forumu takip eden arkadaşları da bilgilendirmiş olursunuz...
kolay gelsin iyi çalişmalar 17 sezon 22 bölümden sonrasi 35 bölüme kadar 720p değil bununla ilgili düzeltme olacak mi tek partta acaba ?
Bir süre önce Facebook sayfamızdan duyuru yapmıştık. 17. Sezon için sanırım forum içinde bu duyuru olmadığı için hala aynı soruyu soranlar var, cevaplamak adına buraya da yazıyorum.

Alıntı:Soru: 17. Sezon ne olacak?
Cevap: 17. sezonla kastedilen pokemon xy serisinin türkçe dublajlı bölümlerinin yayınına ara verilmiştir. 35. bölümden sonra yeni bölüm türkçe dublajlı olarak henüz yayınlanmamıştır. Şu anda ingilizce dublaj olarak amerika'da 66. bölüm yayınlanmıştır. Türkçe dublaj çalışmalarını gerçekleştiren şirketle iletişim kurduk ve kendileri dublaj yapmaya devam ettiklerini belirttiler. Ancak dublajlanan bu bölümlerin Türkiye'de TV yayın hakları Digitürk'ten yayın yapmakta olan Disney XD kanalına aittir. Bu nedenle Disney XD kanalı dublajlı bölümleri yayınlamadığı sürece bizde yeni bölümleri kaydedip sizlere ulaştıramayız. Digitürk yetkilileriyle neden dublajlanan yeni bölümlerin yayınlanmadığı ve ne zaman yayınlanacağı konusunda iletişime geçtik ama henüz bir geri dönüş alamadık. Beklentimiz bu bölümlerin kanalda yayınlanacağı şeklindedir. Ancak olur da yayınlanmazsa pokemon xy serisini 36. bölümden itibaren türkçe altyazı çalışmalı olarak sizlere kazandırmak üzere çalışma başlatacağız. Bu konu hakkında başka soru sormanıza gerek gelişmeleri zaten duyuru olarak siz takipçilerimizle paylaşacağız.

Facebook sayfamızdan aynı duyuruya ulaşmak için Linke tıklayabilirsiniz.
https://on.fb.me/1NknA1X
Sayfalar: 1 2 3 4