Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 433 - From Cradle To Save
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: From Cradle To Save
Japonca Adı: Bonsly & The Ninja School!
Türkçe Adı: Beşikten Kurtuluşa


[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımız, Savaş Mızrağı ve Ash'in dördüncü Savaş Sınırları karşılaşması yolunda devam ederken öğle yemeği ve kısa bir sohbet için zaman buldular.

Kahramanlarımızı kısa bir ara vermişken buluyoruz. May, Pokémon Yumurtası ile ilgilenirken Ash, Pikachu ve Donphan da Pikachu'nun Volt Vuruşu üzerinde çalışma yaparlar. Antrenman sırasında Donphan, kontrolü kaybeder ve kayanın arkasında saklanan bir ninja ile onun Ninjask'ına çarpar. Evian adındaki bu ninja, dostlarımızı son günlerde ortalıkta dolaşan hırsızlar olduğunu düşündüğü için onları gözetlemiştir. Her şeyin bir yanlış anlaşılma olduğu anlaşıldığında dostlarımız ile Evian tanışırlar. Evian, ninja okulunda okuyan öğrencidir. Dostlarımızın merak etmesi üzerine Evian, onları okula getirir. Öğretmenin de dostlarımızı kabul etmesi üzerine, bir günlüğüne ninja okulunun öğrencisi olurlar.

Okulda da gündem hırsızlık olayıdır. Herkes hırsızlıkla ilgili bildiklerini anlatırlar. Diğer yandan olayı uzaktan takip eden Roket Takımı, ninja Pkémonlarını çalma planı yaparlar.

Dostlarımızı ormanda ninja eğitim yaparken buluyoruz. Önce nefes eğitimi ile başlayan eğitim, kamuflajla ve Kecleon'u bulma ile devam eder. Kecleon'ı arayan dostlarımız ve öğrenciler, bir Bonsly'ye rastlarlar. Bonsly ağlamaya başlar. Önceki gece duyulan sesin, Bonsly'nin ağlama sesine benzemesi üzerine öğrenciler Bonsly'yi suçlarlar. Brock, Bonsly'yi eline alarak onu sakinleştirir. Ash Pokédex'inden Bonsly'ye bakar.


Bonsly: Bonzai Pokémon'u. Bonsly, Sudowoodo'nun gelişmemiş halidir. Çimen Pokémon'u gibi görünse de aslında Kaya Türü bir Pokémon'dur. Çok nemli olduğu zamanlar nemden kurtulmak için sahte gözyaşı üretir.

Herkes Bonsly'yi hırsızlık ile suçlarken Brock, inanmaz. Önceki gece çaldığı iddia edilen Porta Meyve'sinden Bonsly'ye verir. Bonsly meyveyi sevmez. Böylece onun masum olduğu anlaşılır. Brock onun bebek olduğunu anlar. Biberon ile süt vererek ağlayan Bonsly'yi sakinleştirir. Ancak Bonsly tekrardan ağlar ve Brock'a saldırmaya başlar. Tam o sırada Roket Takımı ortaya çıkar. Sloganlarını söyledikten sonra, çalılıklarda saklanmış olan Bonsly dışındaki, dışarıda olan bütün Pokémonları yakalarlar. Kaçmaya çalışırlar. Angela Hoca, atik bir şekilde Shiftry'yi seçer. Shiftry, hızlı bir şekilde Roket Takımı'nın peşinden gider ve uçurtmalarını keserek yere düşmelerini sağlar. Ash Grovyle'ı, May Combusken'i, Brock da Marshtomp'u çıkartır. Grovyle, tam güç Yaprak Kılıcı ile Pokémonları ağdan kurtarır. Shiftry, Kaya Parçalama, Combusken, Ateş Çemberi ve Marshtomp da Su Tabancası ile Roket Takımı'na zarar verirler. Dostlarımız, Roket Takımı'nın etrafını sarmışlardır. Jessie Angela'ya meydan okur. Angela da kabul eder. Jessie'nin hileli ninja sanatlarını anlayan Angela, Shiftry'yi kullanır. Çifte Takım ile Roket Takımı'nın etrafını saran Shiftry, Jilet Rüzgar'ı ile Roket Takımı'na saldırır. Öğrencilerin de yardımıyla Roket Takımı yakalanıp paketlenir. Boş boğazlılıkları yüzünden hırsızlığı onların yaptığı ortaya çıkar. Kaçmaya çalışan Roket Takımı, bir şekilde kendilerini gökyüzüne fırlatmayı başarır.

Angela, Ash ile arkadaşlarına teşekkür eder. Tam o sırada, bütün olanları çalıların arkasından izlemiş olan Bonsly çıkar ve Brock'a saldırır. Yine ağlamaya başlar. Öğrenciler, savaş sırasında Bonsly'nin kaçtığını eleştirir. Angela araya girerek Bonsly'nin kaçmasının normal olduğunu, onun daha küçük olduğunu söyler. Ama bu Bonsly'yi sakinleştirmez. Korkup kaçmasını düşünür. Brock Bonsly'nin yalnızlığını fark eder. Ona yolculuklarında kendilerine katılması teklifinde bulunur. Bonsly kabul eder ancak öncesinde savaşmak ister. Brock da kabul eder. Brock, Forretress'i seçer. Bonsly Yalancı Gözyaşı ile başlar. Forretress dahil herkesi kandıran Bonsly, Çarpma ile devam ederek Forretress'e beklemediği bir anda saldırır. Hızlı toparlanan Forretress, Hızlı Dönüş ile saldırıya geçer. Bonsly yine Yalancı Gözyaşı kullanır ama Forretress bu sefer kanmaz. Tam güç Hızlı Dönüş'le Bonsly'ye saldırır. Ardından geri savrulan Bonsly'nin etrafını Çivilerle kaplar. Brock Pokétopu fırlatır. Ancak Bonsly geri çıkar. Çıkar çıkmaz da sevinç dansından dolayı başı döner ve etrafını saran çivilerden birine değer. Brock yeniden Pokétopu gönderir. Bu sefer Bonsly'yi yakalamıştır.

Dostlarımız Angela, Evian ve diğer öğrencilerle vedalaşıp yollarına devam ederler.


İşin sonunda bir günlük Ninja Eğitimi kahramanlarımıza hayal edebileceklerinden fazlasını kazandırdı. Ve de unutamayacakları hatıralar edindiler! Ailenin son üyesi olarak Bonsly'nin katılmasıyla kahramanlarımız, bir kez daha Savaş Mızrağı yoluna koyuldular!





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Angela
Evian





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani232.gif] [Resim: rsiconani253.gif]


Brock:[Resim: rsiconani205.gif] [Resim: rsiconani259.gif] [Resim: dpiconani438_zpshj091wzv.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani256.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Angela: [Resim: rsiconani275.gif] [Resim: rsiconani352.gif]


Evian: [Resim: rsiconani291.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani114.gif] [Resim: rsiconani168.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani017.gif] [Resim: rsiconani121.gif]



[Resim: olaylar.png]

[Resim: 250px-438Bonsly.png]
- Brock, bir Bonsly yakaladı.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_