Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Iris (Anime)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(12-11-2014, 09:33 PM)Black_Prince Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eline sağlık güzel olmuş fakat nedir bu irisin druddigonlardan çektiği ayrıca çoğu kişinin en sevmediği Ash'in yol arkadaşı İris ama tam tersine ben severim belkide dragoniteleri bana sevdirdiği içindir konu dışı:Naruto bitince sevinen tek kişi banim galiba :D
Sağol teşekkür ederim.

Konu dışı:Narutoyla daha doğrusu anime kavramıyla tam olarak daha yeni karşılaştım.Şu an 33.bölümdeyin daha önümde 500 bölüme yakın bir yol var.Ama yürüyeceğim O.O
Güzel olmuş ellerine sağlık. Birde bölüm isimleri yazıyor ancak sezonun veya özel serisnin kaçıncı bölümü olduğunu yazarsan güzel olur bence.

Iris Gible ne zaman yakaladı derken BW serisinin özel bölüm olduğunu öğrendim :)
(13-11-2014, 07:18 PM)bulldogss_eray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel olmuş ellerine sağlık. Birde bölüm isimleri yazıyor ancak sezonun veya özel serisnin kaçıncı bölümü olduğunu yazarsan güzel olur bence.

Iris Gible ne zaman yakaladı derken BW serisinin özel bölüm olduğunu öğrendim :)
Sağolun tavsiyenizi dikkate alacağım.
Iris gerçekten kız karakterler içinde en sevdiğim kızdır. BW serisini seviyorum 16. Sezon hariç (N bölümleri istisna tabi). Paylaşım yapan arkadaşa teşekkür ederim. Benim gözümde Misty, May, Dawn ve Serena, bir Iris etmez gözümde tabi diğer kız karakterleri de seviyorum. Çünkü en güçlü kız karakterdir kendisi.
Sayfalar: 1 2