Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 432 - Green Guardian
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Green Guardian
Japonca Adı: Pokémon Ranger Appears! Celebi Rescue Operation!
Türkçe Adı: Yeşilin Koruyucusu


[Resim: genizet.png]
Ash’in dördüncü Sınırlar Sembolü’nü kazanmak için Savaş Mızrağı’na doğru giden kahramanlarımızı güzergahları olarak İki Numaralı Bisiklet Yolu’nu kullanmayı düşündükleri anda buluyoruz.

Bölümümüz orman yangını ile başlar. Orman yangınını gören Celebi, olaya tam zamanın da müdahale eder. Yangını söndüren Celebi bitkin düşer, ormanın başka bir yerine ışınlanır. Celebi ışınlandığı yerde yere yıkılır ve kendini korumaya alır.


Bu sırada kahramanlarımız Sınırlar Sembol’ünü daha erken kazanmak için kısa olan bisiklet yolunu kullanmayı düşünürler. Oraya giderler ama yol toprak kayması nedeniyle kullanıma kapanmıştır. Kahramanlarımız ise polis memuru Jenny’nin tarifi ile kestirme bir yoldan Fuchsia Şehri’ne gitmeye karar verirler. Kahramanlarımız kestirme yoldan giderken Pikachu, Celebi'yi hisseder, ardından koşmaya başlar. Pikachu’yu takip eden kahramanlarımızın karşısına bir Pokémon Koruyucu’su ve onun Plusle'si çıkar. Kısa bir tanışmanın ardından birlikte gözden kaybolan Pikachu'yu aramaya devam ederler. Bu sırada da Roket Takımı’nı sarmaşıklara sıkışmış bir şekilde görüyoruz. Bir plan hazırlığındadırlar. Kahramanlarımız Pikachu’yu aramaya devam ederken karşılarına dev sarmaşıklar çıkar. Pokémon Koruyucu’su Solana buradan geçmek için Yakalama Analizcisi’ni kullanmaya karar verir ve kahramanlarımıza bu aleti tanıtır. Kısa bir araştırmadan sonra Yakalama Analizcisi’yle üç Lioone bulur. Bu üç Lioone Yırtma Saldırısı kullanabiliyordur. Sarmaşıkları geçmek için bunu kullanmaya karar verirler. Liooneler sayesinde yolları açılan kahramanlarımız aramaya devam ederler. Pikachu ise Celebi’nin yanına gitmiştir. Celebi yorgun ve yaralanmış bir şekildedir. Aramaya devam eden kahramanlarımız sarmaşıklara sıkışmış Roket Takımı’nı görürler. Lioone, Yırtma Saldırısı ile Roket Takımı’nı kurtarır. Roket Takımı kurtulduktan sonra hemen kaçar . Liooneleri serbest bırakan Solana yardım için Diglett ve Dugtrio yakalar. Diglett ile Dugtrio, delik kazarlar. Solana ve kahramanlarımız bu deliğe atlarlar. Pikachu'yu kısa yoldan bulmaya çalışırlar. Bu sırada da Pikachu, Celebi’yi güçlendirmeye çalışır. Solana ve kahramanlarımız, Diglett ile Dugtrio'yu kullanarak Celebi’yi ve Pikachu’yu bulurlar. May, Pokédex’i açar ve Celebi’yi araştırır.


Celebi: Zaman yolculuğu yapan Pokémon! Celebi, Orman Koruyucusu olarak ormanda dolaşır. Nerede ortaya çıkarsa, ağaçlar ve çimenler büyür.

Celebi’ye, yardıma geldiklerini söyleyen dostlarımız geceyi orda geçirmeye karar verirler ve ateş yakarlar. Ertesi sabah iyi bir uyku çeken Celebi iyileşmiştir. Celebi, bütün sarmaşıkları kaldırır. Tam bu anda Roket Takımı ortaya çıkar, Celebi’yi yakalarlar ve kaçmaya başlarlar. Solana ve dostlarımız da Roket Takımı’nın peşine düşerler. Roket Takımı’nın makinesini yakalayan Solana Plusle’nin Yıldırım Dalgası Saldırısı’nı kullanır. Bu saldırı o kadar etkilidir ki makine resmen donmuştur. Saldırının etkisi ile makineden kıvılcımlar çıkmaya başlar. Makine patlamadan önce Solana, Celebi’yi kurtarır. Makinenin içinden çıkan Roket Takımı savaşmak için pokémonlarını çıkarır. Jessie Seviper, James Cacnea, Brock Marshtomp, Ash ise Pikachu kullanır. Kısa bir mücadele olur Pikachu, Volt Vuruşu kullanarak Roket Takımına saldırır. Volt Vuruşu büyük bir patlamaya yol açar. Patlama ile birlikte Roket Takımı da havaya uçar. Makinenin hasar verdiği alanda ufak çaplı bir yangın başlar. İyileştirme Çanı kullanan Celebi ormanı tekrar kurtarır. Celebi dostlarımız ile vedalaştıktan sonra oradan uzaklaşır. Sarmaşıklar yok olunca yol açılır kahramanlarımız bisikletlerle yollarına devam ederler.

Ne ekersen onu biçersin. Kahramanlarımız ve Pokémon Koruyucusu Solana, efsanevi Pokémon Celebi’yi kurtarabildi ve karşılığında Celebi ormanı kurtardı. Şimdi Fucshia Şehri, Bisiklet Yolu’nun sonunda ve hemen ardından da Savaş Mızrağı.






[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
James
Jessie
Officer Jenny
Solana





[Resim: pokemonlar.png]
Ash:[Resim: rsiconani025.gif]

Brock:[Resim: rsiconani259.gif]

James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Jessie:[Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]
Solana:[Resim: rsiconani311.gif]

Vahşi:[Resim: rsiconani010.gif] [Resim: rsiconani012.gif] [Resim: rsiconani013.gif] [Resim: rsiconani014.gif] [Resim: rsiconani015.gif] [Resim: rsiconani017.gif] [Resim: rsiconani032.gif] [Resim: rsiconani029.gif] [Resim: rsiconani019.gif] [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani048.gif] [Resim: rsiconani050.gif] [Resim: rsiconani051.gif] [Resim: rsiconani102.gif] [Resim: rsiconani115.gif] [Resim: rsiconani234.gif] [Resim: rsiconani162.gif] [Resim: rsiconani251.gif]



[Resim: olaylar.png]
Ash ve arkadaşları Pokémon Koruyucusu ile tanıştı.





[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral