Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 430 - Tactics Theatrics!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Tactics Theatrich
Japonca Adı: Battle Dome! Fusion of Fire and Water!!
Türkçe Adı : Taktikler Gösterisi

[Resim: genizet.png] 
Kahramanlarımız üçüncü Savaş Sınırı Sembolü'nü kazanmak için Kubbe Yıldızı Tucker'e meydan okmaya Savaş Kubbesi'ne gelirler. Orada Scott'la karşılaşırlar. Ash Tucker'a meydan okur ve savaş başlar.

Bu maç diğer maçlardan farklıdır çünkü Çiftli Savaş şeklinde olacaktır. Tucker Arcanine ile Swampert'ı seçer. Ash Corphish ve Swellow'u seçer. Maç başlar. Swellow, Swampert'e Hzılı Saldırı kullanır. Arcanine Aşırı Hız kullanır. Aşırı Hız, Hızlı Saldırıdan daha hızlı olduğu için Swellow hasar alır Arcanine hasar almaz. Corphish Baloncuk Işını'nı Arcanine'ye kullanır. Swampert, Arcanine'nin önüne atlar ve Koru kullanarak Arcanine'yi korur. Tucker'in taktiği Arcanine'nin hızın saldırmak için kullanırker Swampert'ı koruma olarak kullanmaktır. Swellow Hava Ası kullanır. Arcanine'de Hava Ası kullanır. İki saldırı çarpışır ikiside hasar alır. Corphish Kıskaç Kolu'nu Arcanine'ye kullanır. Swampert Çamur Atışı kullanarak Corphish'in Kıskaç Kolu yapmasını engeller. Swampert Su Tabancası kullanır. Hem Swellow hem Corphish bu saldırıdan kaçar.

Corphish Yengeç Çekici kullanır. Swampert Dinamik Yumruk kullanır. İki saldırı çarpışır ve her yeri toz bulutu kaplar. Bulut dağılınca her ikisininde hasar aldığı ortaya çıkar. Swellow. Arcanine'ye Gagala kullanır. Arcanine Alev Püskürtücü kullanır. Swellow kaçmak için Çifte Takım kullanır ve başarıyla kaçar. Arcanine Ateş Patlaması kullanır. Swellow Ateş Patlamasından kaçar. Swellow Hızlı Saldırı kullanır. Arcanine Aşırı Hızla karşıkı verir. İki saldırı kafa kafaya gelir. Corphish Swampertê Yengeç Çekici ile saldırır. Swampert Su Dalgası kullanarak hem Corphish'in saldırısından kaçar hem de Corphish ve Swellow'a hasar verir. Arcanine Ateş Patlaması kullanır. Corphish ve Swellow'a hasar verir. Corphish ve Swellow çok ağır hasar almalarına rağmen pes etmezler. Arcanine Alev Püskürtücü, Swampert Su Tabancası kullanır.

Corphish Baloncuk İşını kullanır. Corphis saldırıları engellmeyi başarır. Alev Püskürtücü ve Balomcuk Işını çarpıştğından dolayı etrafı hafif bir buhar kaplar. Ash'in aklına bir strateji gelmiştir. Swampert Dinamik Yumruk kullanır. Swellow Hızlı Saldırı kullanır. Arcanine Aşırı Hız kullanır. Swellow Çifte Takım kullanır. Arcanine ve Swampert birbiriyle çarpışır. Arcanine Ateş Patlaması kullanır. Corphish Baloncuk Işın kullanır. Sıcak ve soğuk aniden çarpıştığı için sahayı buhar kaplar ve göz gözü görmez hale gelir. Swellow Hızlı Saldırı kullanır. Swampert Dinamik Yumruk, Arcanine Aşırı Hız kullanır. Swellow kaçmayı başarır. Corphish Yengeç Çekici, Swellow Hava Ası kullanır. Corpish Arcanine'ye, Swellow Swampert'e vurur. Arcanine ve Swampert devam edemiyecek duruma gelir. Savaşı Ash kazanır.


Ve böylece, karşılaşmayı kazanıp Taktik Sembolü'nü almakla kalmayıp paha biçilmez bilgilerde öğrenir ve Savaş Sınırı macerası devam eder...






[Resim: karakterler.png] 
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Norman
Scott
Tucker






[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Tucker: [Resim: rsiconani059.gif][Resim: rsiconani260.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash üçüncü Savaş Sınırı Sembolü'nü kazandı.



[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
halilozden