Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Georgia(Anime)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 9u71K6n.jpg]


Georgia, yolculuğuna Unova Bölgesi’nden başlamıştır. Georgia, ilk olarak karşımıza ‘İris and Excadrill Against the Dragon Buster’ adlı bölümde çıkmıştır. Georgia, bu bölümde İris ile maç yapmıştır. Georgia’nın Beartic’i, İris’in Axew ve Excadrill’ini yenmiştir. Bölüm sonunda İris ve
Excadrill, Georgia ve Beartic ile yine maç yapmıştır. İkili arasındaki maç beraberlikle sonlanmıştır.



[Resim: 7wswcYe.jpg][Resim: uiRMiZU.jpg]

[Resim: SMmIMLh.jpg][Resim: 8Y6ZPSj.jpg]


Georgia, ‘Reunion Battles In Nimbasa’ adlı bölümde Pokémon Turnuvası’na katılmıştır. Georgia, ilk turda Beartic ile Sylvester’in Joltik’ini yenmiştir.


[Resim: zmqr76Y.jpg][Resim: jbnp0Bo.jpg]



Georgia, ‘The Club Battle Hearts of Fury, Emolga Versus Sawk’ adlı bölümde Ash ile yaptığı maçda görülmüştür. Georgia’nın Pawniard’ı Ash’in Snivy’sine yenilmiştir. Georgia, böylece turnuvadan elenmiştir.


[Resim: SwSAuu3.jpg][Resim: dNkHSH4.jpg]



Georgia, ‘Search for the Clubultimate!’adlı bölümde başka bir turnuvaya daha katılmıştır. Georgia, ilk turda Gail’in Druddigon’unu Bisharp ile geçmiştir.



[Resim: VxYldlp.jpg][Resim: mNcxqSM.jpg]



Georgia, ‘A Clubsplosion of Excitement’ adlı bölümde Bianca ile maça çıkmıştır. Georgia’nın Bisharp’ı, Bianca’nın Emboar’ına yenilmiştir. Georgia, bu turnuvadan elenmiştir. Bu arada Georgia’nın arada yaptığı maçları hakkında bilgi yoktur.



[Resim: LjSh31i.jpg][Resim: mSFHC0R.jpg]



Georgia, ‘Crisis at Ferroseed Research’ adlı bölümde Ferroseed’lere yardım etmiştir.


[Resim: LwTbQny.jpg]

Georgia, ‘Jostling for the Junior Cup’ adlı bölümde yine bir turnuvaya katılmıştır. Georgia, ilk turda İris ile karşılaşmıştır. Georgia’nın Beartic’i, İris’in Dragonite’sine yenilmiştir. Georgia, bu turnuvadan elenmiştir.


[Resim: FLH0Ujg.jpg][Resim: zXEP4rJ.jpg]


Georgia, İris'in rakibidir. Georgia, iyi bir Ejderha Tipi Avcısı olmak istemektedir.

Bilinen Pokémonları
Beartic
[Resim: Pi1TAms.png]

Beartic, ilk olarak karşımıza ‘İris and Excadrill Against the Dragon Buster’ adlı bölümde
çıkmıştır. Georgia, Beartic’i katıldığı turnuvalarda kullanmıştır.


Bisharp
[Resim: R5PV4hy.png]

Bisharp, ilk olarak karşımıza Pawniard hali ile ‘Cilan Versus Trip, Ash Versus Georgia’ adlı bölümde çıkmıştır. Bisharp olarak ise ‘‘Search for the Clubultimate’ adlı bölümde çıkmıştır. Georgia, bir turnuvada Bisharp’ı Bianca’ya karşı kullanmıştır.

Vanilluxe
[Resim: On1QdZJ.jpg]

Vanilluxe, ilk olarak karşımıza ‘Crisis at Ferroseed Research’ adlı bölümde çıkmıştır.
Konu için teşekkürler.Lakin Georgia ejder tipi eğitmen olmak istemiyor,"dragon buster" yani ejder avcısı bir eğitmen olmak istiyor.Bu yüzden buz türü pokemonlar kullanıyor.Aslında peri türü kendisi için biçilmiş kaftan...Bu arada kendisinin Sinnoh bölgesinden geldiğini bilmiyordum.
(11-10-2014, 07:49 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konu için teşekkürler.Lakin Georgia ejder tipi eğitmen olmak istemiyor,"dragon buster" yani ejder avcısı bir eğitmen olmak istiyor.Bu yüzden buz türü pokemonlar kullanıyor.Aslında peri türü kendisi için biçilmiş kaftan...Bu arada kendisinin Sinnoh bölgesinden geldiğini bilmiyordum.
Uyarı için saol. Bu arada gözümden kaçmış pardon ya Sinnoh değil Unova olcaktı .d
Unova o kadar kötüydü ki Bianca çok saçma bir karakterdi, Stephan pokémonları nispeten güzel ama ismi konusundaki bıkkınlık getiren muhabbet ve Morrison çakması olması nedeniyle hiç sempatik değildi, Burgundy gerçekten gereksiz ve Bianca'dan saçma bir karakterdi, Trip bir rival için çok pasif kaldı sadece Alder ile ilgili meselesi göz önüne alındı. Georgia tek beğendiğim karakterdi diyebilirim. Güzel bir amacı var, amacı doğrultusunda hareket ediyordu ona uygun pokémonları vardı.
Konu için teşekürler henüz bu sezona gelemedık ama olsun B|