Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 437 - Harley Rides Again
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Harley Rides Again
Japonca Adı: Munchlax’s Battle Debut!Harley & Taking the Game Seriously!
Türkçe Adı: Harley Yine İş Başında




[Resim: genizet.png]
Potpourri Adası’nı geçtikten sonra kahramanlarımız May’in Wisteria Pokémon Yarışmasına katılma ve üçüncü kurdelesini kazanma isteğiyle Wisteria Kasabası’na ulaştılar.

Wisteria Kasabası’na gelen May, hiç durmadan Pokémon Yarışması için Muchlax ile hazırlıklara başlar. May'in antrenman yaptığı sırada diğerleri ile arasında kısa bir sohbet geçer. May, bu Pokémon Yarışması’nda ilk turda Squirtle ikinci turda da Munchlax’i kullanmayı düşündüğünü belirtir. Brock ise elinde Bonsly ile kızların dikkatini çekerken bir anda Harley orada belirir. Brock’un yanına gelen Harley bütün kızları kaçırır. Harley, May’i görür ve May’in yanına gider. Harley ve May’in arasında kısa bir tartışma geçer. Harley tartışmanın ardından kendine has nidası ile oradan ayrılırken, Ash ve diğerleri de kızgın olan May’e gaz verirler. Harley etraf da gezinirken Roket Takımı’na rastlar. Harley ve Roket Takımı arasında ufak bir sohbet geçer daha doğrusu Harley, Roket Takımı ile dalga geçer.

Lillian, muhteşem hareketleri ile gösteriyi başlatır. Lillian, ilk olarak jüri üyelerini tanıtır. Lillian’ın tanıtımı bittikten sonra yarışma gösteri kısmı ile başlar. May, Pokémon Yarışması’na Squirtle ile
başlar. May, Squirtle’sinin Hızlı Dönüş ve Baloncuk Işını saldırılarını kombinleyerek başlar. Squirtle, Hızlı Dönüş ile Buz Işını’nı birlikte kullanarak çıkan baloncukları patlatır. Squirtle, son olarak da Buz Işını ile sarkıtlar yaparak seyircilere güzel bir gösteri sunar. Bir sürü güzel gösteriden sonra sıra Harley’e gelmiştir. Harley, gösteri kısmına Ariados ile başlar. Ariados, Örümcek Ağı ile sahneyi kaplar. Ariados, sahnenin tavanından aşağı doğru atlar tam yere çarpacakken durur. Ariados, etrafını ağ ile kaplayarak Korkunç Yüz kullanır. Harley tam gösteriyi bitirecekken sahnenin tavanı delinir ve Wobbuffet içeri düşer. Ariados’un Korkunç Yüz saldırısından korkan Wobbuffet kaçar. Olayları gören Pikachu bir şeyler hisseder. Pikachu, Ash ile birlikte Wobbuffet’in peşinden gider. Bu sırada Pokémon Yarışması’nda bir üst tura geçenler açıklanır.

May, ilk sıradan Harley ise hemen ardından bir üst tura çıkmıştır. 8 yarışmacının yükseldiği ikinci tur başlamıştır. May’in Munchlax’i ismi bilinmeyen bir eğitmenin Politoed’i ile karşılaşmıştır. Munchlax’in, Güneş Işını saldırısına Politeod, Su Tabancası ile karşılık verir. Munchlax’in Güneş
Işını saldırısı Politeod’un işini tek vuruşda bitirir. Ash ve Pikachu ise Wobbuffet’i takip ederek Roket Takımı’nı bulur ve çaldıkları pokémonları kurtarır. Elemelerdeki harika maçların ardından Wisteria Pokémon Yarışması’nda finale gelinmiştir.

Finalde May’in Munchlax’i, Harley’in Octillery’si ile karşı karşıyadır. May’in Munchlax’i Odak Yumruk ile başlar. Harley’in Octillery’si yukarı sıçrayıp Sıkıştırma ile karşılık verir. Octillery, Munchlax’in üzerindeyken Octazuka kulanır. Munchlax, Güneş Işını saldırısına hazırlanırken Octillery, Çamur Bombası ile saldırıyı egale eder. Munchlax Metronom kullanır. Munchlax’in Metronom’u Gök Gürültüsü Saldırısı’na dönüşür. Octillery, Gök Gürültüsü’nün ardından Dinlen kullanır. Octillery, Dinlen’de iken Munchlax’ Çarpma ve Odak Yumruk kullanır. Munchlax, Octillery’e karşı yine Çarpma kullanır. Octillery yere düşerken Dinlen’den çıkar ve Octazuka ile Munchlax’e saldırır. Octillery, Octazuka ile Munchlax’i yener. Harley, finalde May’i yenerek Wisteria Pokémon Yarışması’nı birinci bitirir. Harley, Wisteria Kurdelesi’ni alırken; Lillian’da kapanışı yaparak yarışmayı bitirir. May ve kahramanlarımız, yarışmadan sonra dışarıda dinlenirler. May, Munchlax ile konuşurken Lillian gelir ve sıradaki yarışmaya May’i davet eder. Lillian, içinde bir gülün olduğu mektubu da May’e verir.

Başka bir zorlu karşılaşma, May’in yenilgisi, Harley’nin galibiyeti ile bitmiş olsa da ona şans için gelen gülün, yaklaşan Chrysanthemum Pokémon Yarışması'na May'e üçüncü kurdelesini kazanmak için verdiği şans ile dostlarımızın gelecekleri parlak görünüyor!





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Contesta
Mr. Sukizo
Lillian
Harley





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]

Brock: [Resim: dpiconani438_zpshj091wzv.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani133.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Harley: [Resim: rsiconani168.gif] [Resim: rsiconani224.gif]


Özel/Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani015.gif] [Resim: rsiconani032.gif] [Resim: rsiconani044.gif] [Resim: rsiconani046.gif] [Resim: rsiconani060.gif] [Resim: rsiconani068.gif] [Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani082.gif] [Resim: rsiconani087.gif] [Resim: rsiconani092.gif] [Resim: rsiconani104.gif] [Resim: rsiconani106.gif] [Resim: rsiconani111.gif] [Resim: rsiconani112.gif] [Resim: rsiconani162.gif] [Resim: rsiconani170.gif] [Resim: rsiconani173.gif] [Resim: rsiconani186.gif] [Resim: rsiconani188.gif] [Resim: rsiconani192.gif] [Resim: rsiconani195.gif] [Resim: rsiconani210.gif] [Resim: rsiconani220.gif] [Resim: rsiconani280.gif] [Resim: rsiconani291.gif] [Resim: rsiconani303.gif] [Resim: rsiconani323.gif] [Resim: rsiconani329.gif] [Resim: rsiconani372.gif]



[Resim: olaylar.png]

- May, Pokémon Yarışması'nda Harley'e karşı kaybetti.
- Harley, 4. kurdelesini kazandı.






[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral