Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 434 - Time-Warp Heals All Wounds!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Time-Warp Heals All Wounds
Japonca Adı: May Travels Throught Time!
Türkçe Adı: Zaman Yolculuğu Tüm Yaraları İyileştirir.


[Resim: genizet.png]
Savaş sınırları yolculuklarının başka bir ayağı kahramanlarımızın ulaştığı Fuchsia Şehri’nin Pokémon Merkezi’nde tamamlandı!

Kahramanlarımızı, Pokémon Merkezi’nde buluyoruz. May, yumurtası ile ilgilenmekte Brock ise Bonsly’sini beslemektedir. Bu sırada Hemşire Joy gelir. Kahramanlarımız ile Hemşire Joy’un arasında kısa bir muhabbet geçer. Ash Savaş Mızrağı için antrenman yapmaya karar verir. Koşarak dışarı çıkar. Squirtle de onları takip eder ama farklı yöne yönelir. Squirtle’nin dışarı çıktığını gören May de onun peşine düşer.


May bir tren istasyonu görür ve Squirtle’sinin içeride olabileceğini düşünüp içeri girer. May, biraz etrafa bakınır ve Squirtle’yi yaşla bir kadının kucağında bulur. May, yaşlı kadın ile tanışır ve kadının isminin Edna olduğunu öğrenir. Tam o sırada genç bir bayan koşarak gelir. Gelen bayanın ismi Katrina’dır. Katrina, Edna’nın torunudur. Tren istasyonunda bunlar yaşanırken Ash ile Pikachu ormanda Volt Vuruşu denemektedirler. Pikachu, Volt Vuruşu saldırısını iyice geliştirmiştir. Tren istasyonuna tekrardan baktığımızda ise Katrina, Edna yani büyükannesinin eşi Jonathan’ı beklemekte olduğundan May’e bahseder. Katrina’nın anlattığına göre: Jonathan, Pokémon Doktor’u olmak için şehre gitmek ister. Edna’da bu kente duygusal olarak bağlı olduğunu ve ayrılamayacağını belirtir. Edna, Jonathan giderken hamile olduğunu söylemek için peşinden koşmuştur lakin trene yetişememiştir. Bir yıl sonrada Edna, Jonathan’ın bir kazada öldüğüne dair mektup almıştır ama hiç inanmamıştır. Pokémon Merkezi’ne dönen May bütün hikayeyi Ash ve diğerlerine anlatmıştır. May, hikayeyi anlatırken yumurtası parlamıştır. Hemşire Joy, yumurtayı görür ve çatlama vaktinin geldiğini söyler. Hemşire Joy, yumurtayı alır fakat Squirtle yine ortada yoktur ve May, onu aramaya koyulmuştur.

Squirtle’yi arayan May tren istasyonuna gelmiştir. May, burada Meowth’u görür. May, Meowth ile konuşurken Squirtle’yi görür. Squirtle, Edna’nın Jonathan’ın peşinden koşarken düşürdüğü kolyeyi bulmuştur. May, kolyeyi alır ve açar. Kolye açılınca muazzam ışıklar ve parlamalar saçar. May, Squirtle ve Meowth zamanda geriye gider. May ve diğerleri Edna'ya yardımcı olmak isterler. Zamanda geriye giden May, Squirtle’nın Buz Işını Saldırısı ile kar yağdırmış ve Edna'nın yakalayamadığı treni durdurmuştur. Trenin kar yüzünden durduğu sırada Edna trene yetişmiş ve Jonathan’a hamile olduğunu söylemiştir. Jonathan ve Edna birlikte geri dönerken May’in elindeki kolye yine parlamıştır. May, Squirtle ve Meowth kolye ile günümüze geri dönmüştür. Döndüklerinde her şey düzelmiştir. Tren istasyonu insanlar ile dolmuş, etrafta çocuklar koşuşturmaya başlamıştır. Ash, Brock ve Max tren istasyonuna gelirler ve May’i alıp Pokémon Merkezi’ne götürürler. Kahramanlarımız Pokémon Merkezi’ne gittiklerinde yumurta çatlamak üzeredir. Hemşire Joy, Pokémon Pediatri Uzmanı Jonathan ve Edna’yı çağırmıştır. May, onları görünce şaşırır fakat onlar May’i tanımaz. May’de olayları üstelemez ve akışına bırakır. Bu sırada olağan üstü güzellikde bir parıldama ile May’in yumurtası çatlar. Yumurtadan bir Eevee çıkmıştır. Kahramanlarımız Volbeat ve Illumiselerin dansını izledikten sonra ordakiler ile vedalaşıp yollarına devam ederler.

May’in ve Meowth’ın istemsiz ortaklığı sayesinde büyükanne Edna’nın yaşamı en iyi haline döndü! Ama kahramanlarımızın gideceği dördüncü Savaş Sınırı tesisine doğru aynı şekilde devam ediyor. Savaş Mızrağı onları bekliyor!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Nurse Joy
Gentleman
Edna
Jonathan
Katrina




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Brock: [Resim: dpiconani438_zpshj091wzv.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani133.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani313.gif] [Resim: rsiconani314.gif]



[Resim: olaylar.png]

- May'in yumurtasından Eevee çıktı.






[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral