Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yine Muthteşem Bir Teori:Pokemon'da Herkes Ateist'mi?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Yine muhteşem bir teori.Pokemonda daha kimsenin namaz kıldığı yada klişeye gittiği görünmez.Şimdi sorarsınız hangi animede insanlar namaz kılar?Bende sorarım hangi animede bişey herşeyin yaratıcısı diye nitelendirilir?Pokemonda-,-.Tamam anlarım ateist olursun ben tanrıyı göremiyorum o yüzden yok dersin ama koskoca tanrı sana gözükmüş senin önünde savaş etmiş ama sen hala Ateist'im diyosun.Ha bide Tanrı Ash'i tebrik ediyor o ayrı konu.
Çok muhteşem bir teoriymiş gerçekten.

Abi bir şey soracağım. Senin aklına nereden geliyor böyle fikirler? Çok merak ediyorum...
(09-10-2014, 12:34 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok muhteşem bir teoriymiş gerçekten.

Abi bir şey soracağım. Senin aklına nereden geliyor böyle fikirler? Çok merak ediyorum...
Valla en çok sabah kalktığımda çünkü kafan güzel oluyor.Yani sabah kalkınca bende herşeyi sorgulama hissi geliyor bu neden böyle neden ateş tipi çimene karşı güçlü Ash maceraya başladığından beri tuvaletini tutuyormu yoksa gizliden doğayamı salıyor aslında o Ho-oh Ash'in babasımı gibi muhteşem teorilerde aklıma geliyor.
(09-10-2014, 12:38 AM)Mastertwo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(09-10-2014, 12:34 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok muhteşem bir teoriymiş gerçekten.

Abi bir şey soracağım. Senin aklına nereden geliyor böyle fikirler? Çok merak ediyorum...
Valla en çok sabah kalktığımda çünkü kafan güzel oluyor.Yani sabah kalkınca bende herşeyi sorgulama hissi geliyor bu neden böyle neden ateş tipi çimene karşı güçlü Ash maceraya başladığından beri tuvaletini tutuyormu yoksa gizliden doğaya mı salıyor aslında o Ho-oh Ash'in babasımı gibi muhteşem teorilerde aklıma geliyor.
Teori değil de Stand-up olur bence bu fikirlerden.
İyi Arceus'a tapsınlar o zaman. Hey Allahım ya.

Alınma ama her aklına gelen saçmalık konularını neden açıyorsun ki? Açıkçası biraz bu konuda duyarlı ol. Konu açma demiyorum. Ama her düşünceni buraya konu açıp yazma. Sen de biliyorsun saçmaladığını.
Teorin mantıksız gibi geldi bana.Ayrıca bende bazen teorilerimi ve ya da başka yerde gördüklerimi yazıyorum.Çoğu teoriyede 5-6 cevap geliyor ve forum çöplüğe dönüyor.Bence Pokemon hakkındaki teorileriniz buraya diye bir konu aç tıpkı bir soru için konu açılmasını engellemk için Pokemon hakkında sorularınız buraya bölümü gibi teorisi olan konu açmak yerine oraya yazsın ve orada cevaplandırılsın .
Bence bütün teorilerini bir başlık altında paylaş. Hem forumda kirlilik oluşmaz hem de "muhteşem" teorilerine kolayca ulaşabiliriz.
''Mutheşem'' teorilerini bencede bir konu altında topla böylece daha kolay ve düzenli olur.Buldukça eklersin.
Teori dediğin şeyin sağlam kanıtları olur. senin açtığın konuların hiçbirinde kanıt falan yok. sürekli soru soruyorsun. olsa olsa bunlar tartışma konusu olur, teori falan değil. bence artık bu tarz konularına teori deme ve eski konularını da yedekliyorsan yedekle, 1 hafta içinde hepsini ya birleştireceğim ya da sileceğim.

ayrıca pokemon'da ateistlik diye birşey aramak aşırı saçma. ateist tanrıyı yoksayar, tanrıya inanmaz. arceus kabak gibi ortada nasıl yoksayacaksın? ibadethane yapıp topluca ibadet mi etsinler illa. din böyle animelerde aranmaması gereken bir kavram, boş yere kafanı yorma bence.
[attachment=74]
Şu teori konularını görünce tepkim genelde bu oluyor -_-||

Ek: trollük yaptığına eminim ama ateizmin tanımına öğren be fena saçmalamışsın konuda ://
Sayfalar: 1 2