Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tobias(Anime)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: Vq7x0so.jpg]

Tobias, Sinnoh Bölgesi eğitmenidir. Tobias, ‘League Unleashed’ adlı bölümde Barry’nin
bahsetmesi ile karşımıza çıkmıştır. Tobias, yine bu bölümde ilk turu geçmiştir.

[Resim: 2AteGhC.jpg][Resim: ztFf8lh.jpg]


Tobias, Sinnoh Pokémon Turnuvası’nda yarı finalde Ash ile eşleşmiştir. Tobias'ın Ash ile
eşleşene kadarki rakipleri tam olarak belli değildir.


[Resim: FMJ0fYl.jpg]


Tobias, ‘The Semi-Final Frontier’ adlı bölümde Ash ile Pokémon Turnuvası yarı final maçına
çıkmıştır. Tobias, ilk tercihini Darkrai’den yana kullanmıştır. Darkrai, Ash’in ilk tercihi Heracross’u yenmiştir. Darkrai, Ash’in 2. tercihi Torkoal’ı da yenmiştir.


[Resim: 1cgi9Mn.jpg][Resim: DWsJZ2e.jpg]


Tobias’ın Darkrai, Ash’in 3. tercihi Gible’yi de yenmiştir. Ash’in 4. tercihi Sceptile’dır.
Sceptile, bir mucizeye imza atarak Sinnoh Ligi’nin başından beri kaybetmeyen Darkrai yenmiştir.


[Resim: yX7o8Uc.jpg][Resim: QFpdVQ4.jpg]


Tobias, 2. tercihini Latios’dan yana kullanmıştır. Latios, Ash’in Sceptile’ını yenmiştir. Ash’in 5.
tercihi olan Swellow’da, Tobias’ın Latios’una yenilmiştir.


[Resim: BGHTamO.jpg][Resim: s9tvQ7y.jpg]


Ash son tercihi olarak Pikachu’yu seçmiştir. Pikachu, harika bir maçın ardından Latios ile
berabere kalmıştır. Tobias, 2 pokémonunun yenildiği maçı kazanmıştır.


[Resim: zZDwn7n.jpg][Resim: 74qbnkv.jpg]


Tobias, SinnohPokémon Turnuvası finalinde sadece Darkrai ile ismi belli olmayan eğitmenin
Magmortar’ını yenerek şampiyon olmuştur.


[Resim: kUexywX.jpg][Resim: t3qXmkZ.jpg]

[Resim: oR7BhCU.jpg]


Bilinen Pokémonları

Darkrai
[Resim: OZnJ9r7.jpg]

Darkrai, ilk olarak karşımıza ‘League Unleashed’ adlı bölümde çıkmıştır. Darkrai, Tobias’ın ilk
tercihidir. Darkrai, 8 salon maçını tek başına almıştır. Darkrai, turnuvada bir tek Ash’in Sceptile’ına yenilmiştir.


Latios
[Resim: tHKjped.jpg]

Latios, ilk olarak karşımıza ‘The Semi-Final Frontier’ adlı bölümde çıkmıştır.
Tobias, Latios’u sadece Ash’e karşı kullanmıştır. Latios, Ash’in Sceptile, Swellow’unu yenmiş Pikachu ile berabere kalmıştır.





Ek bilgi.Gameshark kullanmıştır.
Bu Ash insana kafayi yedirtir. Merakimdan bu maci izledim ve o nasil bir mactir abi. Ayrica hatırladığım kadariyla sinnoh turnuvasi bu ve Torkoal, Gible, Swellow turnuvada kullanılır mi hic Allah rizasi icin... Adamin efsanevi Pokémon lari olabilir ama Ash tam bir mankafa
Gameshark nedir ?
Bilgisayarda dilediğin seyi gameshark kodlariyla kendi oyununa aktarabiliyorsun, Pokémon lar da dahil.
O değilde adam poketopuyla yakalamış hem darkrai hemde latiosu.
Ash'in aptallıklarının damga vurduğu maçtı her maçta taktikleri iş yapan adam yarı finalde Torkoal ile savaştı böyle saçmalık olmaz.Ash'i senaristler kaybettirmek istedi ama daha iyi efsane olacak maçlar olabilirdi.İnfernape-Staraptor-Buizel-Gliscor-Torterra yorgundu diyerek onları saymıyorum.Pikachu-Sceptile-Swellow zaten vardı bunlarda sıkıntı yok Torkoal yerine Charizard olsa Gible yerine Hoenn Bölgesinde ve Savaş Sınırlarında iyi iş yapan Corpish olsaydı ve Heracross yerine Glalie olabilirdi.İlk tercih Sceptile olmalıydı yine olası Sceptile galibiyetiyle sonuçlanırdı.Tobias ikinci tercih olarak bence yine Latios'u seçecekti Pikachu aynı hırsla savaşsa yine beraberlikte bitebilirdi Pikachu hadi savaşmadı kaybetti diyelim Glalie kesin olarak tür avantajı sayesinde son hamleyi yaparak kazanabilirdi Ash'in elinde dört yada beş pokemonu kalıyordu yine tabi bunlar benim tahminlerim düşüncem önemsiz önemli olan senaristlerin düşüncesidir ama Ash çok basit kaybetti bunda Rival'i Paul ile erken karşılaşmasının da etkisi olabilir Ash'in bence tek amacı Johto Bölgesinde Gary'i yendiği gibi Sinnoh Bölgesinde de Rivalini yenmekti onu yendikten sonra kendini bırakıyor ve kaybediyor umarım Kalos Bölgesinde rakibi çok güçlü finale kadar çıkabilen biri olur diğer Rivali Trip'in Serperior dışında numarası yoktu o yüzden bence Rival bile sayılmaz Hoenn Bölgesinde de yoktu sanırım o ara May'in Rivali vardı sade o da Drew adlı şahıstı Kalos Bölgesinde adı geçen kişi Alain çok güçlü bir eğitmen ama sanmıyorum o Pokemon Ligine katılmıyor diye biliyorum bu yüzden düşük ihtimal gibi geliyor.Sonuç olarak Tobias'ın diğer tüm pokemonlarını görebilirdi Ash ama senaristler yüzünden göremedi bence bir Entei ve Zoroark'ı da vardı diye düşünüyorum bu arada eline sağlık çalışma güzel olmuş.Edit:Tobias'ın finaldeki rakibinin Magmortar-Ursaring ve Pikachu'su var sanırım seçebildiğim belirgin olanlar bunlar
(08-10-2014, 03:45 PM)isa alptekin41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash'in aptallıklarının damga vurduğu maçtı her maçta taktikleri iş yapan adam yarı finalde Torkoal ile savaştı böyle saçmalık olmaz.Ash'i senaristler kaybettirmek istedi ama daha iyi efsane olacak maçlar olabilirdi.İnfernape-Staraptor-Buizel-Gliscor-Torterra yorgundu diyerek onları saymıyorum.Pikachu-Sceptile-Swellow zaten vardı bunlarda sıkıntı yok Torkoal yerine Charizard olsa Gible yerine Hoenn Bölgesinde ve Savaş Sınırlarında iyi iş yapan Corpish olsaydı ve Heracross yerine Glalie olabilirdi.İlk tercih Sceptile olmalıydı yine olası Sceptile galibiyetiyle sonuçlanırdı.Tobias ikinci tercih olarak bence yine Latios'u seçecekti Pikachu aynı hırsla savaşsa yine beraberlikte bitebilirdi Pikachu hadi savaşmadı kaybetti diyelim Glalie kesin olarak tür avantajı sayesinde son hamleyi yaparak kazanabilirdi Ash'in elinde dört yada beş pokemonu kalıyordu yine tabi bunlar benim tahminlerim düşüncem önemsiz önemli olan senaristlerin düşüncesidir ama Ash çok basit kaybetti bunda Rival'i Paul ile erken karşılaşmasının da etkisi olabilir Ash'in bence tek amacı Johto Bölgesinde Gary'i yendiği gibi Sinnoh Bölgesinde de Rivalini yenmekti onu yendikten sonra kendini bırakıyor ve kaybediyor umarım Kalos Bölgesinde rakibi çok güçlü finale kadar çıkabilen biri olur diğer Rivali Trip'in Serperior dışında numarası yoktu o yüzden bence Rival bile sayılmaz Hoenn Bölgesinde de yoktu sanırım o ara May'in Rivali vardı sade o da Drew adlı şahıstı Kalos Bölgesinde adı geçen kişi Alain çok güçlü bir eğitmen ama sanmıyorum o Pokemon Ligine katılmıyor diye biliyorum bu yüzden düşük ihtimal gibi geliyor.Sonuç olarak Tobias'ın diğer tüm pokemonlarını görebilirdi Ash ama senaristler yüzünden göremedi bence bir Entei ve Zoroark'ı da vardı diye düşünüyorum bu arada eline sağlık çalışma güzel olmuş.Edit:Tobias'ın finaldeki rakibinin Magmortar-Ursaring ve Pikachu'su var sanırım seçebildiğim belirgin olanlar bunlar
Bence heracross'da bir problem yoktu.Hatta bence hakkı bile yendi.Açıkcası ben Gible'nin maçta evrim geçireceğini düşünüyordum fakat olmadı.Torkoal konusunda tamamen haklısın.Onun yerine charizard 100 kat daya iyi bir işi çıkarırdı.
Ben finalde karşılaşmalarını veya Ash'in daha iyi bir takımla çıkmasını (Torkoal, Swellow, Gible yerine daha iyi Pokémonlarla çıkabilirdi) isterdim.
Editlendi.!.
Ash'in liglerdeki en unutulmaz ve en şok edici rakibi nam-ı diğer hileci Tobias... Bir de poke ball'la yakalamış nadir bulunan pokemonları. O pokemonları ultra ball'la bile zor yakalıyoruz artist ya. :D Adam söz dinlemediği zamanlar Charizard'ı Kanto liginde kullanır, eğitimli gücü yerinde söz dinleyen Charizard'ı Tobias'ın karşısına çıkarmıyor bu kadar tutarsız biri... :D Editlendi.!.
Sayfalar: 1 2