Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Barry (Anime)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: zWmy6XN.jpg]


Barry yolculuğuna Twinleaf Kenti’nden başlamıştır. İlk olarak karşımıza ‘Barry’s Busting Out All
Over’ bölümünde çıkmıştır. Bu bölüm Barry’nin tanıtım bölümüdür. Barry’nin babası Palmer’dir.



[Resim: ZHnWi2j.jpg][Resim: Eo9P2Hu.jpg]


Barry aynı bölümde Ash ve arkadaşları ile tanışır. Tanışmanın ardından Roket Takımı ile ufak bir
savaş olur. Barry sonra Ash ile bir maça karar verir. Maça Barry, Staraptor Ash ise Chimchar ile başlar. Chimchar, Staraptor’u yener. Barry 2. tercihi olarak Roserade kullanır. Roserade, Ash’in Chimchar’ını yener. Ash sonra Gliscor’u seçer. Roserade, Gliscor ile berabere kalır. Barry son tercih olarak Empoleon, Ash ise Pikachu’yu seçer. Pikachu, Empoleon’u yener ve Barry, Ash’e yenilir.



[Resim: OBq0fcI.jpg][Resim: 9zygRq6.jpg]

[Resim: IT32xgJ.jpg][Resim: VzBLdRR.jpg]


‘Shield With a Twist’ adlı bölümde Barry, Ash’in Fantina ile yaptığı rozet maçını izlemiştir.


[Resim: MePY6iJ.jpg]



‘Steeling Peace of Mind’ adlı bölümde Barry, Demir Adaları’nda antrenman yaparken karşımıza çıkar.Pokémonların bir şeyden etkilendiğini sezen Barry, Ash ve diğerlerine haber verir. Riley ve Lucario’su da bu bölümde görünmektedir. Barry, olayı araştırırken Roket Takımı ile karşılaşır. Barry ve Roket Takımı, Galaktik Takımı’nın icraatları ile karşılaşırlar ama tuzağa düşerler. Barry ve diğerleri, Galaktik Takımı’nı engelledikten sonra olay yerini, inceleme ekibine bırakıp oradan ayrılırlar.

[Resim: nXvSAFV.jpg][Resim: t7U8PcD.jpg]
[Resim: Fe6yDej.jpg] [Resim: f2MQVf5.jpg]


Barry, Japon Bölüm İsmi 'Mysterious Creatures! Pokemon Picture' olan bölümde kısa resimler halinde görülmüştür. Barry, ‘Stopped in the Name of Love’ bölümünde de görülmüştür. Bu bölümde Dawn’ın Piplup’u evrimleşmek istememiştir.


[Resim: hizRDmz.jpg][Resim: nzpAUyV.jpg]


Barry, ‘Old Rivals! New Tricks’ bu bölümde Pokémon Festivali’ni izlemiştir.


[Resim: RZBCXJF.jpg]



Barry, ‘To Thine Own Pokémon Be True!’ adlı bölümde masa tenisi turnuvasına katılmıştır.Barry,ilk tur rakibini geçmiştir ama Ou ve Shiftry’sine jeneriklik bir şekilde elenmiştir.


[Resim: mzuGKNj.jpg][Resim: x8cNVEZ.jpg]


Barry, Historical Mystery Tour adlı bölümde karşımıza çıkar. Bu bölümde Barry’nin köyünde
festival vardır. Barry, Ash ve diğerleri bu bölümde köyü gezerler ve Barry’nin babasıyla tanışırlar.
Barry, ‘Challenging A Towering Figure’ adlı bölümde de karşımıza çıkar.Bu bölümde Barry,Twinleaf Festivali Turnuvası’na katılır.Turnuvayı kazanan, ödüller ve Palmer ile maç yapma fırsatı yakalayacak. Barry, turnuvada Ash’e yenilir. Final ise Palmer ve Ash arasında geçer.


[Resim: iuQbAjk.jpg]



Barry ‘Gotta Get a Gible’ bölümünde karşımıza çıkıyor. Bu bölümde Barry, Ash’in yeni yakaladığı
Gible’si ile maç yapıyor. Empoleon, Gible’yi yeniyor.



[Resim: kbRaUea.jpg]

Barry, ‘Fighting Ire with Fire’ adlı bölümde bir eğitmen ile maç yaparken karşımıza çıkıyor. Barry,
Empoleon ile eğitmenin Mothim’ini yener. Maçtan sonra Ash ve diğerleri ile karşılaşan Barry, Ash’e topladığı 8 rozeti gösterir. Barry ve Ash sohbetin ardından bir mücadeleye karar verirler. Barry Empoleon, Ash ise Monferno’yu seçer. Roket Takımının Monferno’yu yakalaması ile mücadele yarıda kalır. Not: Monferno bu bölümde İnfernape olmuştur.



[Resim: 14eRud8.jpg][Resim: BUoxsk0.jpg]



Barry ‘An Old Family Blend!’ adlı bölümde eğitmenlerin Pokémon Turnuvası için kayıt yaptırdığı
kısımda karşımıza çıkmıştır. Ash'in Bayleef'i, Barry'nin kafasını yaralamıştır.



[Resim: d42kLLk.jpg]



Barry’nin turnuvadaki ilk 2 tur maçı belli değildir. 3. turdaki maçı ise Paul iledir. Barry maça
Skarmory, Paul ise Magmortar ile başlar. Paul’ün Magmortar’ı, Skarmory'i yener. Barry 2. tercihi olarak Empoleon’u seçer. Paul, Magmortar’ı geri çağırıp Ursaring’i yollar. Barry’de Empoleon’u geri çağırır ve Hitmonlee yollar. Paul’ün Ursaring’i, Hitmonlee’yi yener. Barry son pokemonu olan Empoleon’u çağırır. Paul, Ursaring’i geri çağırıp Electivire yollar. Electivire, harika bir maçın
ardından Empoleon’u yener ve Barry böylece turnuvaya veda eder.



[Resim: pBwFT9p.jpg][Resim: XoOKa58.jpg]
[Resim: OUJpu1y.jpg][Resim: lmxbvxg.jpg]

Barry, elendikten sonra sadece maçları izlemiştir.



Bilinen Pokémonları



Empoleon

[Resim: UKSAe1U.jpg]

Empoleon ilk olarak karşımıza 'Barry’s Busting Out All Over' bölümünde çıkmıştır. Empoleon, Barry’nin en çok kullandığı pokemonudur. Ash ile yapılan her savaşında kullanmıştır çoğunda Pikachu’ya yenilmiştir. Empoleon, Paul’ün Electivire’sine karşı 3. turda iyi mücadele etmiş ama kaybetmiştir.

Staraptor

[Resim: i12RPRO.jpg]

Staraptor ilk olarak karşımıza 'Barry’s Busting Out All Over' bölümünde çıkmıştır. Ash ile yapılan düelloda Chimchar’a karşı kaybetmiştir.

Roserade

[Resim: mpNSmDN.jpg]

Roserade ilk olarak karşımıza 'Barry’s Busting Out All Over' bölümünde çıkmıştır. Roserade, Ash’in Chimchar’ını yenmiştir. Roserade aynı maçta Gliscor ile berabere kalır.

Heracross

[Resim: QOoTGML.jpg]

Heracross ilk olarak karşımıza 'Steeling Peace of Mind' bölümde çıkmıştır. Normal 1-2 bölüm dışında karşımıza çok çıkmamıştır.

Hitmonlee

[Resim: UfakV6Q.jpg]

Hitmonlee ilk olarak karşımıza ‘Casting a Paul on Barry’ bölümünde çıkmıştır. Hitmonlee, Barry’nin Paul ile maçında Ursaring’e karşı mücadele etmiştir ama mücadeleyi kaybetmiştir.

Skarmory

[Resim: joKeHS5.jpg]

Skarmory ilk olarak karşımızaCasting a Paul on Barry’ bölümünde çıkmıştır. Skarmory, Paul’ün Magmortar’ına yenilmiştir.

Spoiler:
İnşallah beğenirsiniz hatalarım olabilir kusura bakmayın.Bu arada bölümlerde önemli olaylar olmuş olabilir ama konu Barry ile ilgili olduğundan çok detay vermedim .Bu arada diğer arkadaşlar kızmasın ama Barry kartal duruşu .d.d
Babasinin tipi ne oyle ya. Barry i gercekten seviyorum ben tüm bölümleri izlemesem de. Pokémon lari ayri bir guzel tam benlikler. Eline saglik güzel olmuş :D
Barry iyidir ya. Severek izlediğim Sinnohta az güldürmedi. Güçlü aslında ama heyecanına ve aşırı güvenine yenik düştü bazen. Babası da Sınır Beyni idi sanırım.