Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Küçük Teori: Ash=Anlatıcı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar daha önce böyle düşünen oldu mu bilmiyorum ama benim bir teorim var:Bence Ash pokemonda 1.bölümden itibaren kendi hikayesini anlatan kişinin ta kendisi.Ash ellili yaşların sonundadır evlenmiş ve bır oğlu/kızı olmuştur (Umarım bu kişi Serena olur).Hatta oğlu/kızı da evlenmiş ve bir erkek torunu olmuştur.Torunu 10 yaşına basmıştır ve İlk pokemonunu seçeceği günün bir önceki gününde Ash onu dizine oturtup bir hikaye anlatır.Bu aslında onun hikayesidir fakat kendinden bahsederken Ash der.Ertesi günü ise Ash ve torunu Kantodaki Profesör Oak'ın labrotuvarına başlangıç pokemonu seçmeye giderler.Bu arada Profesör Samuel Oak ölmüş ve yerine bu görevi torunu Gary Oak yürütmektedir.Torunu başlangıç pokemonu olarak kendisine çok tatlı görünen squirle'i seçer(Charmender ve ya Bulbasaur da olabilir).Sonrasında Gary Ash'in torununa pokemonlar nasıl savaşır biliyormusun der.O da Büyükbabam hep anlatır ama hiç görmedim der.
Bunun üzerine Gary istersen biz büyükbabanla gösterelim der(Ash çok şaşırır ama bir saniye sonra tebessüm eder).Bunu duyan Ash'in torunu çok isterim diye bağırır.Sonrasında ise Ash pikachu'yu Gary ise Electivire'ini seçip savaşa başlarlar iken Pokemonun final bölümü biter.

Şahsi fikrim ben böyle olmasını çok isterim doğrusu.Pokemonun finalinde Ash pokemon ustası olunca ardından böyle bitirebilirler.Bence şu ana kadar yabancı forumlarda ve PT'de öne sürülmüş en olası senaryolardan biri.Bu konuda hakkındaki fikrinizi lütfen esigermeyin.Umarım daha önce bu teori öne sürülmemiştir.Eğer öyleyse çok üzülürüm.Son olarak soruyorum:Sizce Bu Senaryonun Gerçekleşme Olasılığı Nedir?
%30 gibi bişey.
Ama 1.filmde mewtwo olanları hafızasından silmişti.Yani nasıl olanları hatırlayabiliyor?Bana göre anlatıcı powerpuff girls deki anlatıcı gibi bişey:D
Bunu annem söylemişti.Cidden :D ama mantıklı.Ash'in torunu olunca 15 ya da 25 yaşında falan olur herhalde (.D (.D (.D
Sanmıyorum. Pokemon gerçekliğinden çok uzak olduğunu düşünüyorum. Eğer olur da pokemonun sonunu görürsek senaristlerin böyle yada buna yakın bir şey olarak yapması %2-3 falan. Bence anlatıcı normal bir anlatıcı. Senin teorinden çok daha muhtemel teoriler geziyor çoğu yabancı forumda. Yanlış anlama ama senin teorinin en olası olma ihtimali de %2-3 bana göre ^^
(05-10-2014, 04:32 PM)ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sanmıyorum. Pokemon gerçekliğinden çok uzak olduğunu düşünüyorum. Eğer olur da pokemonun sonunu görürsek senaristlerin böyle yada buna yakın bir şey olarak yapması %2-3 falan. Bence anlatıcı normal bir anlatıcı. Senin teorinden çok daha muhtemel teoriler geziyor çoğu yabancı forumda. Yanlış anlama ama senin teorinin en olası olma ihtimali de %2-3 bana göre ^^
Yok yok yanlış anlamadım.Bir kişiin şahsi fikrini yanlış anlayan birinin bu forumda hatta bir forumda ne işi var ?Neyse pokemonla ilgili ortaya atılan yüzlerce belkide binlerce teoriden benimkinin olma olasılığı % 2-3 ise ne mutlu bana.Bu arada anlatıcının mevzusu geçince pokemonun türkçesinde Devrim Parscanın sesinden birinci bölümün sonunda dediği şey aklıma geldi.''Bu Ash ve Pikachu'nun inanılmaz serüvenlerinin daha başlangıcı,onların serüveni sürekli hareket, milyonlarca kahkaha yüksek tansiyon ve sonsuz heyecanlar fırtınasıdır.Birlikte fantastik arkadaşlarla karşılaşacaklar,kötü düşmanlar ve hayal güçlerinin ötesinde yaratıklarla tanışacaklar ve onların hikayesinin ortaya çıkardığı yerlerin büyüsünü ve gizeminin kilidini biz açacağız.Pokemanın inanılmaz dünyasına hoş geldiniz''.Çocukkenkini bilmem ama 2 sene önce tekrar pokemon hayranı olmamı sağlayan birinci bölümü izlediğimde bölüm sonunda bu sözleri dinlediğim ve tüylerimin diken diken olup titrediğim doğrudur.Devrim Parscan sesi bir başkaydı be.
Magikarp ne zaman flyı öğrenirse o zaman senini teoride gerçekleşcek :D :D
Aslında olsa güzel olur bu son ancak pikachunun yeni bir pikachu olması lazım herhalde yanlış mıyım? pikachunun çoktan ölmüş olması lazım. Ash yaşlı başlı adam torunu olmuş sonuçta Angel Angel
Pokémon da final olursa çok değişik bir final olucak gibi yani ben böyle bekliyorum. Bu teorin de olabilir.
(05-10-2014, 08:07 PM)suskunkral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pokémon da final olursa çok değişik bir final olucak gibi yani ben böyle bekliyorum. Bu teorin de olabilir.
Bence senaristler en sonunda anlayacak ve Ash'i çıkartıp yeni bir eğitmenin maceralarını anlatılmaya başlanacak.Yani belki 15.nesilden sonra herşeyi yeniden başlatabilirler.Hem pokemon kurallarına uygun pikachunun onix latios dragonite yenmediği daha gerçek bir dünyada.
Teoriler bitmek bilmez. Tahminler ve şahsi görüşler ile bir şekilde heyecan yaratılıyor ama ne kadar o tartışılır. Pokemon gizemle dolu zaten. Uyuşmayan şeyler çok ama bir şekilde bunu iyi bir sona bağlayacaklardır. Kimine göre senaryo`nun başı ve sonu ilk baştan beri hazırdı. Gelişme kısmı güncelleniyor sadece. Bekleyip göreceğiz kısmet ise. Bu arada anlatıc`nın adı Devrim Parscan. Ve sanırım Sinnoh sezonlarında da Prof. Rowan`ı seslenditmişti.
Sayfalar: 1 2