Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 428 - Weekend Warrior
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Weekend Warrior
Japonca Adı: The Rival Is A SalaryMan??
Türkçe Adı: Hafta Sonu Savaşı


[Resim: genizet.png]
Silver Şehri Pokemon Yarışması May bu heyecan verici organizasyonun Silver Şehri'nde olduğunu keşfeder keşfetmez katılmak için hiç vakit kaybetmediğinden emin olabilirsiniz!

May, yarışmaya hazırlık için Squirtle'ı seçer. May, Squirtle'ın PokeTopu'ndan gösterişsiz çıkmasını düşünür. Squirtle üzülünce, onu ilk turda kullanacağını söyler. Antrenmanlarına devam ederler.

Daha sonra May, yarışmanın olduğu yerde Squirtle'ı aramaktadır. Bir çocuk ve annesine sorduklarında görmediklerini belirtirler. Sonra dostlarımız gelir. Squirtle, çiçeklerle süslenmiş bir şekilde Brock'un arkasından çıkıverir.

Roket Takımı'ndan Jessie yarışmaya katılmama kararı alır. James ve Meowth bu kararına şaşırır.

Yarışma, Lillian'ın jürileri tanıtmasıyla başlar. Lillian ardından yarışmacıları sahneye çağırır. Lillian'a bir yarışmacının eksik olduğu söylenir. Lillian, Jeremy adlı bu yarışmacıyı duyurur ama gelen olmaz. Hemen sonrasında Jeremy seyircilerin arasından sahneye iner. Jeremy, bir müşteri yüzünden geç kaldığını anlatır. Yarışmacıların arasında yerini alacakken ayağı takılıp yere düşer. En sonunda o da yerini alır.

Birçok yarışmacının ardından sıra May'dedir. May Squirtle'ı seçer. Squirtle daha PokêTopu'ndan çıkarken dönerek Buz Işını kullanmaya başlar. Çok hızlı döndükten sonra yere iner. Küçük buzlar havada parlar. Squirtle, Baloncuk'la şovuna devam eder. Bir sürü küçük baloncuğun yanı sıra kocaman bir baloncuk ortada bulunur. Squirtle, büyük baloncuğun üstüne çıkıp baloncuklara Buz Işını kullanır. Patlayan küçük balonlardan sonra sıra büyük baloncuğa gelir. Squirtle zıplayıp ona fevkalade bir Buz Işını kullanır. Balon patlar ama hemen etrafa biraz yayıldıktan sonra donar. Güzel bir görüntü oluşur.

Lillian, Jeremy'yi anons eder. Jeremy bir rock yıldızı gibi sahneye çıkar. Herkes şaşkındır. Jeremy, Butterfree'yi seçer. Butterfree, Zehir Tozu ve Sersemletme Tozu'nu art arda kullanır. Ardından Cankurtaran'ı yapar. Böylece havadaki tozların arasından yeşil bir ışık yayar. May de sahne arkasında izlemektedir. O da ona şaşırır. Birden sahneye, yarışma başlamadan önce May'in, Squirtle'ını sorduğu anneyle oğlu iner. Onlar, Jeremy'nin eşi Mandy ve oğlu Nicholas'tır. Mandy, Jeremy'nin yarışmalara katılmasını istemiyordur. Onu eve götürmek ister. Sahnede kısa süreli tartışırlar. Jeremy, yarışmaların kendi hayali olduğunu Mandy ise yarışmaların çocuk oyunu olduğunu düşünmektedir. Tartışmaya May de girer. Jeremy, Mandy'yi sonunda ikna edip seyircilerden özür diler. Seyirciler onu alkışlamaya başlarlar. Contesta gösterisine devam etmesini ister.

Lillian artık turu geçenleri açıklar. Jeremy ve May yarı finale ulaşmıştır. May'in Combusken'i Ateş Çemberi'yle Exeggutor'u haklar. Jeremy'nin Venusaur'u, rakibi Vileplume'un Taçyaprak Dansı'na karşılık Jilet Yaprak gönderir. Jilet Yapraklar, Taçyaprak Dansı'nı etkisizleştirip Vileplume'u savaş dışı bırakır.

Jeremy'nin oğlu Nicholas, salonda maçı izledikten sonra annesine haber verir. Mandy, daha önce Jeremy'nin rock grubu olduğunu anlatır. İkisi o zaman tanışmışlardır.

May ve Jeremy artık maçlarını yapacaklardır. Jeremy Venusaur'u, May Combusken'i seçer. Venusaur, Jilet Yapraklar'la başlar. Combusken Ateş Çemberi'yle yaprakları yakar. Venusaur hemen Sarmaşık Kırbacı'yla Ateş Çemberi'ni durdurur. Bu olay May'in puanını düşürür. Venusaur, Çılgın Bitki'yi kullanır. Combusken ilkte bitkilerden kurtulsa da sonra darbeyi alır. May'in puanı daha da düşer. Ama Venusaur güçlü saldırısından dolayı yorulmuştur. May bunu fırsata çevirmek ister. Combusken, Hızlı Saldırı'yla saldırır. Ardından birçok Gagalama'yla Jeremy'nin puanını, May'in puanının seviyesine getirir. Venusaur ondan kurtulup Çılgın Bitki'yi tekrar kullanır. Combusken, Hızlı Saldırı'yla saldırılardan kaçar. Pençelerini kullanarak bitkileri kesmek ister ama bu olmaz. Venusaur, bu anda hazırlıksız yakalayınca bitkilerden biriyle darbeyi indirir. May'in puanı neredeyse diptedir. Combusken, bitkilerin üzerinden koşarak Venusaur'a ulaşır. Ardından tam güç Alttan Vuruş'la Venusaur'un işini bitirir.

Lillian, kurdeleyi May'e verir. Jeremy salondan çıkarken eşi ve çocuğuyla karşılaşır. Üçü birlikte ilerlerler. Dostlarımız da onlara mutlulukla bakarlar.


Ailesinden arzu ettiği saygıyı kazanan Jeremy'nin geleceği artık eskisinden daha parlak gözüküyor! Böylece kahramanlarımız özellikle de May, sonraki savaşlarında kesinlikle kullanacakları birkaç önemli ders almış oldu.






[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Contesta
Bay Sukizo
Lillian
Jeremy
Mandy
Tiffany





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani256.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Jeremy: [Resim: rsiconani002.gif] [Resim: rsiconani003.gif] [Resim: rsiconani012.gif]


Özel / Diğer Antrenörler: [Resim: rsiconani103.gif] [Resim: rsiconani015.gif][Resim: rsiconani066.gif][Resim: rsiconani083.gif][Resim: rsiconani182.gif][Resim: rsiconani183.gif][Resim: rsiconani285.gif][Resim: rsiconani286.gif][Resim: rsiconani045.gif]



[Resim: olaylar.png]

- May, Silver Kasabası Yarışması'nı kazandı.






[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-