Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 427 - May's Egg-Cellent Adventure!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: May's Egg-Cellent Adventure!
Japonca Adı: The Breeding Centre & The Pokémon Egg!
Türkçe Adı: May'in Harika Yumurta Macerası


[Resim: genizet.png]
Ash'in ikinci Savaş Sınırları galibiyeti ardından Savaş Kubbesi'ne doğru giderlerken Ash'in sert mücadelesiyle kazanılan zor bir galibiyetin tadını çıkarırlarken kahramanlarımıza katılıyoruz.

Dostlarımız ilerlemektedir. May başka yöne doğru koşar. O yönde bir çiftlik bulunmaktadır. May de orada mola verebileceklerini düşünürken iki Voltorb Yıldırım Oku'yla May'e saldırır. Çiftlik sahibinin kızı buraya izinsiz girdiklerini söyler. Daha sonra May'in Saffron Yarışması'nı kazandığını hatırlayınca heyecanlanır. Annesi ve babası da dostlarımızı içeri alır.

Adam kendini ve eşini tanıtır. Adları Christopher ve Jeannie, kızlarının adı da Nicolette'tir. Christopher, kızının bir Pokemon Koordinatör'ü olmak istediğini fakat evden ayrılmak da istemediğini anlatır. Devamında burasının bir Pokemon Yumurtası çiftliği olduğunu söyler. Dostlarımız da yumurtaları görmek için sabırsızlanır.

Max, Munchlax'ın tüylerini taramaktadır. Nicolette Max'i görünce yanına gider. Nicolette, ablasıyla maç yapmayıp kardeşiyle maç yapmayı sesli bir şekilde düşünür. Max onu duyunca Munchlax'ın kendisinin olmadığını belirtir. May de yanlarına gelir. May, Nicolette'e neden koordinatör olup eğitime başlamadığını sorar. Nicolette, eğitimi burada da alabileceğini söyler. Ardından May ve Munchlax'a maç teklif eder. Hemen karşıya geçip Vileplume'u gönderir. Vileplume hemen Taçyaprak Dansı'yla maça başlar. Munchlax hiçbir şey yapamayıp hasarı alır. Munchlax, kafası şaşkın bir şekilde Metronom kullanır. Metronom'un sonucu kendi kendine Sıçrama'sı olur. Vileplume, Sersemletme Tozu'yla iyice şaşırtır. Sonrasında Mermi Tohumu'nu da gönderir. Nicolette'in saldırıdan sonraki sözü May'i sinirlendirir. Munchlax birden toz bulutundan çıkıp Odak Yumruğu'yla Vileplume'a müthiş bir darbe indirir. Ardından Güneş Işını'yla işini bitirir. Bu sırada dostlarımız ve Nicolette'in ailesi, yumurtaları gezmeye başlar. Christopher, yumurtalardan birinin her an çatlayabileceğini söyler. Roket Takımı çiftlikteki yumurtaları çalmak için plan yapar.

Gezinti bittikten sonra dostlarımız akşam yemeğini yemektedirler. May, Christopher'ın ricasıyla gezi maceralarını anlatmak isteyince Nicolette sofradan kalkar. Bahçeden birden bire Yıldırım Oku sesi gelir. Dostlarımız bahçeye baktığında büyük bir yumurta görür. Ardından yumurtanın üstünden bir kağıt süzülür. Brock kağıdı kapıp okur. Kağıtta emanet olarak bırakıldığı yazılmaktadır. Dostlarımız bu kocaman yumurtayı ittirip yumurta odasına götürür.

Dostlarımız ve Nicolette'in ailesi, çatlamak üzere olan bir yumurtayı incelemektedirler. Dostlarımız dışarıda onu koruyacaklarına söz verirler. May gezinirken, yumurta odasında Nicolette'i görür. May, onun neden koordinatörlüğe başlamadığını sorar. Nicolette, yolculuktan korkuyordur. Başarısızlıktan korkması onun koordinatörlüğünü engellemiştir. May ona biraz cesaret verir.

Bir diğer yumurta odasında ise dev yumurta durur. Fakat bu bir yumurta değildir. Roket Takımı'ndan Meowth, kontrol ettiği bu robotla odadaki bütün yumurtaları çalar. Robot ilerlerken Meowth, Christopher ve Jeannie'nin baktığı, çatlamak üzere olan yumurtayı görür. Robot, camı kırıp yumurtayı çalar. Ailenin bağırmasıyla dostlarımız onların yanına gelir. Robot ise ilerlerken kendini Voltorblar'ın karşısında bulur. Robot yüksek güçte elektrik kullanarak onları saf dışı bırakır. Dostlarımız elektrik sesinin geldiği tarafa ilerler. Karşılarında, balonlarıyla Jessie ve James vardır. Meowth da robotun içindedir. Sloganlarını söylerler. Jessie ve James, balonun hortumuyla robotu yukarı çeker. Bir süre tartışmadan sonra Ash, onlardan yumurtaları geri vermelerini ister. Reddedilince Pikachu, Yıldırım Oku'nu kullanmaya hazırlanır. Nicolette, Ash'i yumurtalardan dolayı uyarır. Roket Takımı balonlarıyla havalanır. Çaresiz bir durumdayken May'in aklına Vileplume'u kullanmak gelir. Nicolette, Vileplume'u gönderir. Vileplume, önce Sersemletme Tozu, sonra Taçyaprak Dansı'yla Roket Takımı'nı şaşırtır. Roket Takımı balonu ve robotu doğru düzgün kullanamaz. Robotun sürekli bir ileri bir geri koşması sebebiyle yumurta kapları düşer. Dostlarımız hemen yetişerek kapları tutar. Çatlamak üzere olan yumurtayı kimse tutamamıştır. Düşmek üzereyken, May, Munchlax'ı gönderir. Munchlax, onu kurtarır. Meowth'ın robotu bu sefer kollarıyla yumurtaları yakalamak ister. Vileplume, Mermi Tohumu'nu kullanıp kolları geri gönderir. May ve Nicolette birlikte saldırmaya karar verir. Munchlax ve Vileplume'un Güneş Işını, balonu patlatırken robota hiçbir şey yapamaz. Hortum sayesinde balonun alt kısmı sağlam kalır. Artık, Roket Takımı kaçmaya karar verir. Pikachu, onları engellemek için Hızlı Saldırı kullanır. Yaptığı saldırı Roket Takımı'nı fırlatır. Pikachu'nun kullandığı saldırı aslında bir Volt Vuruşu'dur. Ash onu kutlar.

Ertesi sabah çatlamak üzere olan o yumurtayı dostlarımız izlemektedir. Yumurta parlamaktadır. En sonunda çatlar. İçinden bir Vulpix çıkmıştır. May Pokedex'i açar.


Vulpix: Tilki Pokêmon. Evrim öncesinden Vulpix'in altı kuyruğu cehennem ateşi kadar sıcak olabilir.

Herkes sevinir. Nicolette yolculuğa çıkma kararını açıklar.

Dostlarımız artık ayrılacaklardır. Nicolette'in ailesi teşekkür için bir yumurta vermek isterler. Nicolette, yumurtayı May'e verir. Dostlarımız May'i kutlar.


Büyük bir koleksiyonu güvenli bir şekilde sahiplerine iade ettikten sonra Pokêmon Yumurtaları hakkında bilgi edinerek kahramanlarımız yepyeni bir dünyanın kapısını araladı. Savaş Kubbesi'ne ve Ash'in sıradaki karşılaşmasına doğru yollarına devam ederlerken May'in, yumurtası çatladığı zaman içinden hangi Pokêmon'un çıkacağını merakla beklediğine emin olabilirsiniz.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Nicolette
Jeannie
Christopher





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


May: [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Nicolette: [Resim: rsiconani045.gif]


Özel / Diğer Antrenörler: [Resim: rsiconani037.gif]


Vahşi:[Resim: rsiconani100.gif]



[Resim: olaylar.png]

- May'in Munchlax'ı Odak Yumruğu'nu öğrendi.
- Ash'in Pikachu'su Volt Vuruşu'nu öğrendi.
- May bir Pokêmon Yumurtası'na sahip oldu.




[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-
(27-09-2014, 03:32 PM)-YeEmAl- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Vulpix: Tilki Pokêmon. Evrim öncesinden Vulpix'in altı kuyruğu cehennem ateşi kadar sıcak olabilir.

Sen ve _Erdi_ ye kısacası Dex ekibine (bu daha uzun oldu :D ) çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.Devamı da gelecek inşallah.Bu arada ne biliyorlar ya cehennem ateşini xD