Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 426 - Wheel Of Frontier
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Wheel...of Frontier!
Japonca Adı: Battle Arena! Fighting Confrontation
Türkçe Adı: Sınır Çarkı


[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımız Savaş Meydanı'nı kuşatırken sonuç heyecanı heyecan kasırgasına dönüşüyor. Ash kendini ikinci Sınır Sembolü'nü kazanacağı savaşa hazırlıyor.

Dostlarımız Pokemon Merkezi'ndedir. Brock, temkinli olsa da Ash kazanacağından emindir. Scott, Ash'e Sınır Beyni Greta'yı anlatmaya başlar. Kahramanlarımız Pokemon Merkezi'nden çıkar. Ash, Greta'nın Medicham ve Hariyama kullandığını duyunca tekrar Pokemon Merkezi'ne gider.

Dostlarımız en sonunda Savaş Meydanı'na varır. Kapılar açıldığında Greta ve arkasındaki öğrencileri görünür. Greta ve Ash kendilerini tanıtır. Ardından Greta'nın emriyle çark çıkarılır. Çark, maçın kaça kaç olduğunu belirleyecektir. Ash, çarkı çevirir. Çarktan çıkan sonuca göre maç ikiye karşı iki olacaktır. İkisi de savaş için heyecanlıdır.

Roket Takımı, Pikachu'yu çalmak için Greta'nın öğrencilerinin arasına katılmıştır. Antrenmanda dayanamayıp tabakları kırınca onları temizlemek zorunda kalırlar.

Scott, Ash'in arkadaşları ve öğrenciler maçı izleyeceklerdir. Roket Takımı da gizli gizli izlemeye başlar. Ash, Snorlax ve Grovyle; Greta, Medicham ve Hariyama'yı gönderir. Ash, Pokemon Merkezi'ne de bu yüzden geri dönmüştür. Ash, Grovyle'la, Greta Hariyama'yla başlar. Grovyle, Hızlı Saldırı'yla saldırır. Hariyama, Kol Darbesi'ni kullanmaya karar verince Grovyle hızlıca kaçıp Mermi Tohumu kullanır. Hariyama, Kol Darbesi'ni bu sefer Mermi Tohumları'nı savunmak için kullanır. Hariyama bunun ardından Kol Darbesi'yle saldırır. Ama Grovyle hoplayıp Mermi Tohumu kullanır. Hariyama, hızlı bir şekilde saldırıyı atlatır. Ardından hazırlıksız olan Grovyle'ı yakalayıp yere yapıştırır. Sonrasında Kol Darbesi'yle de iyice hasar verir. Ama Grovyle maça devam etmeyi başarır. Kalkıp Hızlı Saldırı'yı kullanır. Hariyama da ona yaklaşır. Ama Grovyle çok hızlı olduğu için hemen arkasında görülür. Yaprak Kılıcı'nı kullanıp Hariyama'yı fırlatır. Grovyle, işini bitirmek için bir daha Yaprak Kılıcı'yla saldırır. Fakat Hariyama, tam Grovyle darbeyi indirecekken Odak Yumruk'la işini bitirir.

Ash, Snorlax'ı sahaya gönderir. Hariyama onu hemen Kol Darbesi'yle karşılar. Snorlax, Koruma'yı kullanarak saldırıdan sorunsuz bir şekilde kurtulur. Hariyama, tekrar Kol Darbesi'yle saldırır. Ama Snorlax, darbe kafasına gelecekken son anda kafasını çekip Kafa Darbesi'ni indirir. Hariyama maça devam eder. Odak Yumruğu'nu kullanır. Snorlax, yine Koruma kullanmasına rağmen saldırıya yenik düşer. Ayağa kalktığında, Hariyama Odak Yumruğu'yla saldırır. Snorlax, Hariyama vuracakken geri zıplar. Snorlax kaçınca, Hariyama yumruğunu yanlışlıkla yere çarpar. Onun acısıyla kıvranırken Snorlax'tan gelen Buz Yumruğu Hariyama'yı savaş dışı bırakır.

Greta, Medicham'i sahaya çıkarır. Medicham, maça Odak Yumruğu'yla başlar. Snorlax bir kez daha Koruma kullanır. Saldırıyı başaramayan Medicham, Uçan Diz Tekmesi'ni kullanarak Snorlax'a bayağı hasar verir. Snorlax tekrar ayağa kalktığında Medicham tekrar Odak Yumruğu'nu kullanır. Snorlax Hiper Işın'la karşılık vermek isterken Medicham hızını kullanıp saldırıdan kaçar. Devamında arkadan yumruğu indirir. Snorlax yumruk sebebiyle öğrencilerin üzerine fırlar. Öğrenciler kaçmayı başarır ama Roket Takımı fark etmez. Snorlax, üstlerine düşüverir. Roket Takımı sonrasında kendini sahada bulur. Üstelik Roket Takımı kıyafetleri görünmüştür. Sloganlarını söyledikten sonra Pikachu'yu kaçırmaya yeltenseler de Pikachu, Yıldırım Oku'yla onları fırlatır.

Maç bu aradan sonra devam eder. Medicham, Snorlax'a doğru koşar. Medicham yaklaşınca, Snorlax Buz Yumruğu'nu kullanır. Medicham de Buz Yumruğu'yla karşılık verir. İkisi de birbirine saldıracakken, Medicham önce davranıp Buz Yumruğu'yla Snorlax'ı dondurur. Snorlax bunun üzerine Dinlenme'yi kullanıp uyur. Medicham Odak Yumruk'larıyla buzu kırmaya çalışır. Snorlax'ın kafasının etrafındaki buzlar kırılır. Medicham bu fırsattan yararlanmak için Uçan Diz Tekmesi'yle Snorlax'ı fırlatır. Snorlax hâla uyur. Medicham işini bitirmek amacıyla yine Uçan Diz Tekmesi'yle hareketlenir. Tam tekmeyi atacağı anda Snorlax, Ash'in bağırmasıyla uyanır. Uçan Diz Tekmesi isabet etmediği için Medicham'e ters etki yapar. Ash'in ve Greta'nın konuşmalarından sonra Snorlax Hiper Işın kullanır. Medicham saldırıyı çevikliğiyle atlatır. Medicham, Odak Yumruğu'yla hareketlenirken Snorlax, Hiper Işın kullanmayı dener ama başaramaz. Medicham'in ardı ardına vurduğu Odak Yumruk'ları Snorlax'ı çok zorlar. Bir yandan da Hiper Işın kullanmaya çalışır. Medicham son ve en güçlü Odak Yumruğu'nu kullanmaya hazırlanırken, Snorlax, Hiper Işın'ın çoğunu oluşturmayı başarır. Medicham tam yumruğu indirecekken Snorlax Hiper Işın'ı zemine kullanarak havalanır. O an hazırlıksız olan Medicham'e, havadan inerek Vücut Çarpması'yla Medicham'i ezer. Medicham, savaş dışı kalır. Böylece maç, Ash'in galibiyetiyle sonuçlanır.

Çıkışta dostlarımız, Scott ve Greta Ash'i kutlar. Greta Ash'e Yürek Sembolü'nü verir. Scott sıradaki savaşın Lavender Kasabası'nın güneyindeki Savaş Meydanı'nda olacağını söyler. Dostlarımız tekrar yola çıkar.


Ve böylece kahramanlarımız, Greta isimli son derece yetenekli ve hırslı bir Sınır Beyni'yle savaştıktan sonra güneye gidiyor. Ama artık Savaş Sınırı Şampiyonu olma yolculuğu devam ederken geriye bakacak zaman yok!





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Scott
Greta





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani143.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Greta: [Resim: rsiconani297.gif] [Resim: rsiconani308.gif]




[Resim: olaylar.png]

[Resim: badge02-g.png] - Ash, Greta'yı mağlup ederek Yürek Sembolü'nü kazandı.




[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-