Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 424 - Sweet Baby James
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Sweet Baby James
Japonca Adı: Mime Jr Enters! House of Relaxation!!
Türkçe Adı: Tatlı Bebek James


[Resim: genizet.png]
Savaş Sınırları'nı fethetme macerasında, Savaş Meydanı'na doğru ilerlerken kahramanlarımızı acil bir durum içinde buluyoruz!

May'in Munchlax'ı çok hastadır. Ancak yakınlarda hiç Pokémon Merkezi yoktur. Dostlarımız Munchlax için endişelenirken yanlarına yaşlı bir kadın gelir. Munclax'ı hasta gören yaşlı kadın, dostlarımıza yardım etmek istediğini söyler. Dostlarımız da kabul ederler. O sırada yaşlı kadının kocası ile Mime Jr'ı gelir. Ash Pokédex'ten Mime Jr'a bakar.

Mime Jr: Taklitçi Pokémon. Gördüğü herkesi hemen taklit edebilir. Ayrıca insanların duygularını hissedebilir ve tehlikeyi sezdiği an kaçabilmek için bir bariyer oluşturur.

Dostlarımız, yaşlı çiftin evine giderler. Öte yandan, James'in Chimecho'su da hastalanmıştır. James onun için endişelenir. Etrafta Pokémon Merkezi ararken, yazlık evine rastlar. James, küçükken her yaz dadısını ve Pop-Pop'u ziyarete gelirmiş. Ailesinin zorladığı derslerden kaçmak ve buraya gelmek için sabırsızlanırmış. Dadısı ve Pop-Pop'un yanında hayatla içi içe olurmuş ve sürekli Pokémonlara yardım ederlermiş. Roket Takımı, James'in dadısı ile Pop-Pop'un evine giderler. İkili, James'i görünce çok sevinirler. James de aynı şekilde. Ancak Chimecho'nun acil yardıma ihtiyacı vardır. James, Chimecho'sunu iyileştirmesi için dadısına verir. O sırada dadısı ona Jessie ile Meowth'ın kim olduğunu sorar. James, Jessie'yi sekreteri, Meowth'ı da menajeri olarak tanıtır. James, duruma şaşkınlıkla bakan Jessie ile Meowth'ı kenara çekerek dadısı ile Pop-Pop'tan bahseder. Onlara başarılı olduğunu göstermek istediğini söyler. Jessie ile Meowth, James'e yardım etmeyi kabul ederler. Rollerine ayak uydururlar. James'in dadısı ile Pop-Pop, Roket Takımı'nı içeri alır. Onlar Chimecho'ya bakarken Mime Jr çıkar. Roket Takımı'na çok sıcak davranır. Onları taklit etmek hoşuna gider. Derken dostlarımız içeri girerler. Roket Takımı ile karşılaşırlar. İki tarafta şaşkınlıklarını gizleyemez. James, dostlarımızı dışarı çekerek dadısı ve Pop-Pop'tan bahseder. Yalanlarından da tabii. James, dostlarımıza ateşkes teklifinde bulunur. Dostlarımız da kabul ederler. Chimecho ile Munchlax'ın durumu gittikçe iyi giderken Roket Takımı boş durmaz. Jessie ile Meowth, James'i zor durumda bırakacak sorunlar yaratırlar.

James'in dadısı ile Pop-Pop, dostlarımıza ve Roket Takımı'na Pokémon Evi'ni gezdirir. Roket Takımı, sorun çıkarmaya devam eder. James ise onları durdurmaya çalışır. Bu arada Mime Jr, sürekli James'in yanındadır.

Gece olur. James, Chimecho'nun başında bekler. Mime Jr da onu görür. Derken May gelir. May de Munchlax'ı için endişelenmiştir. James, May'i teselli eder. Munchlax'ın düzeleceğini söyler. Mime Jr, gittikçe James'ten etkileniyordur. Ona yardım etmek ister. Bu arada Roket Takımı yine boş durmaz. James dahil herkesin uyuduğundan emin olduktan sonra, başta Mime Jr ile Munchlax olmak üzere Pokémon Evi'ndeki bütün Pokémonları çalarlar. Ash'in Pokémon Evi'nde bir el feneri ışığı görmesi üzerine herkes uyanır. James de uyandığında Mime Jr ile Munchlax'ın yanında olmadığını fark eder. Roket Takımı tam kaçacakken dostlarımıza yakalanırlar. Tam sloganlarını söylerken James çıkar ve onlara kızmaya başlar. Pokémonların olduğu torbayı almaya çalışır. Meowth ile Jessie, pes etmezler. Torba, uzun süre çekiştirilmenin ardından yırtılır ve Pokémonlar serbest kalır. Jessie sinirlenir ve Seviper'ını çıkartır. Ash de Phanpy'sini seçer. Seviper, Zehirli Kuyruk kullanır. Phanpy, Yuvarlanma ile Seviper'ı geri püskürtür. James, Cacnea'sı ile savaşa dahil olur. Ancak bu sefer dostlarımızdan taraftadır. Cacnea, Kum Fırtınası'nı kullanır. Seviper, saldırıdan kurtulmayı başarır. Dolama ile Cacnea'ya saldırır. Cacnea, tam güç Dikenli Kol ile onu geri püskürtür. Ardından Phanpy, Gizli Güç, Cacnea da İğne Füzesi kullanarak Roket Takımı'nı gök yüzüne yollar. Çıkan gürültüden James'in dadısı ve Pop-Pop uyanırlar. Dostlarımız Pokémonlarla oynadıklarını söyleyerek olanları ört pas ederler.

Sabah olmuştur. Munchlax kendini iyi hissediyordur. Dostlarımız, James'in dadısı ve Pop-Pop ile vedalaşıp yola koyulurlar. Diğer yandan,
Chimecho'nun tamamen iyileşmesinin uzun zaman alacağını anlayan James, onu yazlık evinde bırakmak zorunda kalır. Bu arada Mime Jr kendi isteğiyle James'in Pokémonu olmak ister. Böylece Roket Takımı'nın yeni bir üyesi olur. Mime Jr'ın katılımıyla Roket Takımı yeniden yolculuklarına devam eder.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Pop-Pop
Nanny




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani231.gif]


May: [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: rsiconani358.gif] [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani016.gif] [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani070.gif] [Resim: rsiconani167.gif] [Resim: rsiconani190.gif] [Resim: rsiconani194.gif]





[Resim: olaylar.png]
[Resim: 439Mime_Jr.png]
- James, Dadısı ve Pop-Pop'undan Mime Jr'ı alır.
- James, Chimecho'sunu iyileşmesi için yazlık evinde bırakır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_