Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 423 - Fear Factor Phony
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Fear Factor Phony
Japonca Adı: Psychic VS Ghost! Midnight Showdown!!
Türkçe Adı: Korkutan Sahtekar


[Resim: genizet.png]
Savaş Sınırlarını fethetme görevine devam eden Ash ve arkadaşları, görünen o ki yola devam ederken bir engel ile karşılaştılar.

Kahramanlarımızı gecenin bir vakti ormanda kaybolmuşken buluyoruz. Pikachu'nun bir şeyler algılayıp gitmesi üzerine dostlarımız da onun peşinden giderler. Pikachu, dostlarımızı terkedilmiş bir kasabaya götürür. Dostlarımız kasabada dolaşırken bir tünele rastlarlar. İçeri bakınırken gördükleri büyük hayalet, dostlarımızın korkup kaçmasına sebep olur. Diğer yandan Roket Takımı da dışarıdadır. Roket Takımı, aç ve yorgun bir şekilde dostlarımızın kaçtıkları tünele gider. Aynı hayaleti görmeleri üzerine bayılırlar.

Dostlarımız, kasabadaki boş olduğunu düşündükleri bir eve saklanırlar. Yağmurun başlaması üzerine geceyi o evde geçirmeye karar verirler. Roket Takımı ise uyandıklarında gördüklerinin hayal olduğunu düşünür. Taki, o hayalet tekrar gözükene kadar. Wobbuffet kaçarken Roket Takımı savaşmaya karar verir. Jessie, Seviper'ı, James de Cacnea'yı gönderir. Cacnea'nın İğne Füzesi'nin ve Seviper'ın Zehirli Kuyruk saldırısının içinden geçen hayalet, Meowth'ın sigortaya çarpıp ışıkları açması üzerine kaybolur. Yerde birkaç hayalet Pokémon'u vardır. Hepsi korkmuş gözüküyorlardır ve az önceki hayalet, onların insanları korkutmak için yaptıkları şakadır. Meowth'ın tercümanlığından yararlanarak Roket Takımı ile hayalet Pokémonları iletişim kurarlar. Diğer yandan dostlarımız tulumlarına girmişlerdir. May dışındaki herkese uyuyordur. May korktuğu için uyuyamaz. Aşağıdan müzik sesleri duyması üzerine dostlarımızı uyandırır. Dostlarımız seslerin geldiği yöne giderler. Bir odanın kapısına geldiklerinde kapıyı usulca açıp içeri bakarlar. Bir grup Psişik Pokémon'unun müzik eşliğinde dans ettiklerini görürler. Bir Abra ise bir çeşit kalkanın içinde uyuyordur. Dostlarımızın düşerek kendilerini belli etmeleri üzerine psişik Pokémonları kaçarlar. Bütün bu olanlardan sonra Abra'nın hala uyuması dostlarımızın dikkatini çeker. Ash'in Abra'nın içinde bulunduğu küreye dokunması ile elinin çarpılması bir olur. Brock, Abra'nın Can Kurtaran'ı kullandığını anlar. Max yerde bir resim bulur. Resimde birkaç madenci ve Psişik Pokémonları vardır. Derken Abra etrafa ışıklar saçar. Gördüğü rüyayı dışarı yansıtır. Rüyasında madencilerin kendisini ve diğer Psişik Pokémonlarını bıraktığını görür. Dostlarımız bu üzgün Pokémonları mutlu etmeye karar verirler.

Dostlarımız evi canlandırmak için ışıkları yakarlar, güzel bir masa yaparlar ve müzik açarlar. Psişik Pokémonları sırayla içeri girerler. Diğer yandan Hayalet Pokémonları, Roket Takımı ile konuşur. Roket Takımı'na madencilerin evlerini bozduklarını ve onlar gittikten sornra Psişik Pokémonlarının her gün partiler yaparak kendilerini rahatsız ettiğinden bahsederler. Hayalet Pokémonları, kasabaya gelen misafirleri ve Psişik Pokémonlarını kaçırmak için birlikte toplanıp insanları korkuttuğunu anlatırlar. Roket Takımı, Psişik Pokémonlarını yakalayıp patronlarına vermek için Hayalet Pokémonları ile anlaşırlar.

Wobbuffet, tünelden kaçtığından beri kasabada dolaşıyordur. Dostlarımızın ve Psişik Pokémonlarının bulunduğu evin önünden geçerken Kirlia'yı görür. Ona aşık olur. İçeri girip Kirlia'ya bir çiçek verir. Dışarıdan bir ses gelmesi üzerine dostlarımız dışarı çıkarlar. Büyük Hayalet daha da büyüyerek ortaya çıkmıştır. Medyum Pokémonlarını ve Pikachu'yu yakalayan hayalet, Wobbuffet'i almaz. Kirlia'yı hayaletin aldığını gören Wobbuffet, hayaletin içine dalması üzerine hayalet dağılır ve Roket Takımı'nın robotu ile hayalet Pokémonlarını görünür. Roket Takımı her zamanki sloganını söylerken Wobbuffet da psişik Pokémonlarını kurtarmaya çalışır ve azmi sayesinde de bunu başarır. Kirlia, ondan etkilenir. Hayalet Pokémonları, birlikte Gölge Topu kullanarak saldırırlar. Kirlia, Yansıtma ile saldırıyı geri gönderir. Saldırıdan nasibini alan Roket Takımı, Wobbuffet'le beraber fırlar. Öte yandan Hayalet Pokémonları ile Psişik Pokémonlarının arası kötüleşmiştir. Dostlarımız kavgayı engellemeye çalışırken Brock'un dikkatini Abra çeker. Aklına gelen fikri uygular.

Sabah olmuştur. Psişik Pokémonları, Can Kurtaran'ın içinde müzik eşliğinde dans ederken Hayalet Pokémonları da dışarıdadır. İki taraf da mutludur.


Ve böylece kahramanlarımız, iki sevimli Pokémon grubunu barıştırdıklarını bilerek yollarına devam ediyorlar. Elbette, Savaş Sınırları'nı fethetmek için gerekli olan gündelik işlerden birisi de bizi izlemeye devam etmek! 




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif][Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi:
[Resim: rsiconani063.gif] [Resim: rsiconani064.gif] [Resim: rsiconani065.gif] [Resim: rsiconani092.gif] [Resim: rsiconani093.gif] [Resim: rsiconani096.gif] [Resim: rsiconani097.gif] [Resim: rsiconani280.gif] [Resim: rsiconani281.gif] [Resim: rsiconani353.gif] [Resim: rsiconani355.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.






[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_
9. Sezonun ilk bölümüne de girişimizi yaptık hayırlı olsun :)
Devamı gelicek inşallah bu arada eline sağlık kardeşim.