Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 422 - Pasta La Vista
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Pasta La Vista
Japonca Adı: Hand-to-Hand Fighting Dojo! Ash VS May!!  
Türkçe Adı : Hoşçakal Erişteler 

[Resim: genizet.png]
May'in Saffron Şehri Yarışmasında kazandığı Saffron Kurdelesinin ardından Ash ve arkadaşları dikkatlerini artık onun bir sonraki hedefine verebilirler.

Bu gün dostlarımızı ikiye ayrılırken görüyoruz. Ash ve Max, Saffron Şehrinin ünlü dövüş salonuna gitmeyi tercih ederken Brock ile May'de, Saffron'un meşhur erişte dükkanına gitmeye karar verirler. Brock ve May dükkana gidip sıraya girdiklerinde enterasan bir manzarayla karşılaşırlar. Çok kalabalık bir erişte sırası görüp sıraya girerler. Enterasan olan ise erişte şefini bir kadın alıp zorla dükkandan götürür. May ile Brock'da şefi getirmek için onları takip ederler. Bu sırada diğer dostlarımız da Dojo salonuna gidip salon sahibiyle tanışırlar. Dojo sahibinin adı Usta Hamm'dır. Usta Hamm, Max, Pikachu ve Ash'e, Dojo salonunu temizletmeye başlar. Dostlarımız kendi aralarında tartışırken Dojo salonuna erişte şefi terri ve onu zorla götüren kadın gelir. Onların arkasından da May ve Brock gelir. Kısa bir konuşmadan sonra erişte şefinin Dojo sahibi Usta Hamm'ın oğlu olduğu anlaşılır. Usta Hamm oğlundan Dojo salonunun başına geçmesini isterken oğlu da bu teklifi kabul etmez. Daha sonra dostlarımız erişte şefini zorla götüren kızla tanışırlar. Kızın ismi Terri'dir. Terri dostlarımıza Dojo salonunun hikayesini anlatır. Terry dostlarımıza hikayeyi anlatırken Usta Hamm oğlu Kyle Hamm ile yani erişte şefiyle bir Pokémon savaşı yapma kararına varır. Anlaşmaya göre Pokémon savaşını Usta Hamm kazanırsa Kyle Hamm, Dojo salonunu devralacaktır. Eğer babası kaybederse Kyle Hamm istediğini yapmakta özgür olacaktır. Maçın hakemliğini de Terri üstlenir. Savaşa Master Hamm, Hitmonlee ile başlar. Ash, Hitmonlee hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar.

Hitmonlee: Tekme Atan Pokémon. Hitmonlee rakibini tekmelemek amacıyla ayaklarını istediği mesafeden uzatabilir ve geri çekebilir.

Kyle Hamm'da, Hitmonchan kullanır. May'de, Hitmonchan için Pokédex'ine bakar.

Hitmonchan: Yumruk Atan Pokémon. Hitmonchan yumruk saldırılarında uzmandır. Gözle görülemeyecek kadar hızlıdır.

Hitmonchan savaşa Mak Yumruğu ile başlar. Hitmonlee saldırıyı karşılar. Ancak aniden Usta Hamm'in beli tutulur. Usta Hamm beli tutulduktan sonra Hitmonlee'ye komut veremeyecek hale gelir. Bunun üzerine Ash, Master Hamm'ın yerine Hitmonlee ile Kyle'a karşı savaşmaya karar verir.

Kyle ve Usta Hamm bunu kabul ederken May'de, Hitmonchan ile Ash'e karşı savaşmak istediğini söyler. Böylece dövüş Pokémonlarının kontrollerini dostlarımız ele alır. Dostlarımız maçı erteleyip dövüş Pokémonlarını kontrol etmek amaçlı hızlıca eğitime başlarlar. Eğitimlerinin ardından dostlarımız savaşa başlarlar. Hitmonlee, Dönen Tekme kullanır. Hitmonchan, Mak Yumruğu ile karşılık verir. İki saldırıda tam on ikiden hedefini vurur. Bir toz patlamasının ardından ikiside yere savrulur. Ayağa kalktıktan sonra Hitmonchan tekrar Mak Yumruğu kullanır. Hitmonlee, Uçan Diz Tekmesi'ni kullanarak hem saldırıyı atlatır hemde Hitmonchan'i vurur. Uçan Diz Tekmesi'nden sonra duvara savrulan Hitmonchan güçte olsa ayağa kalkmayı başarır. Hitmonchan direkt karşı saldırı yapıp Kuyrukluyıldız Yumruğu'yla, Hitmonlee'yi havaya savurur. Hitmonchan bu fırsatı değerlendirip Çeviklik kullanarak Hitmonlee'nin yakınına girip Mak Yumruğu ile savaşı bitirmek ister. Ancak Hitmonlee, Hitmonchan'dan daha hızlı saldırıp Uçan Diz Tekmesi kullanarak onu geri püskürtür. Hitmonchan ve Hitmonlee savaşı bitirmek için Odak Yumrukları'nı yani en güçlü saldırılarını kullanırlar. Tam saldırıların çarpışacağı an Dojo salonunda bir patlama olur. Kimse neler olduğunu anlayamadan Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar.

Roket Takımı ortaya çıktıktan sonra bir ağ kullanarak Hitmonlee ile Hitmonchan'ı yakalar. Terri duruma seyirci kalmayıp Hitmontop'u seçer. Hitmontop, Hızlı Dönüş kullanıp arkasından Mega Tekme ile Pokémonları kurtarır. Pikachu'da Yıldırım Oku'yla Roket Takımı'nı havaya uçurur. Olanlar sonrasında Dojo salonu hasar görür ve dövüş tamamlanamaz. Baba oğul kendi aralarındaki kısa bir konuşmadan sonra anlaşmaya varırlar ve Kyle erişte dükkanında kalmaya devam eder. Terri'de, Hitmonchan ile birlikte Dojo Salonunu devralır. Usta Ham'de kendi seyyar erişte arabasıyla Dünya'yı gezerek erişte satmaya karar verir. Dostlarımız Usta Hamm'ın yaptığı erişteleri yedikten sonra tekrar yola çıkarlar.


Böylece Ash ve arkadaşları nihayet karınları lezzetli eriştelerle dolu bir şekilde Saffron Şehrin'den çıktılar ve yollarını Savaş Alanı'na yönelttiler.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Kyle Hamm
Usta Hamm
Terri






[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Kyle Hamm: [Resim: rsiconani107.gif]


Usta Hamm: [Resim: rsiconani106.gif]


Terri: [Resim: rsiconani237.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani286.gif][Resim: rsiconani297.gif]



[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay olmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht