Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Digimon Pokemon Çakması Mı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Digimonun en büyük farkı aslında evrim mantığı çünkü bir canavarı çok çok farklı şekilde evrimleştirebilir, geri alabilir çok daha farklı bir şeye dönüştürebilirsin :D
İki oyun da rpg ama yine aralarında fark var orada da :D
O değilde kimse anketi görmemiş:D
Hacı denk gelmiş yav shuppet arkadaşımızın da dediği gibi 3. nesil yani digimondan sonra çıkmıştır.Öle bakarsan pokemon digimon çakması oluyor. .DD
Arkadaşlar Digimon'un pokemon çakması olması mümkün değil.Çünkü Digimon pokemondan önce erkekler için olan bir sanal bebek olarak çıkmıştı oyunu falan yoktu.Animesi oyunu falan sonra çıktı. :D
(13-09-2014, 08:36 PM)suskunkral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hacı denk gelmiş yav shuppet arkadaşımızın da dediği gibi 3. nesil yani digimondan sonra çıkmıştır.Öle bakarsan pokemon digimon çakması oluyor. .DD
Mega evrimle digimon çakması oldu zaten:D
Çakma falan bilmem ama senaristlerin suçu değil bu sefer.Çizerleri araştırmak lazım . Hiro Mashima'nın Eichiri Odanın öğrencisi olması gibi.
Değil bence
Ankette "Pokemon, Digimon'un Çakması" olsaydı inadına onu işaretlerdim. Bu tartışma tamamen Digimonu kötülemeye yöneliktir. Pokemon genel olarak Çocuklar için yapılmış Çizgi Filmdir. Digimon ise daha çok büyükler için yapılmış Animedir. Yaş sınırı koyacak olursak Pokemon için +7. Digimon için se +13 denilebilir. Digimon ile Pokemon arasında bir çakmalık yoktur. Varsa da Pokemondaki Mega Evrimler çakmadır, buna katılacak kişi kitlesi daha fazladır.

Pokemon ile Digimon Arasındaki Farklar nelerdir?

1

Pokemon'da Karakterler Büyümezler! (Çocukça)
Digimon'da Karakterler Büyür! Yeni Sezonla birlikte yeni karakterler gelir, ana karakter değişir falan.

2

Pokemonda ölüm, kan gibi şeyler yoktur.
Digimon'da ölüm vardır. Digimonlar Yumurta olarak canlanıyorlar ama ölüyorlar sonuçta. (Saçma olsada)

3

Pokemon 16 Yıldır Aynı Şeylerle ilerliyor.
Digimon da yepyeni karakterler, yepyeni maceralar oluyor. Şekilleri ilgi çekici.

Daha birçok şeyde vardır, Sadece Digimonun 2 Sezonunu izledim. Pokemonunsa 12 sezonunu izledim. Digimon karakterlere baktığımızda kötü karakterler ile Pokemonun kötü karakterleri bir mi ? Digimonun 2 sezonunuda tüm bölümlerini heyecanla izledim. Pokemonun 12 sezon boyunca 70-80 tane bölüm anca çıkar heyecanla izlediğim. Pokemonda 12 sezonda aldığım heyecanı, digimonda 2 sezonda almışımdır. Pokemon ilk iki sezon gibi ilerlese işin içine komedi katarak falan daha iyi olurdu.

Ama Pokemonun Filmlerine hiç lafım yok. Animeyide Filmler gibi yapsalar tadından yenmezdi. Kimsede Pokemona Çizgi Film diyemezdi.
Pokemonda cogu bolum Pokémon lari tanitmak icin yapiliyor ve cogu bastan savma. Amacim Pokémon u kotulemek degil tabiki hala seviyorum ama her seferinde bastan basliyim eksik bolumleri tamamlayarak diyorum ama 10 15 bolumden sonra bikkinlik veriyor. Ama Digimon oyle degil. Her bolum bir heyecan var senaryolar, digimonlari tanitmalari bile baştan savma degil olaylara gore ilerliyor ve gayetde seyrettiriyor kendisini.
Arkadaşlar Pokemon (1995-1996) ve Digimon (1997) asla birbiriyle kıyaslanamayacak ürünler. Birtanesi video oyunu diğeri oyuncak (Virtual Pet) olarak çıkmıştır piyasaya. Tek ortak noktaları 2 ürününde animesinin olması. Animeninde amacı piyasaya sürdükleri ürünleri tanıtmak, süreklilik sağlamak ve yeni jenerasyonlara ürünlerini aşılamak. Ayrıca Pokemon Digimondan çakma olamaz. Böyle birşey söz konusu bile değil. Çıkış tarihleri arasında 1 yıldan fazla zaman farkı var. Amacım tartışma yaratmak değil sakın yanlış anlama @ZombiTR Pokemon çizgi film değildir. Video oyunudur ve bugüne kadar yapılmış en başarılı 2. oyun serisidir. Satış rakamları da bunun kanıtı. Yanılmıyorsam toplamda 180 milyon kopyaya yaklaştı. Mega evrim olayının da Digimondan esinlenildiğini düşünmüyorum açıkçası. Oyunlar kendilerini tekrarlamaya başladığı için köklü bir değişim şarttı. Bunu da mega evrimle getirdiler.
Sayfalar: 1 2 3