Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 421 - A Hurdle For Squirtle
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Hurdle For Squirtle
Japonca Adı: Pokémon Contest! Saffron Conference (Part 2)!
Türkçe Adı: Squirtle'ın Zaferi


[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımız, sonunda Saffron Şehri'ne ulaştılar. May, yarışmaya katılacağı ve ilk Kanto Rozeti için savaşacağından dolayı heyecanlıydı. Fakat Harley'in ona oyun oynayacağını ve yarışmaya katılmasını engelleyeceğini düşünmemiştir. Fakat Roket Takımı'nı yenen ve diğer eğitmenlerin Pokémonlarını kurtaran kişinin de May olduğunu da belirtmek gerekir.

Sunucu Lilian, yardım etmeye gelir. May, artık bu yeni macerada ezeli düşmanı Harley ile başa çıkmak zorunda. Acaba bu faciayı geride bırakıp ilk Kanto Rozeti'ni kazanmak için her şeyini ortaya koyabilecek mi?

Saffron'da Yarışma başlar. Her zamanki gibi ilk etap gösteridir. Harley, yarışma başlamadan önce May'in yanına gelerek May'den özür diler. Ancak May, bu sefer ona kanmaz. Lilian, jüriyi tanıtıp yarışmayı başlatır. İlk çıkan Harley olur. Harley, Cacturne'unu seçer. Pamuk Sporları ile başlayan Cacturne, sporları Dikenli Kol'u kullanarak dikenlere sabitler. Jüri ve seyirciler, gösteriden oldukça etkilenirler. Yarışma, bir birinden ilginç gösterilerle devam eder. Sıra Jessabella'ya, yani Jessie'ye gelir. Jessie, Cacnea'yı seçer. Bir birine doğru koşan ikili, sarılarak sıcak bir bağ oluşturur. Ardından Cacnea'nın İğne Füzesi ile oluşan havai fişekler, sahneyi süsler. Herkes bu gösteriden etkilenir. Ancak Jessie acı içinde kıvranmaktadır. Sıra son yarışmacıda, May'dedir. May, izlemesi için Squirtle'ı da yanında getirmiştir. Ancak Squirtle gergindir. May onu sakinleştirerek, yarışmaya odaklanmasını sağlar. Combusken'ı çıkartır. Combusken, havada dönerek başlar. May, başına taktığı bandanayı Combusken'a fıraltır. Combusken, Ateş Çeberi ile havaya fırlattığı bandanayı Alttan Vuruş ile düzeltip May'e gönderir. İkilinin gösterisi, Squirtle dahil olmak üzere herkesi etkiler.

İlk rand bitmiştir. İçlerinde Harley, Jessie ve May'in de bulunduğu 8 Koordinatör, ikinci randa yükselmiştir. İkinci randın ilk mücadelesi Jessie ile Harley arasındadır. Harley'in Ariados'u, Jessie'nin Wobbuffet'ine karşıdır. Maç başlamıştır. Ancak iki taraf da taarruz yapmaz. Harley, Jessie'nin Wobbuffet'den yararlanarak saldırılarını geri püskürteceğini anlamıştır. Lilian, ikisine de sarı kart göstererek puanlarının düşmesini sağlar. Eğer bir kez daha sarı kart görürlerse ikisi de elenecektir. Harley, son anda ne yapacağını bulmuştur. Defansif bir saldırı kullanarak, Wobbuffet'in Ayna Örtüsü ve Karşı Saldırı'yı kullanmasını engelleyecektir. Ariados, Ağ Atışı kullanır. Saldırıyı yansıtamyan Wobbuffet'in vücudu, ağ ile kaplanır. Ariados, Wobbuffet'i kukla gibi oynatarak puanının düşmesini sağlar. Sonunda Jessie'nin puanını sıfırlayan Harley, üst tura geçmeyi başarır.

May ile Harley, bir birinden ilginç savaşların ardından finale kalırlar. Ariados, Squirtle'a karşıdır. Ariados, Pokétopu'ndan çıkar çıkmaz tavana Ağ Atışı kullanır. Ardından kendini çekerek Squirtle'a yaklaşıp Korkutucu Yüz'ü kullanır. Squirtle, korkmuş bir şekilde geri yuvarlanır. May Squirtle'ı sakinleştirir. Kendine gelen Squirtle, tam güç Buz Işını ile saldırır. Ancak dengesini kaybetmesi sonucu kabuğunun üstüne düşer ve saldırı ıskalanır. Ariados, Ağ Atışı ile Squirtle'ı yukarı çeker. Örümcek Ağı ile bütün sahneyi kaplayan Ariados, Squirtle'ı döndürüp bir ağa fırlatır. Squirtle, ağda çırpınırken May'in puanı düşer. Harley maçı bitirmek ister. Ariados, ağa atlayıp Çifte Kenar ile hücuma geçer. Squirtle, Baloncuk Işını kullanır. Ancak saldırı, Ariados'un vücudundan kayıp geçer. May'in aklına bir fikir gelir. Squirtle'ın Buz Işını'nı kontrol edememesinden yararlanacaktır. Squirtle Buz Işını kullanır. Squirtle'ın kontrolsüz Buz Işını, ağların ve Ariados'un donmasını sağlarken, kendisini de ağdan kurtarır. Harley'in puanı yarıya düşer. Squirtle, Baloncuk Işını ile Ariados'un buzunu kırar. Ariados, saldırıya geçmeye çalışır ancak donmuş ağdan dolayı dengesini kaybeder. Squirtle, donmuş ağlarda kayarak Çarpma kullanır. Bayılmış bir şekilde yere düşen Ariados, maça devam edemez. Kazanan Squirtle ile May olmuştur. May, Saffron Kurdelesi'ni kazanır. Bu onun ilk Kanto Kurdelesi'dir. May'in bu zaferi, Ash'i de gaza getirir. Dostlarımız, Saffron Şehri'nden zafer ile ayrılarak yollarına devam ederler.

Ash, Brock, May ve Max, Saffron Şehri'ne yola çıktığından beri Kanto Rozeti için yanıp tutuşan sadece May değilmiş gibi gözüküyor. Ash, Savaş Sınırları'ndaki karşılaşmasını her zamankinden daha fazla arzuluyor gibi.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Contesta
Bay Sukizo
Lilian
Harley




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani256.gif][Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Harley: [Resim: rsiconani168.gif] [Resim: rsiconani332.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları:
[Resim: rsiconani013.gif] [Resim: rsiconani018.gif] [Resim: rsiconani019.gif] [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani045.gif] [Resim: rsiconani048.gif] [Resim: rsiconani056.gif] [Resim: rsiconani065.gif] [Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani071.gif] [Resim: rsiconani114.gif] [Resim: rsiconani169.gif] [Resim: rsiconani365.gif]



[Resim: olaylar.png]

- May, Saffron Şehri Yarışması'nı kazandı. İlk Kanto Kurdelesi'ni aldı.
- May, Harley'i yendi.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_