Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 420 - The Saffron Con
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Saffron Con
Japonca Adı: Pokémon Contest! Saffron Conference (Part 1)!
Türkçe Adı: Saffron Yarışması


[Resim: genizet.png]
Ash ve arkadaşları nihayet sonraki Pokêmon Yarışması'nın yapılacağı Saffron Şehri'ne ulaştılar. May ilk Kanto Kurdelesini kazanmak istediği için fazlasıyla heyecanlı!

May; Squirtle, Combusken ve Munchlax'ı gönderir. Munchlax ve Squirtle isteksizdir. Brock onu bu kadar heyecanlandıranın ne olduğunu sorduğunda May'in cevabı Drew'den önce kurdeleleri toplamaktır.

May, ardından bir eğitmene salonun neden şimdiden açık olduğunu sorar. Eğitmen, salonu yarışmacıların inceleyebildiğini anlatır. Dostlarımız da salona girer. Dostlarımız, sahnede sunucu Vivian'ı görür. Vivian, Espeon'u gönderir. Espeon'un duruşu, May ve Squirtle'ı hayran bırakır. Espeon ilkte Yıldız'ı kullanır. Sonrasında Psişik kullanarak Yıldızları çember şeklinde toplar. Yaptığı çemberlerden geçen Espeon, Squirtle'ı iyice büyüler. Squirtle, May'dan kaçıp sahneye gider. Dostlarımız da peşinden koşar. Sunucu dikkat etmelerini söyler. May, özür dilerken Vivian şeklinde hitap edince sunucu şaşırır. Sunucu onun kardeşi olduğunu kendi adının Lillian olduğunu söyler. Ayrıca Squirtle'ın doğuştan sanatçı olduğunu belirtir.

Dostlarımız salondan ayrılıp Pokemon Merkezi'ne gelir. Hemşire Joy May'i anons eder. Pokemonlarını getiren kişi Harley'dir. May, devamında korkar. Jessie kendini Jessabella adıyla tanıtarak yarışma kaydını yaptırır. Kullanacağı pokemon ise James'in Cacnea'sıdır.

Harley, Hemşire Joy'a yardım ettiğini anlatır. Dostlarımız ona güvenmez. Harley ilk raund kullanılan ikinci raundda da kullanma gibi bir şartın olmadığını söyler. Max, diskalifiye etmek gibi bir niyeti olduğunu düşünür. Hemşire Joy da bu kuralı bunu onaylar. May, Harley'in konuşmasına artık kanar. Harley, Hoenn'de kullandığı kartla giriş yapabileceğini söylese de dediği yalandır. May, Squirtle ve Combusken'le yarışmaya katılma kararı alır.

Dostlarımız ve Harley ilerlerken karşılarında bir kadın dikkat çeker. Kadının saçına bir Cacnea takılmıştır. Hemşire Joy, onu ameliyat odasına götürür. Odada saçları kesmek ister. Bu kadın Jessie'dir.

Salonda bulunan James ve Meowth da pokemonları çalmaya niyetlenir. Dostlarımız dışarı çıktığında antrenmana başlar. Ash Pikachu'yu, May Squirtle'ı seçer. O anda mekanik bir el ikisini kapar. Bu Roket Takımı'dır. İki pokemonu da kafese atarlar. Pikachu Yıldırım'ı yanında Squirtle olduğu için yapamayacaktır. Roket Takımı bu fırsattan yararlanarak daha çok pokemon çalar. O sırada Harley ve Ariados devreye girer. Ariados Örümcek Ağı kullanır. Böylece Roket Takımı kaçamaz. Combusken Alttan Vuruş'la kafesi kırar. Pokemonlar sahiplerinin kucağına düşer. Squirtle kucaktan atlayıp Buz Işını kullanır. Patlamada Roket Takımı fırlar. Dostlarımız Squirtle'ın May'e teşekkür ettiğini anlar.

May, saat 11'e doğru kayıt yaptırmaya gittiğinde şoka uğrar. Kayıtlar 10'da bitmiştir. Ayrıca yarışmaya Kanto için alınan kartla girileceğini söyler. Harley'in kandırdığını anlasa da iş işten geçer. O anda Lillian yanlarından geçer. Sorunu dinler. Lillian kayıtları yaptırana ondan övgüyle bahseder. May onun sayesinde kaydını yaptırır. Böylece Harley amacına ulaşamaz.

Ezeli düşmanı Harley'in haince planından kurtulan May, Saffron Şehri Yarışması'na giriş hakkını elde etti. İlk Kanto Rozeti için asıl mücadele şimdi başlıyor!





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Contesta
Bay Sukizo
Vivian
Lillian
Harley






[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Lillian: [Resim: rsiconani196.gif]


Harley:[Resim: rsiconani168.gif]


Özel / Diğer Antrenörler: [Resim: rsiconani013.gif] [Resim: rsiconani016.gif] [Resim: rsiconani019.gif] [Resim: rsiconani027.gif] [Resim: rsiconani037.gif] [Resim: rsiconani039.gif] [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani048.gif] [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani056.gif] [Resim: rsiconani060.gif] [Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani183.gif][Resim: rsiconani187.gif][Resim: rsiconani189.gif][Resim: rsiconani190.gif][Resim: rsiconani212.gif][Resim: rsiconani231.gif][Resim: rsiconani292.gif] [Resim: rsiconani300.gif] [Resim: rsiconani314.gif] [Resim: rsiconani328.gif]




[Resim: olaylar.png]

- May, Saffron Şehri Yarışması'na kaydını yaptırdı.






[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-