Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Garip Bir Teori
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Nette gezinirken bir haberle karşılaştım sizce doğru mu?

İşte haber:
Japonya'da tüm zamanların en iyi çıkış haftası satış rakamlarına ulaşan Pokémon Black ve White ikilisi beraberinde getirdiği 5. Nesil Pokémon'lardan biri olan Munma ile çok ilginç bir duruma sebebiyet verdi.

Pokémon'un ilk nesil oyunlarından Green, Red, Blue ve Yellow'da Rock Tunnel adlı mağaranın çıkışında karşılaşacağımız Lass statüsündeki eğitmeni yendiğimizde bu eğitmen : “The POKéMON here are so chunky! There should be a pink one with a floral pattern!” yani "Buradaki Pokémon'lar çok kısa! Çiçek desenli ve pembe bir Pokémon olmalıydı." diyor. Ve Green, Red, Blue ve Yellow'un yaklaşık 15 yıllık bir geçmişe sahip olduklarını düşünürsek, o dönemden günümüze kadar bu tanımlamaya uyan tek Pokémon'un, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen B/W'de ilk kez karşımıza çıkan 5. Nesil Pokémon'lardanMunma olması olayı ilginç bir hale getiriyor.

Aynı durumun benzer bir hali de Red ve Green oyunlarının yeniden yapımları olan 2004 tarihli Fire Red ve Leaf Green'de de bulunmakta. Yine aynı yerde aynı eğitmen bu seferde : "I wish there were pink POKéMON with a floral pattern!" yani "Keşke çiçek desenli pembe Pokémon'lar olsaydı." diyor.

Bu ilginç durum karşısında ortaya birkaç seçenek çıkıyor:
1. Tüm Pokémon'lar 15 yıl öncesinden tasarlandı ve zamanı geldikçe yayınlanıyorlar.
2. Tüm Pokémon'lar olmasada en azından önemli bir kısmı önceden tasarlandı ve bu oyundaki yazılarda son anda yapılan hangi Pokémon'un hangi nesilde olacağına dair yapılan plan değişikliklerinin ardından silinmesi unutulan veriler.
3. Munma, yapımcıların bu oyunlarda yaptıkları referans sonucu düşünülerek tasarlandı.

Tabi ki pek çok olasılık daha var. Ve doğal olarak hiç birinin kesinliliğinin de kanıtlanması kolay değil. Ama bir gerçekte şu ki: Pokémon oyunları sırlarla dolu.

Bence 3.sü en mantıklı ve muhtemelende öyle .Ben sadece sizi görüşleriniz merak ettiğim için konuyu açtım.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Hayallerini yıkmak istemem ama bu konu zaten https://pokemonturkiye.com/showthread.ph...orileri'de vardı.Eğer soruna gelirsek.

Böyle bir video var.Adam hack olduğunu söylüyor fakat Red 1.gen oyunu.Nasıl 4.gen pokemonu çıkıyor?:1.seçenek olabilir.Ha bide adam dunsparce -,-
Çiçek desenli pembe Pokémon düşünmek pek zor bir şey olmasa gerek.
(08-09-2014, 05:26 AM)Mastertwo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayallerini yıkmak istemem ama bu konu zaten https://pokemonturkiye.com/showthread.ph...orileri'de vardı.Eğer soruna gelirsek.

Böyle bir video var.Adam hack olduğunu söylüyor fakat Red 1.gen oyunu.Nasıl 4.gen pokemonu çıkıyor?:1.seçenek olabilir.Ha bide adam dunsparce -,-
Arceus 8bit gibi durmuyor.