Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash'in Charizard'ı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Evet gerçekten Charizard'a farklı bi mega lazım herkesı heyecanlandırmalı.
(14-07-2015, 02:06 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(14-07-2015, 01:55 AM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Noktalı yeri de ben tamamlayayım: ve Mega Charizard Z oldu :D

Hala senin Z umudun var mı be hacı?!
Adamlar Z diye oyun bile düşünmezken bu yaptıkları çok saçma olur.

Oyunun adı Z olmayacak demek Z'li bir şey olmayacak demek ile aynı değil yalnız ;) Ayrıca versiyon maskotunun Zygarde olacağını da unutmayalım.Emin olduğum tek bir şey varsa o da Z harfini yeni oyunlarda çok duyacağımız.
Hem X'den hem de Y'den çok daha havalı bir Mega Charizard Z güzel olmaz mı :)
@Firebender
Alıntı:Oyunun adı Z olmayacak demek Z'li bir şey olmayacak demek ile aynı değil yalnız ;) Ayrıca versiyon maskotunun Zygarde olacağını da unutmayalım.Emin olduğum tek bir şey varsa o da Z harfini yeni oyunlarda çok duyacağımız.
Hem X'den hem de Y'den çok daha havalı bir Mega Charizard Z güzel olmaz mı :)

Resmen ağzından bal damlıyor.
Bilemiyorum daha önce hiç bu açıdan düşünmedim ama böyle yaparlarsa Y evrimine gerçekten çok büyük haksızlık ederler. Hem ilk tanıtılan o, hem de Mega Charizard X iki yan seride de gözüktü. Şu açıdan iyi olur. Eğer Mega Charizard Z olursa, Mega Mewtwo Z de olur. Zira ben iki mega evrimini de bir şeye benzetemedim Mewtwo'nun. Zaten çok sevmezdim, iyice soğudum. Ben şunu da merak ediyorum. 7. Jenarasyon'da da ikili/üçlü mega evrim yaparlar mı? Örneğin oyunların adları Twister ve Storm. (Çok yaratıcı ad buldum XP  ) Mega Infernape Storm, Mega Infernape Twister mı olur acaba? X/Y/Z'yle devam edeceklerini sanmıyorum bu mega evrim isimlerine (Mega Mewtwo X gibi). Belki de bu ikili veya üçlü mega evrim olayı sadece Charizard ve Mewtwo'ya özel de olabilir. Neyse çok da konunun dışına çıkmak istemiyorum. Bekleyip göreceğiz. Şu satırın da eklendiğini görebiliriz belki. "Ash'in Diantha ile olan mücadelesinde, Diantha'nın Mega Gardevoir'ine karşı iyi iş çıkardı." gibisinden. Ki her zaman bitirici eleman Pikachu olmadı. (Bkz: Johto Ligi - Ash VS Gary, Ash VS Harrison, Battle Frontier Ash VS Factory Head Noland)
Sayfalar: 1 2 3 4 5