Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon'da En İyi Yardımcı Erkek Karakter
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Evet arkadaşlar sizce pokemonda Ashin en iyi erkek yoldaşı kim ana karakter olarak?(Brock,Tracey,Max,Cilan,Clemont) benim Brock sizin ?
Brock tabi ki. Ash bugünlere kadar gelebildiyse Brock sayesinde geldi.
(06-09-2014, 03:53 AM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Brock tabi ki. Ash bugünlere kadar gelebildiyse Brock sayesinde geldi.
Aynen hatta Kanto'daki 3.gym'i Brock'un tavsiyesi sayesinde yenmişti.
Nedense oy veremiyorum lakin Cilan diyorum.Brock'un dört sezondur neredeyse gördüğü her kıza yazması artık baymıştı.Son sezon Croagunk ile azda olsa renklenmişti ama o bile sıktı.Clemont ise şimdilik iyi gidiyor bir ilk yapıp güzel pokemonlar yakalarsa favorim olabilir.Tracey'den hiç bahsetmiyorum bile...
Brock düşünmeye bile gerek yok bence
Şu an cevap veremiyorum Question Clemont baya güzel birtaneydi Cilan bana göre Brock'un gittiğini hissettirmemek için yapıldı.Ama Brock'un da hatrı sayılır yani kaç sezondur Ash'le.Şu an ikisinede oy veremeyeceğim için ortada kalıyorum Grimace


edit:Konu ismi biraz yanlış olmuş karekter yerine Karakter daha iyi olurdu.
Brock 7 diğerleri sıfır! 8D
Ankete Brock cevabını vermiş olsam da bir sıralama yapmak daha mantıklı olur diye düşündüm. Brock -> Clemont -> Cilan -> Max -> Tracey. Hepsinin farklı ve benzer özellikleri var. Ancak bazıları daha faydalı şeyler yaptı ve izlerken eğlendirdiler.
Brock bence.
Bi adam vardı savaş sınırlarında Ash'i bırakmıyodu o nerde la?
Sayfalar: 1 2 3 4 5