Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 408 - At the End of the Fray
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: At the End of the Fray
Japonca Adı: The Last Fierce Fighting! The Road to the Championship!!
Türkçe Adı: Savaşın Sonunda


[Resim: genizet.png]
Buz Işını ve Güneş Işını'nın oluşturduğu şiddetli patlama Glalie ve Sceptile'ın savaş dışı kalmasına neden olur. Dostlarımız da şaşırır.

Hoenn Ligi Şampiyonası'nda çeyrek finale kalabilmek için Ash, arkadaşı Tyson'ı yenmek zorunda. Ve, her iki tarafın ilk Pokemon'u aynı anda elenmesi ile sahne inanılmaz bir mücadele için hazır.

Jessie'yse patronun onlara satış yapmak için verdiği kulübeye sinirlidir. James Meowth'ı göremeyince şaşırır. Meowth, Çizmeli Meowth için maçı izlemektedir. Sahada şu an için Shiftry ve Ash'in Torkoal'ı vardır. Torkoal Alev Püskürtücü'leri kullanır ama Shiftry hızlı bir biçimde saldırılardan kaçar. Shiftry Mega Tekme'yle rakibine hasar verir. Ardından Gölge Topu'yla onu vurur. Torkoal savaşa devam edip Alev Püskürtücü kullanır. Shiftry zıplayıp kaçsa da Torkoal da zıplayıp onu yakar. Shiftry savaş dışı kalır. Tyson Hariyama'yı seçer. Torkoal Alev Püskürtücü kullanır ama Hariyama Kol Vuruşu'yla savunur. Alev Püskürtücü'yü savunarak yakınlaşan Hariyama Tuğla Kırma'yla onun işini bitirir.

Ash Corphish'i gönderir. Corphish Baloncuk Işını'nı yollar ama Hariyama hoplar. Sonrasında Tuğla Kırıcı kullansa da bu sefer Corphish kaçmıştır. Corphish Yengeç Çekici, Hariyama Odak Yumruğu kullanır. İri olan Hariyama bu karşılaşmada da galip gelir. Corphish devam edemez. Ash'in üçüncü pokemonu da kaybettiği için kısa bir süre ara verilir.

Morrison ona geride olduğu için kızar. Süre dolunca Ash tekrar sahaya çıkar. Saha kaya sahası olarak değiştirilmiştir. Ash Swellow'u, Tyson Hariyama'yı gönderir. Swellow Gagalama'yla başlar. Hariyama kocaman elleriyle Swellow'u tutar. Sismik Çarpma'yı kullanır. Fakat Swellow hırslanarak tekrar saldırır. Hariyama onu bu sefer Odak Yumruk'la karşılamak istese de bu olmaz. Çünkü Swellow Hava Ası'nı kullanıp beklemediği yerden darbeyi indirir. Hariyama savaşa devam edemez. Tyson Donphan'ı gönderir. Donphan Kum Fırtınası'yla Swellow'u sıkıştırır. Swellow kanatlarını çırparak hortumu dağıtır. Donphan Swellow'un o anki savunmasızlığından faydalanıp onu Yuvarlanma ile yere indirir. Sonrasında sürekli darbeler Swellow'u yıpratır. Donphan son kez Yuvarlanma kullanıp onu savaş dışı bırakacaktır. Swellow onu son anda ayaklarıyla kulaklarından tutup fırlatır. Donphan savaşa devam edemez. Ash 4-3 öne geçer.

Tyson Metagross'u gönderir. Metagross Psişik'le Swellow'u kontrol altına alır. Swellow bir süre durduktan sonra tam güç Hızlı Saldırı'yla saldırır. Fakat Meatgross'un savunması çok güçlü olduğu için saldırı geri teper. Metagross Hiper Işın'la Swellow'un işini bitirir. Durum tekrar berabere olur.

Ash Grovyle'ı seçer. Amacı Metagross'un küçük yarığından saldırmaktır. Grovyle Metagross'un yanına yaklaşıp Mermi Tohumu'yla saldırır. Metagross saldırının ardından Hiper Işın kullanır. Grovyle çevikliğini konuşturup saldırıdan kaçar. Grovyle ona tekrar Mermi Tohumu'yla saldırır. Yarıkta bir süre sonra elektriklenme olur. Grovyle hemen Yaprak Kılıcı'yla hareketlenir. Hiper Işın'ın şarj etkisinden kurtulan Metagross Meteor Yumruğu'yla Grovyle'ı yere indirir. Grovyle yerde kayıp kafasını kayaya çarpınca savaş onun için biter. Ash'in tek pokemonu kalır.

Ash Pikachu'yu gönderir. Metagross yine Psişik'le başlar. Psişik'ten kaçıp Demir Kuyruk'u Metagross'a indirir. Pikachu onun üstünde kalmaya çalışırken Metagross onu düşürmeye çalışır. Pikachu Gök Gürültüsü'nü yarıktan yollayıp onun işini bitirir.

Tyson'ın tek pokemonu kalır. Tyson Çizmeli Meowth'ını gönderir. Roket Takımı'nın Meowth'ı onu desteklemektedir. Jessie ve James'se Pokemon Merkezi'nden pokemonları çalarken patronları onları yakalar.

Meowth Yırtma'yla saldırır. Pikachu hızlıca kaçıp Yıldırım Oku kullanır. Meowth da ona Yıldırım Oku'yla karşılık verir. İki saldırı da birbirine üstünlük sağlayamaz. Pikachu bu sefer Yıldırım'la saldırır. Yine Meowth Yıldırım Oku'yla karşılık verir. Yine üstünlük sağlanamaz. Pikachu bu sefer Hızlı Saldırı'yla hareketlenir. Meowth ise Çifte Takım'la onun isabet bulamamasını sağlar. Meowth boş anından yararlanıp Demir Kuyruk'la saldırır. Pikachu da Demir Kuyruk'la saldırır. Yine üstünlük sağlanamaz. İkisinde de yorgunluk belirtileri başlamıştır. Pikachu Yıldırım'la saldırınca Meowth hemen Yıldırım Oku'yla karşılık verir. Pikachu bundan sonra Demir Kuyruk'la saldırır. Meowth da hemen karşılık verir ama bu sefer birbirlerini engellemeyip yüzlerine saldırırlar. Saldırıdan sonra ikisi de yerdedir. Sonra ikisi de kalkar. Meowth tam düşecekken Pikachu dayanamaz. Meowth eliyle kendisinin düşmesini engellemiştir. Pikachu savaş dışı kalır.

Jessie ve James patrondan kaçmaktadırlar. Meowth da yanlarına gelir. Patronları çok sinirlenmiştir. Bir yumrukla onları uçurur.

Tyson Ash'i yendikten sonra yarı finali ve finali de galip bitirerek kupayı alır. Dostlarımız da onu alkışlar.


Ve böylece inanılmaz bir Hoenn Ligi Şampiyona'sında perde kapanıyor. Ama unutmayın. Pokemon dünyasında daha görülecek çok macera ve keşifler var. Yani Ash ve arkadaşları seyahatlerine devam ederken bizi izlemeye devam edin.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Bay Goodshow
Morrison
Tyson





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani324.gif] [Resim: rsiconani341.gif] [Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani362.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]



Tyson:[Resim: rsiconani052.gif][Resim: rsiconani254.gif] [Resim: rsiconani232.gif][Resim: rsiconani275.gif] [Resim: rsiconani297.gif] [Resim: rsiconani376.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash Tyson'a yenildi. Hoenn Ligi Tyson'ın şampiyonluğuyla sona erdi.






[Resim: EmeiGeenler.png]

-YeEmAl-