Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 406 - A Judgment Brawl
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Judgment Brawl
Japonca Adı: And... Continue The Battle That Cannot Be Lost!!
Türkçe Adı: Karar Anı


[Resim: genizet.png]
Hoenn Ligi Şampiyonası eleme turları tamamlanırken Ash'in, Morrison'ın ve Tyson'ın galibiyetlerine ve Zafer Turnuvası'na katılmalarına şahit olduk! Turnuvanın ilk turu devam ederken Ash beklediğinden çok daha zorlu şaşırtıcı ve sofistike stratejileri olan bir rakiple karşı karşıya geldiğini anladı. Savaş ilerledikçe ve Katie ardı ardına beklenmedik saldırılarını sürdürdükçe kahramanımız savunmaya çekilmek zorunda kaldı. Ash kurtulma yolu bulup üstünlüğü eline alabilecek mi? Bizi izlemeye devam edin.

Ash üçüncü pokemonunu da kaybettiği için maça ara verilip saha su sahası olarak değiştirilmiştir. Ash Corphish'i, Katie Golduck'ı gönderir. Golduck Öfkeli Vuruşlar'la hareketlenir. Ama Corphish Yengeç Çekici'yle vurmasını engeller. Golduck bu sefer Su Pompası kullanır. Corphish Su Pompası'ndan kaçmayı başarıp hemen ardından Yengeç Çekici'ni indirmek için havaya zıplar. Golduck Kargaşa'yla saldırmasını engeller. Corphish'in kafası karışmıştır. Ash Sertleşme kullanmasını istese de kafası karışık olduğu için yapamaz. Havuza düşer. Ama Golduck'ın arkasından gelip Yengeç Çekici'ni Golduck'a indirir. Ash şaşırır. Golduck bu sefer Öfkeli Vuruşlar kullanır. Ash kaçmasını ister. Ama Corphish kışkaçlarıyla onu ellerini tutar. El sıkışır gibi onu sallar. Ash şaşkınlığını üzerinden atıp durumu değerlendirir. Corphish Kıskaç Kolu kullanır. Hazırlıksız yakalanan Golduck, Corphish'den Baloncuk Işını'nı da yiyince kendini savaş dışı bulur. Corphish'in hala kafası karışıktır. Katie Venomoth'u gönderir. Corphish şaşkınlıktan ona Baloncuk Işını yollar. Venomoth saldırıdan kaçıp Süpersonik'le onu şaşırtmak ister. Ama Corphish zaten şaşkındır. Ash Corphish'i geri alıp Swellow'u gönderir. Venomoth Sersemletme Tozu'yla onu karşılar. Fakat Swellow bu tozlardan kaçıp Venomoth'a Gagalama kullanır. Venomoth iyi hasar alır ama devam eder. Devamında Yetenek Alma'yı kullanır. Bundan dolayı Swellow Gagalama'yı bir süre kullanamayacaktır. Swellow Hava Ası kullanır. Venomoth artık neredeyse savaşamayacaktır. Swellow bu sefer Venomoth'un gönderdiği Süpersonik dalgalarını hızlıca atlatıp Hızlı Saldırı'yla Venomoth'u savaşa devam edemeyecek duruma getirir. Katie Scizor'u seçer. Scizor ve Swellow Hızlı saldırı kullanır. İkisi de birbirine çarpıp geri dönerler. Bunu tekrarlarlar. Swellow bu sefer Gagalama'yı kullanır. Scizor Çifte Takım'la onu şaşırtır. Scizor Çifte Takım'ıyla Metal Pençe kullanır. Swellow da Çifte Takım kullanıp saldırının ıskalamasına yol açar. Swellow Çifte Takım'la beraber Hava Ası kullanır. Scizor onu engellemek için Gizli Güç kullansa da Swellow Hızlı Saldırı'nın hızını kullanarak saldırıdan kurtulur. Scizor onu engellemek için bu sefer Metal Pençe kullanır fakat Swellow hızını kullanıp arkasına geçer. Devamında Hava Ası'yla Scizor'un işini bitirir. Katie'nin son seçimi Walrein'dir. Swellow Hızlı Saldırı'yla başlar. Walrein hiç etkilenmez. Buz Işını kullanır. Swellow ışından dolayı kanadının küçük bir bölümü etkilenir. Küçük olduğundan hemen erir. Swellow Gagalama'yla saldırır. Walrein suya dalar. Sudan çıkıp Buz Işını'nı kullanır. Swellow'a tam isabet eder. Swellow saf dışı olur. Ash Corphish'i gönderir. Corphish'in şaşkınlığı geçse de yorgundur. Walrein Vücut Çarpması'nı indirmek için havaya zıplar. Corphish onu Baloncuk Işını'yla engellemek istese de Walrein onu ezer. Corphish de savaş dışı kalınca durumlar eşit olur.

Ash'in son pokemonu Grovyle'dır. Walrein Buz Işını kullanır. Saldırıdan atlayıp kaçan Grovyle Yaprak Kılıcı'yla saldırır. Walrein suyun altına girip saldırıyı atlatır. Sudan çıkıp Buz Işını'nı Grovyle'a isabet ettirir. Walrein sudan çıkıp onu şaşırtmaya çalışır. Ash'in aklına bir fikir gelir. Grovyle suya Yaprak Kılıcı uygular. Suyun sallanmasından dolayı sudan çıkmak zorunda kalan Walrein Buz Işını kullanır. Ash'in tam da istediği budur. Grovyle ışından kaçar. Walrein güçlü bir saldırı yaptığı için her yer donar. Böylece Walrein suya giremeyecektir. Grovyle güçlü bir Hızlı Saldırı'yla Walrein'i sahanın kenarına fırlatır. Walrein savaşa devam edecek durumdadır. Mimik kullanınca o da Hızlı Saldırı yapar. Grovyle da saldırıdan etkilenir. Grovyle Yaprak Kılıcı'nı indirir ama Walrein hâla devam eder. Vücut Çarpması için hoplar. İnmek üzereyken Grovyle hemen kaçar. Grovyle hazırlıksız olan Walrein'e Mermi Tohumu'nu yollar. Walrein Buz Işını'nı kullanır. Grovyle Hızlı Saldırı kullanarak Buz Işını'nı atlatır. Sonunda saldırıyı gerçekleştirir. Bu taktiğe bir süre devam eder. Walrein bayağı yıpranır. Katie ise çaresiz gibidir. Walrein Hızlı Saldırı'yla saldırır. Grovyle da ona yaklaşıp son anda çekilir. Yaprak Kılıcı'nı tam isabet vurarak Walrein'i savaş dışı bırakır. Savaşı Ash kazanır. Katie Ash'i tebrik eder.

Morrison ve Tyson da maçlarını kazanır. Artık akşam olmuştur. Roket Takımı akşam yemeklerini yerken görülür. Dostlarımız ise pizza yemenin keyfini çıkarırlar. Max PokêNav'ından kuraları öğrenir. Ash, Morrison'la eşleşmiştir. Morrison üzgün bir şekilde ormana gider. Morrison Metang'dan ağaca saldırmasını ister ama ağaçta Ash aklına gelir. Saldırmaktan vazgeçer. Ash onu bulur. Ama Morrison uzaklaşır.

Ertesi gün savaş başlamak üzeredir. Savaş buzlu sahada olacaktır. Ash Corphish'i, Morrison Girafarig'i gönderir. Corphish Kıskaç Kolu'yla başlar. Girafarig Işık Perdesi kullanır. Ama Işık Perdesi Kıskaç Kolu'nu engelleyemez. Girafarig saldırıyı maruz kaldıktan sonra Çarpma'yla saldırır. Corphish kayınca Girafarig de buza çarpar. Corphish kayarak Kıskaç Kolu kullanır. Girafarig saldırıdan kurtulmak için zıplar. Fakat yere düştüğünde ayağı kayar. Corphish buza Kıskaç Kolu'yla tutunarak geri döner. Kıskaç Kolu bu sefer isabet bulur. Saldırıdan sonra savaşa devam eden Girafarig'in Demir Kuyruk'u başarısız olur. Saldırıdan kaçmayı başaran Corphish Yengeç Çekici'yle onun işini bitirir. Morrison Girafarig'i geri poketopuna alır ama pokemon göndermez. Eğer daha fazla süre pokemonu göndermezse diskalifiye olacaktır.

Kararsızlığa boğulmuş olan Morrison zafer arzusuyla en iyi arkadaşına karşı savaşma acısını dengelemeye çalışıyor. Kesinlikle heyecan verici bir sonuç olmalı. Yani bizi izlemeye devam edin.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Morrison
Tyson
Katie





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani341.gif] [Resim: rsiconani277.gif][Resim: rsiconani253.gif][Resim: rsiconani362.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Morrison:[Resim: rsiconani203.gif][Resim: rsiconani375.gif]


Tyson:[Resim: rsiconani052.gif]


Katie:[Resim: rsiconani049.gif][Resim: rsiconani055.gif][Resim: rsiconani200.gif][Resim: rsiconani212.gif][Resim: rsiconani365.gif]


Özel / Diğer Antrenörler: [Resim: rsiconani067.gif][Resim: rsiconani112.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash Katie'ye karşı savaşını kazandı. Morrison ve Tyson da turlarını geçti. Ash'in Morrison'a karşı 6'ya 6 savaşı başladı.






[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-