Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 405 - Shocks and Bonds
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Shocks and Bonds
Japonca Adı: To The Tournament Finals! Every Day A Heated Battle!
Türkçe Adı: Şoklar ve Kader Bağları


[Resim: genizet.png]
Hoenn Ligi Şampiyonası sonunda başladı. 600'dan fazla Pokemon Eğitmeni ile başlayan turnuvanın sonunda sıralama turlarına kalan kişi sayısı 256'ya indi. Ash, arkadaşları Morrison ve Tyson turlarını geçti. Yoğun rekabete ve Pokemon'larından gelen sürprizlere rağmen final maçlarına yükseldiler. Final maçlarının formatı bazı şeyleri daha da zorlaştıracak. Turlar boyunca bir kaybın eğitmenlerin Zafer Turnuvası'na devamının sonu anlamına gelen üçer tane çifte savaş yapılacak. Yetenekli rakiplerle eşleşen Ash ve Morrison kötü bir başlangıç yaptılar. Fakat herkesin bildiği azimleri ve kazanma ruhlarıyla ikisi de ilk raundu geçebildi.

Zafer Turnuvası'na gidecek yarışmacılar için son tur kalmıştır. Ash'in rakibi Şef lakaplı Clark'tır. Çifte savaşı Ash, Grovyle'ı ve Glalie'i göndererek başlatır. Clark da Charizard ve Quilava'yı gönderir. Clark pokemonlarının türünü savunarak avantajlı olduğunu düşünür. Her zamanki gibi Ash bunun bir önemi olmadığını söyler. Hakem maçı başlatır. Grovyle Charizard'a Kuyruk Vuruşu'yla, Glalie Quilava'ya Kafa Darbesi'yla saldırır. Quilava Alev Tekeri'yle Glalie'yi geri püskürtürken, Charizard da Isı Dalgası'yla Grovyle'ı geri püskürtür. Glalie Buzlı Rüzgar kullanır. İki rakip pokemon da saldırıdan etkilenmez. Charizard, Grovyle'a Çelik Kanat'la hareketlenirken, Quilava Hızlı Saldırı'yla saldırır. Grovyle Çelik Kanat'tan son anda kaçar ama Glalie bunu başaramayınca Hızlı Saldırı'dan hasar alır. Bu sefer saldırma sırası tekrar Ash'tedir. Grovyle Kuyruk Vuruşu, Glalie Kafa Darbesi'yle saldırır. Quilava hızını kullanarak saldırıdan kaçsa da Grovyle da hızlıdır. Onu yakalayıp Kuyruk Vuruşu'yla fırlatır. Havadaki Quilava'yı, Glalie Kafa Darbesi'yle yere indirir. Quilava maça devam edip Hızlı Saldırı'yı Glalie'ye saldırmak için kullanmak ister fakat Grovyle vücuduyla onu durdurur. Charizard Isı Dalgası kullanınca Glalie Buzlu Rüzgar kullanır. İki saldırı havada patlamaya sebep olur. Grovyle, patlama anında hazırlıksız kalan Quilava'yı Kuyruk Darbesi'yle saf dışı bırakır. Maç ikiye bir devam eder. Charizard Çelik Kanat'la Grovyle'a gelir. Grovyle son anda kaçar ama Charizard geri döner. Bu sefer kaçamayan Grovyle savaş dışı kalır. Maç bunun ardından devam eder. Charizard Alev Püskürtücü'yü kullanır. Glalie toprağa Buz Işını kullanarak ateşin kendisine gelmesini önler. Charizard bu sefer Çelik Kanat'la saldırır. Glalie Çifte Takım kullansa da Charizard bütün sahtelerini yok eder. Ardından gerçeğine Çelik Kanat'ı vurur. Glalie darbenin etkisiyle biraz önce yaptığı buz direklerine çarpmaya başlar. Ama Glalie direklerden güç alarak hızlıca hareket etmeyi başarır. Charizard şaşkındır. Sonra havaya hareketlenir. Tam bu anda direklere çarpa çarpa gelen Glalie, Charizard'a Kafa Darbesi'ni indirir. Aldığı darbenin etkisiyle buz direğine çarpan Charizard savaşa devam edemez.

Arkadaşları Ash'i tebrik eder. Bu sırada Morrison gelip turu geçtiğini söyler. Ash de turu geçtiğini söyler. Ardından ikisi şampiyonluk için çocukça tartışmaya başlarlar. Max, Tyson'ın maçının başlayacağını haber verir. Ash ve Morrison koşma yarışına başlarlar ama gittikleri taraf maçın tarafı değildir. Diğerleri maça gider. Tyson'ın maçında rakibinin ve kendisinin tek pokemonu kalmıştır. Rakip, Johnny ve Aggron'udur. Aggron Metal Pençe'yle Sceptile'a saldırır. Ama Sceptile Tespit Etme'yi kullanarak saldırılardan kaçar. Seyirciler arasında bir şeyler satan Roket Takımı, Pikachu'yu görünce çalmayı planlar. Sceptile Metal Pençe'lerden kaçıp Mermi Tohumu kullanır. Aggron tekrar Metal Pençe kullanmaya başlayınca Sceptile da yine Tespit Etme kullanır. Brock, May ve Max'e vur kaç taktiğinden bahsederken Ash ve Morrison hızlıca gelir. Pikachu'yu çalmaya çalışan Roket Takımı Ash'in onları görebileceği için çalma işini ertelerler. Aggron bu sefer Sertleşme kullanır. Sceptile bu anda Güneş Işını toplamaya başlar. Aggron Metal Pençe'siyle Sceptile'a hareketlenir. Aggron saldırmak üzereyken Sceptile Güneş Işını'nı toplayıp Aggron'a gönderir. Aggron bu saldırıyla savaş dışı kalır.

Dostlarımız sevinirken Roket Takımı sürünerek arkalarına gelir. Ama patronları çalışmaya devam etmelerini emreder.

Dostlarımız, Morrison ve Tyson yemek yemektedirler. Ash ve Morrison yarınki maçlar için hırslıdır. Dostlarımız yarın maçın olmadığını anlatırlar. Ertesi gün Ash ve Morrison birlikte uzun süre antrenman yaparlar.

Zafer Turnuvası sonunda başlamıştır. Ash ve rakibi sahadadır. Turnuva televizyondan yayınlanmaktadır. Delia ve Mimey'si, Misty, Profesör Oak ve Tracey Ash'i izlerken görünür. Sahanın hangi tür olacağını belirleyen kura kaya sahasını seçer. Rakibi Katie adlı bir bayandır. Brock güzel kızlar için yaptığı defterden onun hobilerini falan söyler. Max, Katie'nin rakiplerini çok iyi analiz ettiğini anlatır. Maç, iki tarafın pokemonlarını göndermesiyle başlar. Ash Torkoal'ı, Katie Venomoth'u gönderir. Venomoth Sersemletme Tozu kullanır ama Demir Defans kullanan Torkoal saldırıyı atlatır. Venomoth Yetenek Alma'yı kullanınca Torkoal Demir Defans'tan çıkmak zorunda kalır. Torkoal bu sefer Alev Püskürtücü kullanır. Venomoth saldırıdan kaçar. Katie onu geri alıp Golduck'ı gönderir. Maç tekrar devam eder. Torkoal Vücut Çarpması'nı kullanmak için havaya zıplar. Golduck Su Pompası'yla Torkoal'ı uçurur. Torkoal yere düşecekken Golduck Öfkeli Vuruş'la onun işini bitirir. Ash bu sefer Pikachu'yu seçer. Katie Golduck'ı geri çekip Dugtrio'yu gönderir. Pikachu Hızlı Saldırı'yla başlasa da Dugtrio yeri kazar. Pikachu Dugtrio'ya hazırlıklı olmaya çalışmaktadır. Birden Dugtrio Kum Mezarı kullanınca Pikachu kaçamayıp mezarın içine düşer. Düşerken Yıldırım Oku kullanır. Dugtrio'ya etkisi olmaz. Dugtrio Çift Kenar, Pikachu Demir Kuyruk kullanır. Çarpışmada Pikachu fırlayıp savaşa devam edemez. Ash bu sefer Glalie'yi seçer. Dugtrio Kazma kullanır. Glalie zemine Kafa Darbesi kullanır. Kafa Darbesi'nin zemine yaptığı etki Dugtrio'nun çıkmak zorunda kalmasına yol açar. Glalie hazırlıksız yakalanan Dugtrio'ya Buz Işını'nı yollar. Dugtrio da saf dışı kalır. Katie bu sefer Misdreavus'u gönderir. Glalie Buz Işını kullanır. Misdreavus saldırıdan kaçmak yerine Buz Işını'nın üstüne gider. Glalie üstüne doğru gelen Misdreavus'a Kafa Darbesi kullanır. Misdreavus tam saldırıdan hasar alırken Kader Bağı kullanır. Misdreavus aldığı darbeden sonra savaşa dışı kalır. Ash sevinirken hiç beklemediği bir anda Glalie savaşa devam edemez. Kader Bağı etkinleşip Glalie'nin savaş dışı kalmasına sebep olmuştur.

Ash turnuvaya büyük umutlarla geldi. Ama beklenmedik bir şekilde bir eğitmen olarak yeteneklerinin yanında güçlü bir aklı olan bir rakip olan Katie'ye karşı üç Pokemon'u da başarısız oldu. Her hareketini analiz ederek Ash'i köşeye sıkıştırma başarısı gösterdi. Deneyimleri ve azmi Ash'i zafere taşımaya yetecek mi? Bizi izlemeye devam edin.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
May
Max
Tracey
Jessie
James
Profesör Oak
Delia Ketchum
Hemşire Joy
Morrison
Tyson
Clark
Johnny
Katie





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani324.gif] [Resim: rsiconani341.gif] [Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani362.gif]


May: [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Delia Ketchum: [Resim: rsiconani122.gif]


Morrison: [Resim: rsiconani058.gif][Resim: rsiconani203.gif][Resim: rsiconani207.gif][Resim: rsiconani208.gif][Resim: rsiconani260.gif][Resim: rsiconani375.gif]


Tyson:[Resim: rsiconani052.gif][Resim: rsiconani254.gif]


Clark: [Resim: rsiconani006.gif][Resim: rsiconani156.gif]


Johnny:[Resim: rsiconani306.gif]


Katie:[Resim: rsiconani049.gif][Resim: rsiconani051.gif][Resim: rsiconani055.gif][Resim: rsiconani200.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash, Morrison ve Tyson çifte savaşlarını kazanıp tur atlarlar. Ash'in sıradaki turunda Katie'ye karşı tam savaşı başlar.






[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-