Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: The Strongest Mega Evolution: Act 2 Geliyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
TlhGS ilk bölümde çeviri gayet iyiydi bence. Hatalar göze batmadıkça sorun değil. Saldırı isimleri dublaj dışında farklı çevriliyor dilimize ancak bulbapedia'ya bakınca bazı saldırıların Türkçe çevirisi de yazıyor. Oradan ya da dublajdan alıntı ile yapılması daha aşina olunduğu için iyi olur tabi. Ama yeni saldırılar hariç. Şimdiden kolay gelsin.
(29-10-2014, 07:02 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]TlhGS ilk bölümde çeviri gayet iyiydi bence. Hatalar göze batmadıkça sorun değil. Saldırı isimleri dublaj dışında farklı çevriliyor dilimize ancak bulbapedia'ya bakınca bazı saldırıların Türkçe çevirisi de yazıyor. Oradan ya da dublajdan alıntı ile yapılması daha aşina olunduğu için iyi olur tabi. Ama yeni saldırılar hariç. Şimdiden kolay gelsin.
Saldırı çevirileri için bu konuyu kullanıyorum. İlk bölümde 6. nesilden bir tek Power-up Punch saldırısı vardı, onu mecburen kafama göre çevirmek zorunda kalmıştım.
TlhGS konuyu 31 Ağustos'ta açmış yaw, şaka maka 2 aydır bekliyoruz.
Sabırsızlıkla bekledik. Şunun şurasında 5 gün kaldı ama hala sabırsızım ve okuldan dolayı da Cuma izleyebileceğim için daha çok beklemek zorundayım.
(01-11-2014, 12:09 AM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]TlhGS konuyu 31 Ağustos'ta açmış yaw, şaka maka 2 aydır bekliyoruz.
Vay anasını cidden iki ay olmuş.

Sayfalar: 1 2 3 4 5