Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 417 - Sitting Psyduck
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Sitting Psyduck
Japonca Adı: Psyduck's Depression!
Türkçe Adı: Oturan Psyduck

[Resim: genizet.png]
Ash'in bir sonraki Savaş Sınırları konumuna doğru yolculuklarını sürdürürlerken kahramanlarımız, Saffron Şehri'nde yapılacak olan May'in sıradaki Pokémon Yarışması'na gitmeye karar verdiler.

Machop, Machoke ve Machamp'dan oluşan bir grup dövüş Pokémon'unun kovaladığı, krımızı eşarplı Psyduck, dostlarımızın piknik yaptığı alana düşer. Hemen arkasından gelen dövüş Pokémonları, Psyduck'ı köşede sıkıştırırlar. Dostlarımız gelip olaya müdahale ederler. Phanpy, Yuvarlanma'yı kullanır. Machop, Karate Darbesi ile Phanpy'yi geri püskürtür. Phanpy, Ash'in kendisine olan inancını görür ve pes etmez. Yeniden Yuvarlanma kullanır. Machop'u fırlatan Phanpy, Savunma Kıvrımı ile Machamp'ın Karate Darbesi'nden az hasar alır. Ardından Yuvarlanma ile Machamp'ı yere serer. Üç Pokémon sinirlenir. Hepsi aynı anda Phanpy'ye saldırırlar. Pikachu, Yıldırım Oku ile onları korkutup kaçırır. Dostlarımız, Psyduck'a güvenli bir yere ulaşıncaya kadar eşlik etme teklifinde bulunurlar. Psyduck da kabul eder. Psyduck ile Phanpy çok iyi anlaşırlar. Brock, Psyduck'a Su Pokémonları için özel olarak hazırladığı Pokémon yemlerinden ikram eder. Psyduck, büyük bir iştahla yemeğini yer. May, Pokédex'inden Psyduck'a bakar.

Psyduck: Ördek Pokémon'u. Psyduck, aşırı gergin hissettiği zaman başı ağrır ve bu sayede gizemli saldırılar sergileyebilir.

Dostlarımız, kırmızı eşarpı olduğundan Psyduck'ın eğitmeni olduğunu anlarlar. Bu sırada az önce dostlarımıza saldıran üç dövüş Pokémon'u, bir kıza son durumu rapor ederler. Kız, üçlüyü yeniden Psyduck'ı bulmaya gönderir.

Psyduck, Pikachu ve Phanpy yol üstünde çeşitli oyunlar oynarlar. Uzaktan dostlarımızı izleyen Roket Takımı Psyduck'ı yakalama planı yaparlar. İlginç bir plan uygulayarak Phanpy ile Psyduck'ı alırlar. Dostlarımız onları kurtarmaya giderken sabah mola verdikleri yerde savaştıkları üç dövüş Pokémon'u gelir. Ağırlıklarını vererek balonu durdururlar. Duruma sinirlenen Roket Takımı, dövüş Pokémonlarına meydan okur. Jessie, Seviper'ı, James de Cacnea'yı seçer. Machamp ile Machoke Roket Takımı'nı oyalarken Machop da Phanpy ile Psyduck'ı kurtarır. Machamp ile Machoke, dikkati dağılmış Roket Takımı'nı ait oldukları yere, gök yüzüne, postalar. Dövüş Pokémonları ile dostlarımız yine karşı karşıyadırlar. O sırada dövüş Pokémonlarına, Psyduck'ı getirmelerini söyleyen kız gelir. Adı Emily olan bu kız, Psyduck'ın eğitmenidir. Emily, dostlarımızı malikanesine davet eder.

Psyduck daha önce de birkaç kez kaçmıştır. Emily, Psyduck'a çok iyi bir yaşam sunduğunu düşünürken Psyduck, bu lüks hayattan sıkılmış, diğer Pokémonlar gibi yaşamak istemektedir. Brock, sorunu hemen anlar ve bir çözüm bulur.

Ash ile May, dışarıda Pokémon savaşı yaparlar. Bir süre sonra, içeriden onları izleyen Psyduck da aralarına katılır. Psyduck'ın dışarıda, diğer Pokémonlarla birlikte oynarken mutlu gören Emily'nin ise kafası iyice karışır. Tam o sırada Roket Takımı çıkar. Psyduck'ı yakalarlar. Ash, Grovyle'ı çıkartır. Grovyle, Pokétopu'ndan çıkar çıkmaz tam güç Yaprak Bıçağı ile Psyduck'ı yakalayan kolu kırar. Psyduck yere düşmek üzereyken Emily, son anda yetişerek onu kurtarır. Grovyle, Mermi Tohumu ile Roket Takımı'nın balonunu indirir. Roket Takımı, pes etmez. Jessie, Seviper'ı, James de Cacnea'yı yollar. Ash de onlara karşı Phanpy'yi kullanır. Phanpy, hızlı bir şekilde Yuvarlanma kullanarak Seviper'ı geri püskürtür. Cacnea, Psyduck'a meydan okur. Psyduck, eğitmenin tüm ısrarlarına rağmen kabul eder. Cacnea, Kum Fırtınası kullanır. Emily, bir şeyler yapması gerektiğinin farkındadır. Max'in de yardımıyla Emily ile Psyduck, birlikte ilk savaşlarını yaparlar. Psyduck, Odak Yumruğu ile Cacnea'yı geri püskürtür. Seviper, saldırıya geçer. Psyduck, Öfkeli Vuruş ile Seviper'a hasar verir. Meowth da işe dahil olur. İki Pokémon bir süre birbirlerine Öfkeli Vuruş ile saldırdıktan sonra Psyduck, Su Pompası ile Meowth'ı geri yollar. Seviper, hızlı ve bir o kadar da güçlü bir şekilde Zehirli Kuyruk ile Psyduck'a saldırır. Psyduck, saldırıyı atlatır. Ardından Kargaşa ile Seviper'ı Jessie'ye geri gönderir. Son noktayı da Pikachu, Yıldırım Oku ile koyar. Ekip çalışmasıyla Roket Takımı bir kez daha hüsrana uğrar. Bu savaşın ardından Emily, Psyduck'ı daha iyi anlamış, ikisi arasında kuvvetli bir bağ oluşmuştur.

Vedalaşma vakti gelmiştir. Emily, dostlarımıza teşekkür eder. Bir gün kendi yolculuğuna çıkmaya karar verir.


Kahramanlarımız, bir kez daha Pokémon'u ve eğitmenini bir araya getiren güçlendirici bağların değerini gördüler. Ve yeni bir arkadaşla tanışarak Saffron Şehri'ne olan yolculuklarına kaldıkları yerden devam ediyorlar.






[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Giovanni
Emily





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani231.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Emily: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani066.gif] [Resim: rsiconani067.gif] [Resim: rsiconani068.gif] [Resim: rsiconani078.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_