Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 416 - On Cloud Arcanine
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: On Cloud Arcanine
Japonca Adı: A Rival Confrontation! VS Arcanine
Türkçe Adı: Ayaklar Altındaki Cennet

[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımız, Ash'in Savaş Sınırı'nı fethetme arayışlarındaki bir sonraki adım olan Savaş Arenası'na olan yolculuklarına devam ediyorlar.Yolda giderken, yola uzak ama çok popüler olan bir fırında durmaya karar verdiler.

Kahramanlarımızı, bir fırının kuyruğundayken buluyoruz. Tam o sırada bir Arcanine, koşarak dostlarımıza doğru gelir. Ash, Pokédex'inden Arcanine'a bakar.

Arcanine: Efsanevi Pokémon. Arcanine, o kadar hızlı koşar ki uçuyor gibi görünür ve soylu sesiyle tanınır.

Arcanine, kuyruğun üstünden atlayıp koşmaya devam eder. May, Arcanine'dan oldukça etkilenir. Hatta onu yakalamak ister. Arcanine'ın peşinden Drew ile Flygon'u gözükür. Flygon, Alev Püskürtücü ile Arcanine'a saldırır. Arcanine, saldırıyı ustalıkla atlatır. Hemen ardından Isı Dalgası ile Flygon'a saldırır. Flygon da saldırıyı atlatır. Arcanine, Aşırı Hız ile uzaklaşır. May, Drew'e Kanto'da ne aradığını sorar. Drew de büyük yarışmaya girmek için geldiğini söyler. Drew bir Kanto Kurdelesi'ne sahiptir. Az önce kaçan Arcanine'ın peşindedir. Bunu öğrenen May de Arcanine'ı yakalamaya karar verir. Drew ile Flygon'u, Arcanine'ın peşinden giderler. Tabii dostlarımız da.

Mudkip'in radarlarından yararlanan dostlarımız, çok geçmeden Arcanine'ı bulurlar. May, Combusken'i seçer. Combusken'i gören Arcanine kaçar. Combusken de peşinden gider. Combusken, Arcanine'ı yakalayacakken Arcanine, son anda Aşırı Hız ile kaçar. Dostlarımız, o Arcanine'ın, kolay lokma olmayacağını anladıkları için çevreden Arcanine hakkında bilgi edinirler. Dostlarımız, yoldan geçerken rastladıkları adama, Arcanine hakkında sorular sorar. Adam, Arcanine'ın önceden dağlardan neredeyse hiç inmediğini, ancak son zamanlarda bir sebepten ötürü her gün indiğini anlatır. Adam, dostlarımıza haritadan Arcanine'ın sık sık uğradığı yerleri gösterir. Dostlarımız da kendilerine en yakın olan yere, nehre giderler. Ancak bir aksilik olur ve dostlarımız Arcanine'ı ellerinden kaçırırlar.

Dostlarımız bu sefer de Şefta Meyvelerinin bol olduğu ağaçlık bir alana giderler. İki gruba ayrılıp Arcanine'ın gelmesini beklerler. Ash, Corphish'i ile, Brock, Mudkip'i ile, May de Squirtle'ı ile üçlü su ittifaktı oluştururlar. Tam da bekledikleri gibi Arcanine gelir. Ash ile Brock, Arcanine'ı May'e yönlendirirler. Arcanine, Kükreme ile Squirtle'ı Pokétopu'na geri gönderir. May, Max'in önerisi ile Munchlax'ı seçer. Munchlax, Pokétopu'ndan çıkar çıkmaz, hızlı bir şekilde Metronom kullanır. Arcanine kaçar. Munchlax'ın Metronom'un çıkan Aşırı Hız sayesinde Munchlax, Arcanine'a yetişir. Ancak o, May'in dediğini yapıp Arcanine'ın üzerine atlamak yerine önüne çıkan Şefta Meyvelerini toplar. Arcanine, yeniden dostlarımızı atlatmayı başarır.

Dostlarımız, yaşlı adamdan aldıkları tavsiyelerden sonuncusuna, dik bir uçurumun tepesine çıkıp saklanırlar. Bekledikleri gibi de Arcanine gelir. May tam ortaya çıktığı sırada Drew de gözükür. İkisinin tartışması, Arcanine'a kaçmak için yeterli zamanı verir. Drew'in ağır sözleri üzerine May, ona meydan okur. Kaybeden Arcanine'dan vazgeçecektir. May maça Squirtle ile, Drew de Flygon ile katılır. Squirtle, Çarpma ile başlar. Flygon, uçarak saldırıdan kurtulur. Ardından Çelik Kanat ile Squirtle'a doğru ilerler. Squritle Baloncuk ile karşılık verir. Ancak Flygon, bu saldırıyı da atlatarak, tam güç Çelik Kanat ile Squirtle'a saldırır. Saldırıdan ağır hasar alan Squritle, ağlamaya başlar. Drew, maçın bittiğini söyleyerek Arcanine'ın peşinden gider. May, kaybettiğini kabullenmeyip Drew'in peşinden gider. Tabii dostlarımız da. Tepeye çıktıklarında ilginç bir manzara ile karşılaşırlar. Arcanine'ı yavrularını beslerken görürler. Dostlarımız, Arcanine'ın sık sık dağdan inmesinin nedeninin, yavrularına yiyecek bulmak olduğunu anlarlar. Tam o sırada Roket Takımı çıkar. Yavru Growlitheları ağ yardımı ile yakalarlar. Sloganlarını söylerler. Alsında onlar Arcanine'ın peşindedirler. Arcanine, yavrularını kurtarmaya çalışınca ikinci bir ağ ile de onu yakalarlar. Roket Takımı, kaçmaya çalışır. Flygon, Çelik Kanat ile balonu patlatarak onlara engel olur. Dostlarımız, kısa sürede ormana düşen balonu ve içindekileri bulurlar. Ash ile Brock, savaşa dahil olacaklarken May ile Drew onlara engel olurlar. Sorunu başlattıkları için pişman olan ikili, birlikte çalışmaya karar verir. Flygon, Çelik Kanat ile Arcanine ve yavruların ağını keser. Pokémonların kurtulmasına sinirlenen Roket Takımı, savaşa katılır. James, Cacnea'yı çıkartır. Cacnea, İğne Füzesi kullanır. Squirtle, Baloncuk ile İğne Füzesi'ni delip geçer. Jessie, Dustox ile savaşa dahil olur. Dustox, Pokétopu'ndan çıkar çıkmaz Zehirli İğne saldırısını kullanır. Flygon, Alev Püskürtücü ile saldırıyı engeller. Ancak Roket Takımı, kolay pes etmez. Cacnea, Kum Fırtınası kullanır. Flygon, Squirtle'ı korur. İkili birlikte çalışarak bu işi bitireceklerdir. Squirtle, Flygon'un üstüne atlar. Squritle, Çarpma ile Dustox'ı, Flygon da Çelik Kanat'la Cacnea'yı devirir. Ardından ikili, Alev Püskürtücü ile Su Silahı kombinasyonu yaparak Roket Takımı'nı havaya fırlatırlar.

May ile Drew, mutlu bir aileyi ayırmamak için, Arcanine'ı yakalama fikrinden vazgeçerler. Arcanine, dostlarımızdan minnettar bir şekilde kükreyerek ayrılır. Veda vakti şimdi de dostlarımız ile Drew için gelir. Drew, May'e Saffron Şehri'ndeki Pokémon Yarışması'na katılması gerektiğini söyler. Drew, Pokémon takımını geliştirmek için yeni bir Pokémon aramaya gider. Savaş Arenası'na yaptıkları yolculuklarında, yol üstünde olan Saffron Şehri'nde, May yarışmaya katılmaya karar verir.


Kahramanlarımız, yolculuklarına devam ederken şimdi önlerinde iki durak var: May için Saffron Şehri ve Ash için Savaş Arenası. Ve amaçları farklı olsa da her ikisi de önlerindeki zorluklar için aynı heyecanı paylaşıyorlar.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Giovanni
Drew




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani258.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani269.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Drew: [Resim: rsiconani330.gif]


Vahşi:
[Resim: rsiconani058.gif] [Resim: rsiconani059.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_