Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 415 - Rough, Tough Jigglypuff
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Rough, Tough Jigglypuff
Japonca Adı: Jigglypuff's Song! Father's Song!!
Türkçe Adı: Zorlu Jigglypuff

[Resim: genizet.png]
Ash ve arkadaşları, Savaş Sınırları'nın merkezine doğru yolculuklarını sürdürüyorlar. Ama onlar Savaş Alanı'nı bulmadan kendilerini bir yerlerde yakalanmış olarak buldular.

Dostlarımız, Savaş Arenası'na giderken bir ağ tuzağına yakalanırlar. Ardından bir Loudred ile eğitmeni çıkar. Eğitmen, dostlarımızdan özür dileyip onları aşağı indirir. Adı Mitch olan bu adam, dostlarımızı kulübesine davet eder. May, Pokédex'ten Mitch'in Loudred'ına bakar.

Loudred: Yüksek Ses Çıkaran Pokémon. Loudred, ayağını yere vurarak koca bir evi uçurabilecek, çok güçlü süpersonik saldırılar yayabilir.

Mitch, dostlarımıza bir zamanları çalıştığı şirketinin en son yaptığı Pokébloklardan ikram eder. Dostlarımız, Pokémonları ile dışarıdayken çalılıklardan bir Jigglypuff çıkar. Mitch, dostlarımıza uzak durmasını söyler. Loudred'ı kullanır. Loudred, Mega Yumruk ile Jigglypuff'a saldırır. Jigglypuff saldırıdan hasar alır. Ancak ağaçtan da destek alarak yere hafif bir iniş yapar. Loudred, bu saldırıdan sonra Jigglypuff'ın Sevimli Cazibe'si yüzünden taarruza devam edemez. Jigglypuff, önce Alev Püskürtücü kullanarak dostlarımızı yakar. Ardından Şarkı Söyleme'yi kullanarak herkesi uyutup kaçar. Loudred, Jigglypuff gidince eski haline döner. Yeteneği sayesinde o uyumamıştır. Diğerlerini uyandırır. Uzaktan durumu izleyen Roket Takımı, Jigglypuff'tan etkilenir ve onu yakalama planı yapar.


Dostlarımız, Jigglypuff dönerse diye tedbirlerini arttırırken Mitch, kızının doğum günü hediyesi olarak bir Jigglypuff istediği için Jigglypuff bulmadan eve dönemeyeceğinden bahseder. Mitch, 6 ay boyunca Jigglypuff'u yakalamak için çeşitli yollar denemiştir. Sonunda Ses Geçirmez özelliğinden faydalanmak için bir Loudred yakalamıştır. Ancak, Sevimli Cazibe yüzünden onun da çok başarılı olduğu söylenemez. Lisa'nın doğum günü yarındır ve Mitch'in acilen bir şeyler yapması gerekmektedir. Dostlarımız, Mitch'e yardım edeceklerini söylerler. O sırada bir yandan yemek yiyen, bir yandan da dostlarımızı dinleyen Roket Takımı, Jigglypuff'ı dostlarımızdan önce bulmak istemektedirler. Tam o sırada Jigglypuff gelir. Roket Takımı, tam Jigglypuff'ı yakalayacakken Jigglypuff, Alev Püskürtücü ile onları geri püskürtür. Buna sinirlenen Roket Takımı yeninden saldırıya geçer. Jigglypuff, şarkı söyleyerek onları uyutur. Bu sırada Mudkip ile Loudred, Jigglypuff'ın yerini tespit etmişlerdir. Olay yerine giden dostlarımız, uyuyan Roket Takımı ve Jigglypuff ile karşılaşırlar. Loudred, Curcuna kullanır. Hemen ardından Pikachu, az önceki saldırıdan hasar alan Jigglypuff'a Yıldırım Oku ile saldırır. Jigglypuff, atik bir şekilde saldırıdan sıyrılır. Ardından üst üste Yuvarlanma ile Pikachu'ya ağır hasarlar verir. Üçüncü Yuvarlanma ile de Roket Takımı'na çarparak onları uyandırır. Roket Takımı, daha kimse ne olduğunu anlayamadan, sloganı yarım kalmış bir şekilde kendilerini havada bulurlar. Ardından Jigglypuff kaçarak uzaklaşır. Brock, Jigglypuff'a kurnazca yaklaşılması gerektiğini söyler.

Dostlarımız bir plan yaparlar. Ortaya bir yem koyarak Jigglypuff'ın gelmesini beklerler. Ancak Jigglypuff, Brock'un yemeğinin tadına bile bakmaz. Brock, hayal kırıklığı içerisindeyken May de Pembe Sürpriz adını verdiği Pokéblok'larından verecektir. Ancak sonuncusunun Munchlax tarafından yenmesi sonucu bu plan da suya düşer. Max, Jigglypuff'ı uyutma fikrini öne sürer ve buna uygun da bir plan hazırlar.

Mitch, dışarı çıkıp Jigglypuff'ı yüzleşmek için çağırır. Jigglypuff da ortaya çıkar. Loudred, Hiper Ses kullanır. Jigglypuff, tam da dostlarımızın istediği şeyi yapar. Yuvarlanma'yı kullanır. Loudred, zıplayarak saldırıdan kurtulur ve Jigglypuff, kulübenin açık olan kapısından içeri girer. Dostlarımız, Jigglypuff'ın ardından kapıyı kapatırlar. İlk adım tamamlanmış, ikinci adım da Pikachu'ya kalmıştır. Kulübenin içinde her taraf metal ile kaplanmıştır. Derken Pikachu ortaya çıkar ve Jigglypuff'a meydan okur. Pikachu, Yıldırım Oku, Jigglypuff da Alev Püskürtücü ile başlar. Metal levhalardan seken Yıldırım Oku ile Alev Püskürtücü, iki Pokémon'a da zor anlar yaşatır. Pikachu, Yıldırım Oku ile devam eder. Jigglypuff, hepsinden sıyrılıp Çarpma ile Pikachu'yu geri fırlatır. Ancak Pikachu yine de sağlam durur. Jigglypuff, son kozunu uygular. Şarkı Söyleme'yi. Bu tam da dostlarımızın istediği şeydir. Metal levhalardan yansıyan Şarkı, her iki Pokémon'u da uyutur. Dostlarımız içeri girip Pikachu'yu uyandırır. Sıra Mitch'dedir. Mitch, tam eline Pokétopu'nu aldığında duraksar. Jigglypuff'ı yakalamaktan vazgeçer. Onun ormana ait olduğunu, ormandayken mutlu olduğunu düşünür. Dostlarımıza yardımlarından dolayı teşekkür eder. Kızına doğum günü hediyesi olarak da Loudred'ı vermeye karar verir. Jigglypuff uyandığında ise yerde bir kap dolusu Pokémon yemi görür ancak yine de mutsuzdur.

Ertesi gün dostlarımız ile Mitch, Mitch'in evine giderler. Mitch'in eşi ve kızı onları karşılarlar. Lisa, babasına Jigglypuff'ı sorar. Babası onu yakalayamadığını söyleyince başta üzülür. Ancak sonradan sorun olmadığını, dönmüş olmasının ve Loudred'ı getirmiş olmasının bile yeteri kadar güzel bir hediye olduğunu söyler. Derken gök yüzünden pembe ve büyük bir şey, dostlarımıza yaklaşır. Gelen Jigglypuff'tır. Mitch'in ormandan gitmesine üzülmüştür. Mitch, Jigglypuff'a hep birlikte kalma teklifinde bulunur. Jigglypuff da kabul eder.


Yeni arkadaşlarına yardım ederken kahramanlarımız, zahmetli bir durumla karşılaştıklarında zor yolun en iyi yol olmadığını öğrendiler. Şimdi de Savaş Sınırları yoluna dönme vakti ama öncesinde belki biraz kestirebiliriz.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Giovanni
Mitch Mitchum
Lisa Mitchum




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani231.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif] [Resim: rsiconani258.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Mitch Mitchum: [Resim: rsiconani294.gif]


Lisa Mitchum:
[Resim: rsiconani039.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_