Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 414 - Hooked On Onix
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Hooked On Onix
Japonca Adı: The Kingdom Of Onix!
Türkçe Adı: Onix'e Bağlı

[Resim: genizet.png]
Savaş Fabrikası'nda sürpriz bir şekilde kazandığı maçta, Ash Noland'ı yenerek ilk sınır sembolünü kazandı! Kahramanlarımız şimdi Savaş Arenası'na yöneliyorlar. Bir aksilik olmadan oraya varırlarsa!

Dostlarımız yoruldukları için bir mola vermeye karar verirler. Ancak hiç suları yoktur. Ash, Brock, May ve Mudkip su aramaya giderlerken Max de Pokémonları besleyecektir. Dostlarımız, Mudkip sayesinde bir nehir bulurlar. Diğer yandan Max ise, Pokémonlara yemlerini verip uyumuştur. Ancak Munchlax'ı hesaba katmamıştır. Munchlax'ın herkesin yemeğini yemesiyle Pokémonlar arasında büyük bir kavga başlar. Pikachu, Max'i uyandırmaya çalışıyordur. Gürültüden rahatsız olan Geodudelar dostlarımızın Pokémonlarına saldırırlar. Max uyandığında biraz geç olmuştur. Pikachu, Corphish, Munchlax, Squirtle ve Phanpy kaybolmuşlardır. Dostlarımız gelirler. Max olanları anlatır. Brock dışındakiler, kaybolan Pokémonları aramaya giderler.

Geodudelar, kaya tipi Pokémonların toplandığı bir yere gelirler. Oradaki Gravelerlara, Golemlere ve Onix'e durumu anlatırlar. Onix, sürünün lideri gibidir. O sırada Roket Takımı da onları gözetler. Meowth'ın tercümanlığından da yararlanarak Geodudeların sorununu anlayan Roket Takımı, durumu lehine çevirmeye karar verir. Roket Takımı, kaya Pokémonlarının yanlarına giderek kahramnlarımızın kötü olduklarını, onlara zarar vereceğini söyleyerek kaya Pokémonlarını kandırırlar. Roket Takımı, onlardan dostlarımızı yakalamasını ister. Kaya Pokémonları da yemi yutarlar.

Küçük bir Beedrill sürüsü, kaybolan Pokémonların yeniden bir araya gelmesine vesile olur. Diğer yandan Geodudelar, Brock'un etrafını sararlar. Brock, kendisini, savuna
madan Roket Takımı'nın kafesin içinde bulur. Graveler ile Golemler, bizim kayıp beşlinin de etrafını sarmışlardır. Beşli onlardan kaçarlar. Kaya Pokémonları da Yuvarlanma ile peşlerinden gelirler. Beşli nehrin üstündeki kütüğe atlayarak sudan devam ederler. Ancak sudaki sürüklenme, kendilerini, kıyıda ve aynı şekilde Roket Takımı'nın kafesinde bulmalarına sebep olur.

Dışarıda kalan grup ise Ash, May, Max ve Mudkip'in gurubudur. Mudkip'in yokuşun üstünde bir şeyler algılaması üzerine Ash, kontrol etmek için yukarı çıkar. Yukarıda bir grup kaya Pokémon'unun Brock ile Pokémonlarını yakaladıklarını görür. Derken May, Max ve Mudkip de yakalanır. Bir tek Ash kalır dışarıda.

Roket Takımı Kral Onix'i, yakalanan Pokémonları kendilerine vermesi konusunda ikna etmeye çalışırken Ash gelir ve Roket Takımı'nın sahtekar olduğunu söyler. Roket Takımı ise Onix'in aklını karıştırıyordur. Onix, sonunda bir karar verir. Meowth'ın tercümanlığı sayesinde Ash'le savaşmak istediği anlaşılır. Eğer Ash yenerse, Kral Onix, onu dinleyecektir. Ash de bu meydan okumayı kabul eder.
Grovyle'ı çıkartır. Onix, Demir Kuyruk'la başlar. Grovyle, atik bir şekilde saldırıdan sıyrılır. Ardından Hızlı Saldırı ile Onix'e saldırır. Ancak hasar alan taraf kendisi olur. Onix, Kafa Darbesi ile Grovyle'ı kayaya yapıştırır. Grovyle, çabuk toplanıp Mermi Tohumu ile saldırır. Saldırı Onix'in vücuduna isabet eder ancak fazla hasar vermez. Onix, tam Grovyle'ı kuyruğu ile yakalayacakken Grovyle, zekice davranıp zıplayarak saldırıyı atlatır. Ardından Onix'in üstünden tırmanarak yüksekliği eşitler. Zıplayarak, Onix'in kafasını nişan alarak tam güç Mermi Tohumu ile saldırır. Yaprak Kılıcı ile de devam eder. Saldırılardan sonra Onix yere yığılır. Güçlükle ayağı kalkar. Roket Takımı, işlerin kötüye gittiğini düşünüp B planına geçer. Robotlarıyla sahanın ortasında belirirler. Robot, elindeki büyük kayayı Onix'e fırlatır. Grovyle son anda, Yaprak Kılıcı ile kayayı parçalayarak Onix'i kurtarır. Onix, sonunda kimin iyi, kimin kötü olduğunu anlamıştır. Kaya Pokémonları, dostlarımızın içinde olduğu kafesleri kırarlar. Ardından dostlarımızı korurlar. Roket Takımı, su saldırıları ile kaya Pokémonlarını etkisiz hale getirir. Robot, kollarıyla Pikachu ile Onix'i kapar. Ardından havalanır. Ancak kaya Pokémonları dayanışması, robotun yükselmesini engeller. Mudkip, Su Silahı ile, Corphish, Baloncuk Işını ile, Squirtle da Baloncuk ile robotun kollarını parçalarlar. Pikachu'nun Yıldırım Oku ile etkisiz hale gelen Roket Takımı, Onix'in Demir Kuyruk hareketi ile kendisini gök yüzünde bulur.

Onix ile diğer kaya Pokémonları, dostlarımızı vadiden çıkana kadar sırtlarında taşırlar. Dostlarımız atlattıkları maceranın ardından, konforlu bir şekilde Savaş Arenası'na gidiyorlardır.

Biraz zorlu anlar yaşandı. Fakat kahramanlarımız Kral Onix'in güvenini kazanabilmek için mücadele yeteneklerini kullanmayı başardılar ve krallıklarında tekrar barışı sağlamalarında yardım ettiler. Başka bir macera ve de Ash'i, Savaş Sınırları'nı fethetmeye yaklaştıran bir kaç adım.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani231.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif] [Resim: rsiconani258.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani015.gif] [Resim: rsiconani074.gif] [Resim: rsiconani075.gif] [Resim: rsiconani076.gif] [Resim: rsiconani095.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_