Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 413 - The Symbol Life
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Symbol Life
Japonca Adı: First Battle! Battle Factory (Part 2)!
Türkçe Adı: Sembol Mücadelesi


[Resim: genizet.png]
Yeni maceralarına devam ederken kahramanlarımız, kendilerini çabucak Savaş Sınırları'nın ilk durağı olan çarpıcı Savaş Fabrikası'nın göbeğinde bulurlar. Başında ise Fabrika Patronu ve Sınır Beyni Noland vardır.

Kahramanlarımız, Efsanevi Pokémon Articuno ile yüz yüze geldi. Sınır Lideri ile savaşmak adına Ash Charicific Vadisi ile temasa geçip Charizard'ını buza karşı ateşle karşılık vermesi için yanına çağırdı! Bu karşılaşacağı bir çok testten yalnızca bir tanesi ama kesin olan bir şey var ki; Ash, Noland ve onun Articuno'suna karşı savaşacaksa elinden gelenin fazlasını yapmak zorunda.

Ash, Charizard'ı ile birlikte, Noland ve Articuno'suna karşı yapacakları savaş için hazırlanıyordur. Brock da o sırada May ve Max'e, Ash ile Charizard'tan bahseder. Roket Takımı da o sırada Charizard ve Articuno'yu çalmak için plan yapar.

Ash ile Noland arasındaki maç başlar. Planladıkları gibi Nalond, Articuno'yu, Ash de Charizard'ı kullanır. Çatının da açılmasıyla maç tam bir uçan Pokémon maçı olmuştur. Roket Takımı'nın çatı planı işe yaramaz ve kendilerini sahanın ortasında bulurlar. Articuno'nun Buz Işını, Charizard'ın Alev Püskürtücü'sü ve Pikachu'nun Yıldırım Oku ile Roket Takımı geldikleri yere geri postalanırlar.

Mücadelenin başlamasının vakti gelmiştir. İki Pokémon da havalanarak maça başlarlar. Charizard, hızlı davranıp tam güç Alev Püskürtücü ile Articuno'ya saldırır. Articuno da Buz Işını ile karşılık verir. Alev Püskürtücü öne geçer ve Articuno saldırıdan nasibini alır. Ancak Articuo hızla toparlanıp yeniden yükselir. Charizard yine Alev Püskürtücü kullanır. Ancak Articuno, saldırıdan büyük bir zarafetle sıyrılıp Charizard'ın arkasına geçer. İkisi de birbirlerine doğru taarruza geçerler. Articuno'nun Sis saldırısında kaybolan Charizard, Articuno'dan ağır bir hasar alarak yere yığılır. Articuno dalışa geçer. Charizard, Ejder Nefesi ile karşılık verir. Ancak Articuno, hızı sayesinde saldırıyı atlatır. Charizard saldırıyı birkaç kez yeniler ve en sonunda Articuno'yu vurur. Articuno düşecekken Charizard, başka bir saldırı kullanır. Articuno 
Charizard'ı atlatıp Buz Işını ile kanatlarından vurur. Charizard, Buz Işını'ndan kurtulduğunda başarıp Alev Püskürtücü ile Articuno'ya saldırır. Articuno, bu saldırıyı da atlatır. Hemen ardından Çelik Kanat ile Charizard'a büyük bir hasar verir. Yere yığılan Charizard, güçlükle kalkar. Articuno, Charizard daha nefes bile alamadan Su Nabzı ile saldırır. Charizard saldırıyı atlatamaz ve büyük bir hasar daha alır. Ancak Charizard ile Ash, pes etmeye niyetli değillerdir. Charizard çok yorgundur. Yine de, eğitmeninin ona inandığını fark ettiği için kendini zorlar. Articuno, Buz Işını ile saldırıya geçer. Charizard sıyrılmayı denese de başaramaz ve kanatlarından vurulur. Articuno, sahadaki buzlara Su Nabzı kullanır. Buz, parçacıklara ayrılıp Charizard'a gider. Charizard hasar alır.

Charizard yükselir. Articuno da Charizard'ın peşinden gider. Ancak Charizard çok yavaş gidiyordur. Çok geçmeden Ash, Charizard'ın sol kanadının donduğunu fark eder. Noland'ın çok etki etmemesine rağmen, ısrarla Buz Işını kullanmasının sebebi de bu sayede anlaşılır. Articuno, önce Buz Işını ile sahanın ortasında bir buz kütlesi oluşturur. Ardından Su Nabzı ile onu parçalara ayırarak Charizard'a yollar. Charizard, Alev Püskürtücü kullanır ancak saldırıyı engelleyemez. Charizard, saldırıdan ağır hasar almıştır. Articuno daha da yükselir. Charizard'ın işini bitirmeye kararlıdır. Ancak Noland ile Articuno'nun bilmedikleri bir şey vardır. Charizard ile Ash'in gizli silahı. Charizard, Ash'e gösterdiği yeni saldırısını kullanır, Yüksek Isı'yı. Charizard, vücudundaki ısı ile kanatlarındaki buzlardan kurtulur. Ardından Articuno'nun üstüne geçerek Yüksek Isı'yı kullanır. Articuno da Su Nabzı ile karşı saldırı yapar. Oluşan dumandan yararlanan Articuno, Çelik Kanat ile Charizard'a büyük bir darbe indirir. Articuno, yine Çelik Kanat ile saldırır. Önceki saldırıdan ağır hasar alan Charizard'ın bunu kaldırması çok zordur. Ancak Charizard, başta Ash olmak üzere oradaki herkese ne kadar güçlenmiş olduğunu ispatlamak ister. Ash de bunu fark eder. Saldırıdan kaçmak yerine orada beklerler ve Ash'in istediği olur. Charizard, Articuno'yu kanatlarından tutarak yakalar. Ardından kalan bütün gücüyle Sismik Çarpma kullanır. Saldırı sonrası her yer duman olmuştur. Herkes nefesini tutmuş bekliyordur. Charizard yerdedir. Articuno ise güçlükle ayakta duruyordur. Hakem maçı bitirecektir. Ancak Noland ona engel olur. Charizard, tam olarak savaşı kaybetmemiştir. Halan daha kalkma şansı vardır. Derken Articuno da yere düşer. Charizard ise kalkmayı başarmıştır. Articuno, savaşa devam edemez. Kazanan Charizard ile Ash olmuştur. Noland, Ash'i tebrik eder. Ardından Bilgelik Rozeti'ni verir. Ayrıca Ash'e sembolleri saklaması için Sınırlar Kabı olarak adlandırılan kutuyu verir.

Artık veda vakti gelmiştir. Her iki taraf için de! Noland, Articuno ile vedalaşırken; Ash de Charizard'ı ile vedalaşır. Scott, Ash'e Savaş Meydanı'na gitmesini önerir. Ash de öneriyi dikkate alarak yönünü Savaş Meydanı'na çevirir
. Noland ile Scott'a veda eden dostlarımız, yola koyulurlar.

Dostu Charizard'ın yardımı ile Ash, Savaş Sınırları'ndaki ilk mücadelesinin sonunda, ilk Sınırlar Sembolü'nü kazandı. Şimdi, bilgelikle Savaş Meydanı'na doğru maceralarına devam eden kahramanlarımızın önünde, daha nice şaşırtıcı maceralar yatmakta!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Scott
Noland




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani006.gif]


May: [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Noland: [Resim: rsiconani144.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash ile Charizard, Noland ile Articuno'yu yendi.
[Resim: badge05-g.png] - Ash, Bilgelik Sembolü'nü kazandı.
- Charizard, Charific Vadisi'ne geri döndü.




[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_