Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 411 - A Real Cleffa-Hanger
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Real Cleffa-Hanger
Japonca Adı: Mt. Moon! With Cleffa, Clefairy & Clefable!
Türkçe Adı: Gerçek Bir Cleffa Dostu


[Resim: genizet.png]
Dinlenmiş ve enerjilerini toplamış olan Ash ve arkadaşları, Savaş Sınırları'nı fethetmek için yeni bir yolculuğa çıktılar. İlk durakları olan Savaş Fabrikası'na doğru ilerlerken Ay Dağı'nın aşağı kısımlarında mola vermek için durdular.

Kahramanlarımızı mola vermişken buluyoruz. Brock, dostlarımıza Ludicolo'sunu Pewter Şehri'nde bıraktığından bahseder. Derken, Misty'nin Pokégear'ı çalar. Arayan ablası Daisy'dir. Salonda çok fazla eğitmen olduğunu ve eğer hemen gelmezse, rozetleri dağıtacağını söyler. Misty, bunu yapmamasını söyleyerek Pokégear'ı kapatır. Kahramanlarımız tam yola koyulacakken, karşılarına bir Cleffa çıkar. Cleffa dostlarımızın yanına gelir. Ash, Pokédexten Cleffa'ya bakar.

Cleffa: Yıldız Şekilli Pokémon. Cleffaların, bir çok yıldızın kaydığı gecelerde uçarmışcasına dairler çizdikleri ve dans ettikleri söylenir.


Cleffa, dostlarımızın Pokémonlarıyla tanışır. Misty'nin Azurill'i sayesinde Cleffa, insanlara karşı olan korkusunu yener. Tam o sırada Roket Takım ve vakum makineleri ortaya çıkar. Makine, tam Cleffa ve Azurill'i içine çekecekken Swellow, son anda onları kurtarır. Roket Takımı, makinenin gücünü arttırarak Pikachu hariç bütün Pokémonları yakalarlar. Ash, son anda Pikachu'yu tutarak onu almalarına izin vermez. Ancak Roket Takımı, Pikachu'yu da istiyordur. Jessie, Seviper'ı çıkartır. Pikachu, tam Yıldırım Oku kullanacakken Seviper, ondan hızlı davranıp, Zehirli Kuyruk ile Pikachu'yu kayaya fırlatır. Makine, saldırıdan ağır hasar alan Pikachu'yu almaya çalışır. Ancak Ash, yine izin vermez. Meowth gücü arttırır. Dostlarımız hep birlikte, birbirlerine tutunurlar. Jessie'nin kumandayı eline alması ile makinenin bozulması bir olur. Bütün Pokémonları geri püskürten makine, patlayarak Roket Takımı'nı havaya uçururken, dostlarımızı da ikiye ayırır. Misty, Max, Pikachu ile Cleffa, patlamanın etkisiyle nehre düşüp akıntıda sürüklenirler. May, Max'i son anda elinden kaçırmasını üzüntüsünü yaşar. Öte yandan dörtlü, nehirden kurtulup kıyıya ulaşırlar. Ancak Pikachu çok kötüdür. Misty, Azurill'ini kullanır. Azurill, Yenileme ile kendi enerjisinin birazını Pikachu'ya aktarır. Pikachu daha iyi hisseder. Dörtlü, Ay Dağı'na doğru giderlerken Ash, Brock ile May onları arıyordur. Ancak Mudkip'in radarları bile işe yaramıyordur. Derken karşılarına bir Clefairy ve bir Clefable çıkar. Sanki bir şey arıyorlardır. Cleffa!

Misty, Max, Pikachu ile Cleffa, yola devam ediyorlardır. Max, Misty'den çok etkilenmiştir. Cleffa kendi başına koşar. Diğerleri de onu takip ederler. Dostlarımız, kestirme bir yol beklerlerken, Cleffa kestirmiştir. Birkaç meyve bulmuştur. Bunu gören dostlarımızın da karnı acıkmıştır. Bir mola verirler. Derken karşılarına birkaç Beedrill çıkar. Misty, böcek fobisi yüzünden koşar. Diğerleri de onları takip ederler. Beedrilllar da öyle. Dörtlü, kendilerini koşturmaya o kadar kaptırmışlardır ki; önlerine çıkan uçurumu göremeyip kendilerini yere düşerken bulurlar. Neyse ki yumuşak bir yere düşerek, belayı yara almadan atlatırlar. Birden bastıran yağmur, dostlarımızı zor durumda bırakır. Bir mağaraya saklanırlar. Ash, Brock, May, Clefairy ve Clefable'ın ise endişesi giderek artmaktadır. May, Max'i elinden kaçırdığı için hala kendini suçlamaktadır.

Misty ile Max, en küçük kardeş olmanın zorluklarından bahsederler. Sonunda kardeşlerin birbirlerine ihtiyacı olduğu konusunda hem fikir olurlar. Tabii bu sırada fırtına dinmiştir. Dörtlü tekrardan yola koyulurlar. Diğerleri, dörtlünün ayak izinlerini bulurlar ve izleri takip ederler. Dörtlünün başı yine tehlikededir. Roket Takımı, vakum makineleriyle yeniden çıkar. Tam makine Max'i içine çekecekken May gelip onu yakalar. Dostlarımız yeniden kavuşurlar. Roket Takımı, sloganlarını söyleyip vakumu çalıştırırlar. Azurill, Baloncuk saldırısı ile makineyi bozar. Ancak Roket Takımı, yine de pes etmez. Jessie, Seviper'ı, James de Cacnea'yı çıkartır. Cleffa, Clefairy ile Clefable, seslenerek diğer arkadaşlarını çağırırlar. Hepsi aynı anda Metronom kullanırlar. May'in Munchlax'ı, Pokétopu'ndan kendi kendine çıkarak onlara eşlik eder. Metronom'dan ardı ardına farklı saldırılar çıkar. En sonunda Güneş Işını oluşur. Ancak Roket Takımı, hızlı davranır. Seviper, Zehirli Kuyruk, Cacnea da Dikenli Kol ile karşı taarruza geçer. Pikachu, tam güç Yıldırım Oku ile onları durdurur. Ardından Roket Takımı, toplu Güneş Işını ile kendisini gök yüzünde bulur. Cleffa, Clefairy ve Clefablelar, mutlu bir şekilde Ay Dağı'na doğru giderler. Dostlarımız, gece dolunay olacağı için Ay Dansı yapacaklarını düşünürler. May ile Max'in isteği ile kahramanlarımız, Ay Dansı'nı izlemeye giderler.

Sabah olunca dostlarımız yola koyulurlar ve veda vakti gelir. Misty, dostlarımızdan ayrılarak Cerulean Şehri'ne geri döner. Dostlarımız da Ash'in ilk Savaş Sınırı maçının olacağı Savaş Fabrikası'na ilerler.


Ay Dağı'nın eteklerinde yollar ayrılırken kahramanlarımız, yeni anılarını da beraberlerinde götürürler. Ash ve diğerleri Savaş Sınırları'nın ilk arenası olan Savaş Fabrikası'na ve yep yeni bir mücadeleye doğru ilerlerlerken Misty de Cerulean Salonu'na döner!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
May
Max
Jessie
James
Forrest
Daisy
Violet
Lily
Lola




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani231.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif] [Resim: rsiconani258.gif] [Resim: rsiconani272.gif]


Misty: [Resim: rsiconani298.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani015.gif] [Resim: rsiconani035.gif] [Resim: rsiconani036.gif] [Resim: rsiconani173.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Brock, Ludicolo'sunu Pewter Şehri Salonu'nda bıraktığı öğrenildi.
- Misty, gruptan ayrılıp tekrar Cerulean Şehri Salonu'na döndü.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_