Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 410 - The Right Place At The Right Mime
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Right Place At The Right Mime
Japonca Adı: Oak's Laboratory! All Member's Gather!
Türkçe Adı: Doğru Zamanda, Doğru Yerde


[Resim: genizet.png]
Pallet Kasabası'na döner dönmez, doğal olarak kahramanlarımız, kendilerini bir sürü heyecanın beklediği Profesör Oak'ın Laboratuvarı'nda buldular.

Bayan Delia, oğlunun yeni bir macera peşinde olduğunu biliyordur. Ash, sabah erkenden çıkıp Profesör'e gitmiştir. Oğlunun yeniden gidecek olmasının üzüntüsünü yaşayan Bayan Delia, kapının çalması üzerine düşüncelerinden sıyrılıp kapıya bakar. Karşısında May ile Pokémonlarını görür.

O sırada Tracey, Misty ve Max, Kanto Bölgesi başlangıç Pokémonlarını besliyorlardır. Küçük, hassas Squirtle, Max'ten korkmuştur. Onları Pokétoplarına geri koyma vakti gelmiştir. Squirtle dışında herkes Pokétopu'na konmuştur. Ancak o, Pokétopu'ndan ve Max'tan kaçarak Laboratuvar'da, koşuşturmaya başlar. Sonunda, o sırada içeri yeni gelmiş olan May'e sığınır. Ash, Bayan Delia, Profesör Oak ve Profesör Birch de gelince kadro tam takım toplanmıştır. Ash, onlara Savaş Sınırları'na gideceğini söyler. Kanto'da kurulmuş olan, her birinin başında bir Sınır Beyni'nin bulunduğu ve mağlup edildiğinde, Sınır Sembolü kazanıldığı yerdir Savaş Sınırları. 6 Tane sembol edindikten sonra yedinci, yani sonucu Sınır Beyni'nin yeri öğrenilebilir. May de Kanto'daki Pokémon Yarışmalarına katılmayı planlıyordur. Seyahatleri Kanto'da olacak olan Ash ile May, sabah yolculuğa çıkmak için sözleşirler. Tabii bunu duyan Max de sabırsızlanıp onlarla seyahat etmek ister. Durumu dışarıdan izleyen Roket Takımı da Laboratuvar'daki Pokémonları çalma planı yapar.

Ash, May ile Max'e Pokémonlarını gösterir. May de onları, kendi Pokémonlarıyla tanıştırır. May, Beautifly ile Skitty'sini Petalburg Salonu'ndan bırakmıştır. Derken Tauroslarının da içinde bulunduğu Ash'in diğer Pokémonları gelir. Tauroslar, Ash'i de yanlarına alarak koşmaya devam ederler. Misty, Tracey ve Bayleaf'in de yardımıyla Ash kurtulur. Kanto başlangıç Pokémonları da oradadır ve küçük Squirtle, May'i görünce üzerine atlar. Ash de o sırada eski Pokémonlarıyla yenilerini tanıştırır. Roket Takımı, röportajcı kılığında dostlarımıza yaklaşır. Dostalrımzın, tuzak çukurlarına düşemelerini sağlarlar. Ardından çukurun üstünü de elektrik geçirmez bir ağ ile kaplarlar. Ash Grovyle'ını kullanır. Grovyle, Yaprak Bıçağı ile ağı keser. Roket Takımı kendi aralarında kavga ederken, dostlarımız çoktan çukurdan çıkmışlardır. Roket Takımı, B Planına geçerler. Robotlarına binerek, vakumla Pokémonları çalmaya çalışırlar. Ancak Pokémonlar birbirlerini destekleyerek buna engel olurlar. May de korkan küçük Squirtle'a onu koruyacağını söyler. Roket Takımı, gücü arttırınca Ash de karşı saldırıya geçer. Snorlax, Çarpma saldırısı ile makineyi parçalar. Roket Takımı yine pes etmez. Jessie, Seviper'ı, James de Cacnea'yı seçer. Seviper, Zehirli Kuyruk ile başlar. Ash,
Bulbasaur'unu kullanır. Bulbasaur, Asma Kamçı ile Seviper'ı geri yollar. Cacnea, İğne Füzesi ile saldırır. May de kendi Bulbasaur'unu kullanır. Bulbasaur, Taç Yaprak Dansı ile karşı taarruz yapar. Seviper, Isırık, Cacnea da Dikenli Kol ile saldırır. Bulbasaur, Güneş Işını ile Pokémonlarını, Roket Takımı'ndan önce postalar. Roket Takımı kaçarken Misty ve Tracey onları durdururlar. Marill ve Azurill aynı anda tam güç Su Tabancası ile, Combusken, Ateş Çemberi ile, Pikachu da Yıldırım Oku ile Roket Takımı'na saldırır. Üçlü ait oldukları yere, gök yüzüne giderler.

Kanto Pokémonlarını, Pokétoplarına koyma vakti gelmiştir. Ancak Squirtle korkarak May'in üstüne atlar. Profesör, Squirtle'ın May ile gitmek istediğini söyler. May de Squirtle'ı takımına alır. Profesör, May'den Bulbasaur'unu bırakmasını da ister. İki Bulbasaur'un iyi anlaşacağını düşünür. Ash de Torkoal ile Glalie'sini bırakır. Profesörler, May ile Ash'e yeni Pokédex verirler. Tracey'inin de Max'e bir sürprizi vardır. Bütün Savaş Sınırlarının yerlerini, Pokénav'a kaydetmiştir. En yakın sınır Cerulean Şehri'nin yakınlarında, Savaş Fabrikası adlı bir yerdedir. Misty de Ash ve arkadaşlarına Cerulean Şehri'ne kadar eşlik edecektir.


Yola çıkma vakti gelmiştir. Vedalaşma vakti de! Bayan Delia, oğlunun gidişine her ne kadar üzülse de bunu belli etmemeye çalışır. Derken Ash'in Phanpy'si çıkar. Laboratuvardan kaçmıştır. Ash'le gelmek istiyordur. Ash de onu kabul eder. Brock'unda kahramanlarımıza katılmasıyla birlikte tüm ekip yeniden bir arada.

Ash'in Savaş Sınırları'ndaki zafer umutları ve May'in Büyük Kanto Festivali'ne katılım hayalleriyle beraber kahramanlarımız, bir kez daha yola koyuldular. Düşünceler içinde kayıp ve heyecanlı bir şekilde bir şeylerin gelmesini beklerler.


Tüm ekip burada ve bu umutlar ve hayallerle dolu yepyeni yolculukları yeni başladı! Ne kadar harika maceraların ve ilham verici Pokémonların onları beklediğini söylemeye gerek yok. Bizi izlemeye devam edin ve yeni şeyler keşfedin!






[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Tracey
May
Max
Jessie
James
Profesör Oak
Profesör Birch
Delia Ketchum
Caroline





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani089.gif] [Resim: rsiconani099.gif] [Resim: rsiconani128.gif] [Resim: rsiconani143.gif] [Resim: rsiconani153.gif] [Resim: rsiconani155.gif] [Resim: rsiconani159.gif] [Resim: rsiconani164.gif] [Resim: rsiconani214.gif] [Resim: rsiconani231.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani277.gif]
[Resim: rsiconani324.gif] [Resim: rsiconani341.gif] [Resim: rsiconani362.gif]


Misty: [Resim: rsiconani298.gif]


Tracey: [Resim: rsiconani183.gif]


May: [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: rsiconani267.gif] [Resim: rsiconani300.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Delia Ketchum: [Resim: rsiconani122.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani004.gif] [Resim: rsiconani007.gif]



[Resim: olaylar.png]

[Resim: squirtle.gif]
- May, Profesör Oak'tan bebek Squirtle aldı.
- May, Pallet Kasabası'nda Ash ile karşılaştı.
- May, Beautifly ile Skitty'yi Petalburg Salonu'nda bıraktı.
- Ash, Torkoal ile Glalie'yi Oak'ın Laboratuvar'ında bıraktı. Phanpy'yi aldı.
- May, Bulbasaur'ı Oak'ın Laboratuvar'ında bıraktı.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_