Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 404 - From Brags To Riches
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: From Brags To Riches
Japonca Adı: Opening! Ever Grande Tournement!!
Türkçe Adı: Övünmekten Galibiyete


[Resim: genizet.png]
Ön eleme turlarının bitmesiyle birlikte Ever Grande Hoenn Ligi Şampiyonası resmi olarak başladı. Ash Ketchum için, önündeki mücadeleden daha önemli bir şey yok.

Ön eleme turları bitmiştir. Yüzlerce eğitmenden geriye kalan 256 eğitmenden, ikili savaşlarda üç galibiyet alanlar 32 eğitmen arasına kalabilecektir. Bir yenilgi bile, elenmeye sebep olacaktır. Eşleşmeler yapılır ve maçlar başlar.

Morrison'un maçındadır sıra. Rakibi ise Gavin adlı bir eğitmendir. Morrison, Gligar ile Growlithe'ı seçer. Gavin de Morawak ve Machamp ile savaşa katılır. Growlithe, Yere Serme ile başlar. Morawak, saldırıdan direkt olarak isabet alsa da çok fazla hasar almaz. Growlithe'ın üstüne atlayarak kemiğinin de yardımı ile Kafa Darbesi kullanır. Gligar, Giyotin ile Machamp'a saldırır. Machamp Karete Darbesi ile karşılık verir. Saldırılar birbirini dengelerken o sırada Morawak, Growlithe fırlatır. Growlithe hemen toparlanıp tam güç Alev Püskürtücü kullanır. Morawak, Kemik Sopası saldırısı ile kemiğini çevirerek kendini korur. Morrison'un dikkati, Growlithe ile Morawak'tayken Machamp, Dinamik Yumruk ile Gligar'a saldırır. Ardından Karate Darbesi ile devam eder. Üst üste gelen iki saldırı Gligar'ı baya zorlar. Ancak Gligar ve Morrison, pes etmezler. Güçlerinin son damlasına kadar savaşmaya kararlıdırlar. Gligar, tam güç Çelik Kanat kullanır. Machamp saldırıdan ağır hasar alır. Morawak, Kemik Bumerang'ı ile Growlithe'a saldırır. Growlithe, aldığı ağır darbeye rağmen savaşa devam eder. Morawak'a Alev Püskürtücü ile saldırır. Morawak, şaşırtıcı bir şekilde alevlerin içine atlar. Ardından Kafa Darbesi ile Growlithe'a vurur. Daha Growlithe nefes bile alamadan Buz Işını ile devam eder. Buz Işını'nın etkisiyle ayakları donan ve kıpırdayamayan Growlithe, Kemik Sopası ile kendini yerde bulur. Machamp da Ölümcül Vuruş'la Gligar'ı fırlatır. Gligar toparlanıp Giyotin ile karşı saldırıya geçer. Machamp, ağır hasar alır. Morawak, Kemik Bumerang'ı ile Growlithe'a saldırır. Growlithe Alev Püskürtücü ile karşı saldırı yapar ancak bumerang alevlerin arasında geçer. Sonuç olarak iki Pokémon da hasar alır. Gligar üst üste Çelik Kanat kullanarak Machamp'a ağır hasarlar verir. Aynı zamanda onun savunmasını da azaltır. Machamp, Dinamik Yumruk ile Gligar'a vurmaya çalışır ancak Gligar o kadar hızlıdır ki isabet ettiremiyordur. Gligar, Giyotin ile Machamp'ı savaş dışı bırakır. Gavin, sinirlenir. Morawak, tam güç Kemik Sopasıyla, Growlithe'ı savaş dışı bırakır. Durum eşittir. Morawak, Kemik Bumerang'ını kullanır. Gligar, sıyrılır. Ardından hızlı ve güçlü bir şekidle Giyotin kullanır. Morawak da ona Kafa Darbesi ile karşılık verir. İki saldırının havada çarpışmasıyla iki Pokémon da aşağıya düşer. Morawak, aşağı düşerken de karşı saldırı yapar. Buz Işını ile Gligar'ı vurur. Gligar'ın kanatları donar ve bu onun sert bir biçimde yere düşmesine sebep olur. Morawak, Kemik Bumerang ile Gligar'ı vurur. Gligar yere düşer. Morawak, savaşı bitirmeye çalışır. Kemik Sopası ile Gligar'a saldırır. Gligar, Hücum ile karşılık verir. Kemik Sopası direkt olarak Gligar'ın başına isabet eder. Ancak o ve Morrison, pes etmezler. Gligar, tüm gücüyle Demir Kuyruk kullanır ve bu saldırı, Morawak'ı savaş dışı bırakmaya yeter. Kazanan Morrison olur. Bu savaş Ash'i gaza getirir. Maç isteği giderek artar.

Sıra Ash'in maçına gelir. Maça çıkmadan önce Roket Takımı'yla ufak bir sorun yaşasa da bu onun maça çıkmasına engel olamaz. Ash, Dominick adlı bir antrenöre karşıdır. Ash, Torkoal ile Corpish'i seçer. Dominick ise Tropius ve Swalot'u çıkartır. May, Pokédex'inden ikisine de bakar.

Tropius: Meyve Pokémon'u. Tropius, sırtındaki yaprakları çırparak uçabilir. Gün ışığında daha da güçlenirler.

Swalot: Zehir Torbası Pokémon'u. Swalot, saptadığı avını güçlü bir zehirle zehirler ve ardından yutar.

Mücadele başlar. Tropius, maça uçarak başlar. Dominick hava üstünlüğünü sağlamak istiyordur. Tropius, Jilet Yaprakları ile Corphish ile Torkoal'a saldırır. Torkoal, Demir Savunma, Corphish de Sertleşme ile saldırıdan aldıkları hasarı en aza indirgerler. Tropius, Mermi Tohumu ile Torkoal'a saldırır. Ancak Torkoal, Demir Savunma sayesinde saldırıdan az hasar alır. Swalot, tam güç Çamur Bombası ile Corphish'e saldırır. Sertleşme işe yaramaz. Corphish, saldırıdan hasar alır. Tropius, Tokoal'a Fırtına ile saldırır. Saldırı, Torkoal'ı geri püskürtür. Ancak hızlı bir şekilde yere saplanarak tam güç Alev Püskürtücü ile Tropius'a saldırır. Saldırı, Tropius'a çok ağır hasar verir. Torkoal, Yüksek Isı ile Tropius'a saldırır. Tropius,ağır hasar almış olmasına rağmen uçarak uzaklaşır. Bu sırada Swalot, Corphish'e Vücut Çarpması ile saldırır. Corphish, son anda sıyrılıp Baloncuk Işını kullanır. Ancak Swalot'un vücudu o kadar esnektir ki Baloncuk Işını kayıp gider. Ash, kombinasyon deneyecektir. Torkoal, Alev Püskürtücü, Corphish de Baloncuk Işını ile Tropius'a saldırır. Tropius, dayanır ve ardından Güneş Işını için enerji toplamaya başlar. Ash için bir şans doğmuştur. Güneş Işını için enerji toplamak gerekir. Enerji toplamak için de zaman! Coprhish, Yengeç Çekici kullanır. Saldırı Tropius'a ağır hasar verir. Torkoal, atik davranıp Alev Püskürtücü kullanır. Saldırı Tropius'a isabet eder. Ancak Tropius yine de Güneş Işını'nı kullanabilir. Torkoal, Yüksek Isı ile karşılık verir. İki güçlü saldırı ortada çarpışır. İkisi de tüm güçlerini ortaya koyarlar. Ve sonunda saldırılar patlar. İkisi de savaşa devam edemez. Swalot, Şok Dalgası ile hızlı bir şekilde Corphish'e saldırır. Corphish saldırıdan hasar alır. Saldırı sonucu bir patlamam oluşur ve bu patlama Corphish'i havaya fırlatır. Coprhish havadayken Swalot bir kez daha Şok Dalgası kullanır. Coprhish, üst üste gelen bu saldırılardan ağır hasar alır. Ancak yine de maça devam eder. Swalot, yerde duran Coprhish'e Vücut Çarpması uygular. Corphish, saldırıyı atlatamayıp hasar alır. Ancak Yengeç Çekici ile Swalot'u havaya fırlatmayı başarır. Swalot, üst üste Gölge Topu kullanır. Corphish, zorlukla maça devam ediyordur. Ash'in aklına bir fikir gelir. Corphish yakınlaşır. Swalot, Şok Dalgası ile karşı saldırı yapar. Coprhish, kıskacı sayesinde saldırıdan hasar almadan Swalot'a yaklaşmaya devam eder. Coprhish, Swalot'a yeteri kadar yaklaştığında, bıyıklarından tutarak ters çevirir. Ardından yanına gidip Swalot'un ağzından içeri Baloncuk Işını uygular. Saldırı sonrası Swalot şişerek patlar ve maça devam edemez. Kazanan Ash olur. Ash ve Morrison, her zamanki gibi didişirlerken Tyson'un da kazandığı haberini alırlar. Ash de Morrison da ikinci maçları için heyecanlıdırlar.

Havada dizginlenemeyen bir heyecan var çünkü Ash ve Marrison, ilk tur galibiyetlerinin tadını çıkarıyorlar. Beklentiler, bazılarının çok heyecan verici olacağı ikinci tur mücadelelerine doğru artmaya devam ediyor.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Morrison
Tyson
Gavin
Dominick




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani324.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Morrison:[Resim: rsiconani058.gif] [Resim: rsiconani207.gif]


Gavin: [Resim: rsiconani068.gif] [Resim: rsiconani105.gif]


Dominick: [Resim: rsiconani317.gif] [Resim: rsiconani357.gif]

[Resim: olaylar.png]
- Ash ve Morrison, birkaç İkili Savaş'tan sonra sıradaki randa ilerlediler.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_