Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 403 - Saved By The Beldum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Saved By The Beldum
Japonca Adı: Start The Preliminaries! Morrison Appears!!
Türkçe Adı: Beldum'un Kurtarışı


[Resim: genizet.png]
Hoenn Ligi Şampiyonası'nın başlamasına sadece bir gün kalmışken Ash, Pokémonlarının hazır olduğuna emin olmak için son kontrellerini yapıyor.

Ash, Pokémonlarıyla antrenman yapıyordur. Ancak Ash'in aklında halan daha Morrison vardır. Morrison, henüz kayıt yaptırmamıştır. Derken Glalie'nin Buz Işını, o sırada sandviçinin peşinden koşan Morrison'a gelir. Dostlarımız hemen Morrison'un yanına giderler. İki dost selamlaşırlar. Ardından Ash'in Pokémonlarını gören Morrison, kendi Pokémonlarını da Ash'e gösterir. İkili, rekabetçiliklerinden ödün vermemişlerdir. Beraber yarışırlar. Birden kendilerini çukurda bulmalarıyla, Roket Takımı'nın ortaya çıkması bir olur. Roket Takımı, her zamanki sloganlarını söyledikten sonra dostlarımızın Pokémonlarını çalmaya giderler. Tyson çıkıp onları durdurur. Tyson'un Meowth'ı, Roket Takımı'nın Meowth'ının kendisine saldırması için gaza getirir ve bunu başarır. Roket Takımı'nın Meowth'ı, Öfkeli Vuruş kullanır. Tyson'un Meowth'ı, etkileyici hızıyla saldırıyı atlatır. Roket Takımı'nın Meowth'ı, tekrar Öfkeli Vuruş kullanır. Tyson'un Meowth'ı saldırıyı zıplayarak atlatır. Ardından tam güç Demir Kuruk ile Roket Takımı'nı fırlatır. Dostlarımız, Tyson'a teşekkür ederken Brock gelip, Morrison'a hala kayıt yaptırmadığını ve kayıtların kapanacağını söyler. Morrison, son anda kayıt yaptırmayı başarmıştır.

Turnuva başlar. Eğitmenlerin hepsi hazır gözüküyordur. Birbirinden etkileyici maçlar gözükür. Sıra Morrison'a gelir. Morrison ile Beldum'u, Jump adlı bir eğitmen ile Electabuzz'ına karşıdır. Beldum, Yere Serme kullanır. Electabuzz, Koruma ile onu geri püskürtür. Beldum'un tek saldırısı Yere Serme olduğu için Morrison'un işi zordur. Ancak pes etmez. Beldum, bir kez daha Yere Serme kullanır. Electabuz, yine Koruma ile onu geri püskürtür. Ardından Gök Gürültüsü Yumruğu ile devam eder. Beldum, saldırıyı atlatamaz ve çok ağır hasar alır. Beldum, güçlükle ayağı kalkar. Tüm gücüyle Yere Serme kullanır. Electabuzz, yine Koruma ile onu engeller. Ardından Hızlı Saldırı ile Beldum'a duvarı boylatır. Beldum, pes etmez. Yeniden Yere Serme kullanır. Electabuzz, daha Beldum kendisine değemeden Yıldırım Oku ile onu vurur. Beldum yine de ayağa kalkar. Electabuzz, işi bitirmeye niyetlidir. Tam güç Gök Gürültüsü Yumruğu ile Beldum'a saldırır. Beldum, eğitmeninin kendisine güvendiğini görür. Ondaki azim ve kararlılık, Beldum'un göz kamaştırıcı bir şekilde parlamasına yol açar. Tam Electabuzz ona vuracakken ışığıyla onu geri püskürtür. Evrim geçirerek bir Metang olur. Ash, Pokédex'inden Metang'a bakar.

Metang: Demir Tırnaklı Pokémon. Metang, Beldum'dan evrimleşir. Onun çok gelişmiş zihni ve şiddetli manyetik gücü, güçlü psişik enerjiyi yaratmasına izin verir.


Beldum, tam da Morrison'un kendisine ihtiyaç duyduğu anda evrimleşir. Bu evrim maçın seyrini değiştirecektir. Electabuzz, Gök Gürültüsü Yumruğu ile yeniden saldırır. Metang, Kargaşa ile onu durdurur. Ardından tam güç Yere Serme ile işini bitirir. Kazanan Morrison olmuştur.

Sırada Tyson'un maçı vardır. Tyson ile Meowth'ı, Vivica ile Persian'ına karşıdır. Meowth, maç için sabırsızdır. İçinde büyük bir öfke vardır. Meowth, inanılmaz bir hızla başlar. Kesik saldırısı ile de devam eder. Persian, saldırıyı atlatır. Ardından Öfke Vuruşu ile karşı saldırı yapar. Saldırı Meowth'a isabet etse de o, zekice düşünüp Çifte Takım ile saldırıdan kurtulur. Persian, Su Nabzı ile bütün Meowth'lara birden saldırır. Gerçek Meowth da vurulur ve hasar alır. Persian, Gölge Topu ile saldırır. Meowth, kaçma fırsatı bile bulamadan, kendini duvarda bulur. Meowth'ın siniri kat ve kat artar. Tam güç Demir Kuyruk ile Persian'a saldırır. Persian, saldırıdan ağır hasar alır. Meowth, bütün gücüyle Yıldırım Oku ile saldırır. Persian, son anda kazarak kurtulur. Meowth, saldırıyı yere nişanlayarak devam eder. Sonunda Meowth, Persian'ı bulur. Persian, acı içinde kıvranarak yere düşer. Persian kaybetmiştir ancak Meowth saldırmaya devam eder. Tyson, onu tutarak engellemeye çalışır. Meowth, Tyson'dan kurtulup tam Öfkeli Vuruş'la Persian'a saldıracakken Tyson, onu son anda Pokétopu'nun içine koyarak engeller. Bütün bu aksiliklere rağmen Tyson, üst tura geçer.

Tyson, dostlarımıza Meowth'ın Persianlara karşı neden öfkeli olduğunu anlatır. Tyson, Hoenn Ligi yolculuğundayken iki hafta önce Meowth ile şans eseri tanışmıştır. Ormanda karın yağdığı sırada arkadaşı ile kaldıkları kulübeye giderken bir kavga sesi duymuştur. Açık bir alanda bir Persian'la bir Meowth kavga ederken diğer Meowthlar da kavgayı izliyordur. Persian, Meowth'a Öfkeli Vuruş'la saldırır. Meowth ağır hasar alır. Persian, Meowth'a nefes aldırmadan Gölge Topu kullanır. Ağaca yapışan Meowth, artık maça devam edememiş, Persian ile Meowthlar gitmiştir. Meowth'ı soğukta, yaralı halde bırakmışlardır. Olayı gören Tyson, Meowth'ın yanına gidip onu kulübesine götürmüştür. Onu iyileştirmiştir. Ayaklarından ağır hasar aldığı için ona destek olsun diye botları giydirmiştir. Meowth, liderlik dövüşünde kaybetmiş ve diğerleri tarafından dışlanmıştır. Evine geri dönemeyeceği için Tyson onu yakalamıştır. Meowth'ın Persian düşmanlığının altında bu yatıyordur. Stadyumda satıcı kılığında olan Roket Takımı'ndan Meowth, konuşmaları dinler ve onun derdine ortak olur. Onu kendisine benzetir. O da Tyson'ın Meowth'ı gibi Persianlardan nefret ediyordur.

Maç sırası Ash'tedir. Ash ile Pikachu'su, Gilbert ile Hitmonlee'sine karşıdır. Hitmonlee, hızlı davranır. Dönen Tekme ile Pikachu'ya saldırır. Pikachu, hızı sayesinde saldırıyı atlatıp tam güç Demir Kuyruk ile saldırır. Saldırıdan hasar alan Hitmonlee, çabuk toparlanıp Uçan Diz Tekmesi ile karşılık verir. Pikachu, duvardan yardım alarak saldırıyı atlatır. Hitmonlee, saldırıyı ıskaladığı için kendine zarar verir. Pikachu tam saldırıya geçecekken Hitmonlee, onu Mega Tekme ile durdurur. Ancak dizindeki yara yüzünden kendi de zarar görür. Ash, bunu fark eder. Pikachu, bacağına Demir Kuyruk kullanarak Hitmonlee'yi yener. Kazanan Ash olmuştur.

Ön elemeler henüz bitti. Ash, arkadaşları Morrison ve Tyson asıl yarışmaya kalmaya hak kazandı. Önceki görevi olan Meşale'yi korumaya gelirsek, Ash'e son koşuyu yapma onuru verildi ve o Meşale ile birlikte Büyük Stadyum basamaklarını tırmanıyor. Aileleri ve arkadaşları da dahil tüm dünyadan binlerce Pokémon hayranı, Ash'in Hoenn Ligi Şampiyonası'nı başlatmak için yaktığı alevi izliyor. Karşılaşacağı yarışma şu ana kadarkilerden daha zorlu olacak. Peki Ash, sonuna kadar gitmek için gerekenlere sahip mi? Bizi izlemeye devam edin.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
May
Max
Tracey
Jessie
James
Professor Oak
Delia Ketchum
Norman
Caroline
Morrison
Tyson
Jump
Vivica
Gilbert




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani324.gif] [Resim: rsiconani341.gif] [Resim: rsiconani362.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Delia Ketchum: [Resim: rsiconani122.gif]


Morrison: [Resim: rsiconani058.gif] [Resim: rsiconani203.gif] [Resim: rsiconani207.gif] [Resim: rsiconani208.gif] [Resim: rsiconani260.gif] [Resim: rsiconani374.gif] [Resim: rsiconani375.gif]


Tyson: [Resim: rsiconani052.gif]


Jump: [Resim: rsiconani125.gif]


Vivica: [Resim: rsiconani053.gif]


Gilbert: [Resim: rsiconani106.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları:[Resim: rsiconani034.gif] [Resim: rsiconani048.gif] [Resim: rsiconani055.gif] [Resim: rsiconani068.gif] [Resim: rsiconani088.gif] [Resim: rsiconani107.gif] [Resim: rsiconani123.gif] [Resim: rsiconani126.gif] [Resim: rsiconani149.gif] [Resim: rsiconani239.gif] [Resim: rsiconani285.gif] [Resim: rsiconani291.gif] [Resim: rsiconani351.gif] [Resim: rsiconani352.gif] [Resim: rsiconani366.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani052.gif] [Resim: rsiconani053.gif]


[Resim: olaylar.png]
-Ash, Morrison ile Tyson, Hoenn Ligi'nde sonraki tura ilerlediler.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_