Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 402 - Like A Meowth To A Flame
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Like A Meowth To A Flame
Japonca Adı: Ever Grande City Arrival! Meowth in Boots!
Türkçe Adı: Çizmeli Meowth


[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımız, Hoenn Ligi Turnuvası'nın düzenleneceği yere geldikleri için çok heyecanlıydılar. Bu seçkin eğitmenlerin mücadele edeceği, var olan en prestijli Pokémon Yarışması.Çeşitli Salon savaşlarından galibiyetle ayrılıp 8 adet rozet kazanan eğitmenler yarışacak! Kendilerini kanıtlayacakları, Pokémonlarının limitlerini zorlayacakları, sıkı çalışmaların karşılığını almayı umacakları zaman geldi.

Kahramanlarımız Ever Grande Şehri'ne ulaşırlar. Turnuvaya sadece 1 hafta vardır. Kahramanlarımız, May'in önerisiyle Noodle yemeye giderler. Ancak şehirde kaybolmuşlardır. Dostlarımız, rehberden yola bakarken bir Murkrow çıkıp defteri kapar. Peşinden gelen Murkrow sürüsü, dostlarımıza saldırırlar. Dostlarımız, onların bölgelerine girmişlerdir. Pikachu, Yıldırım Oku ile Murkrowlara saldırır. İlk Murkrow sürüsü gider, yerine başka bir sürü daha gelir. Pikachu, yine Yıldırım Oku ile saldırır. Ancak her gidişlerinde arkalarından daha güçlü başka bir sürü gelir. Dostlarımıza bu umutsuz anlarında çizmeli bir Meowth yardım eder. Meowth, pençesiyle Murkrowları korkutup kaçırır. Murkrow sürüsü yeniden gelir. Meowth'ın eğitmeni de gözükür. Meowth, Öfkeli Vuruş kullanır. Bu sefer Murkrow'lar kesin olarak kaçarlar. Dostlarımız Meowth'a ve antrenörüne teşekkür ederler. Adı Tyson olan bu eğitmen, aynı dostlarımız gibi Noodle Nosh'a gidiyordur. Beraber Noodle Nosh'a giderler. Tyson, saate bakmasıyla bir şey unuttuğunu fark eder ve koşarak restorandan çıkar. Dostlarımız da peşinden giderler. Tyson, Meşale Taşıyıcısıdır ve tören başlamak üzeredir. Roket Takımı da bu sırada meşalenin geleceği yerdedirler. Ateşi Moltres'in alevinden olan Meşale'yi çalma planları yaparlar.

Dostlarımız tam zamanında yetişirler. Ash ile Brock, Profesör Goodshow ile yeniden karşılaşırlar. Kısa bir sohbetin ardından taşıma görevi başlar. Tyson, önde Memur Jenny'nin eşliği ile ilerlerken dostlarımız da Profesör Goodshow'la beraber stadyuma giderler. Dostlarımız stadyuma varır varmaz kayıt yaptırırlar. Ash, Morrison'un da kayıt yaptırıp yaptırmadığını sorar ancak Hemşire Joy, öyle bir kayır bulamaz. Bu sırada Tyson ana kapıda geçip yarışı tamamlamıştır.

Ash, Profesör Oak'la görüşür. Ash, Profesör'e sadece Hoenn'de yakaladığı Pokémonları kullanmak istediğini söyler. Derken bir alarm çalar. Meşale çalınmıştır. Dostlarımız, Tyson'un yanına giderler. Tyson, dostlarımıza Memur Jenny ve Hemşire Joy kılığına girmiş iki kişinin çaldıklarını söyler. Memur Jennyler, iki sahtekarı bulurlar. Ancak çok geçtir. Deniz kıyısında kendilerini bekleyen balona binerler. Sahtekarlar Roket Takımı'dır. Her zamanki sloganlarını söyleyip uzaklaşmaya çalışırlar. Pikachu, tam güç Yıldırım Oku kullanır. Ancak Meowth, şemsiyesi ile onu Pikachu'ya geri yansıtır. Pikachu ağır hasar almıştır. Tyson, Metagross'unu seçer. Metagross, Karmaşa ile balonu durdurup aşağı indirmeye çalışır. Roket Takımı da motorları ateşleyince balon, olduğu yerde durur. Ash, Glalie'yi seçer. Glalie, Pokétopu'ndan çıkar çıkmaz tam güç Buz Işını ile Roket Takımı'nı dondurur. Ardından Ash balona atlayarak Meşale'yi Roket Takımı'ndan alır. Ancak Roket Takımı pes etmez. Onlar da Meşale'yi geri almaya çalışırlar. Derken Meşale, Ash'in elinden kayar. Roket Takımı'nın Meowth'ı da peşinden atlar. Tyson, Meowth'ını kullanır. Meowth, Roket Takımı'nın Meowth'ını tekmeleyerek Meşale'yi alır. Roket Takımı'nın Meowth'ı sinirlenir ve Öfkeli Vuruş ile Tyson'unkine saldırır. Tyson'un Meowth'ı hızı sayesinde saldırıyı atlatır. Roket Takımı'nın Meowth'ı tekrar Öfkeli Vuruş ile saldırır. Tyson'un Meowth'ı zıplayıp saldırıyı atlatır. Ardından, tam güç Demir Kuyruk ile Meowth'ı gök yüzüne fırlatır. Ash, balondan atlarken Metagross, Kargaşa'sı ile Ash'e yumuşak bir iniş yaptırır. Ardından son noktayı Meowth koyar. Tam güç Yıldırım Oku ile Roket Takımı'nı uçurur.

Meşale, güvenli bir şekilde yerine konmuştur. Profesör Goodshow, kahramanlarımıza teşekkür eder. Ash ve Tyson, dostça el sıkışıp, maçları için sabırsızlandığını söylerler.

Hoenn Ligi Turnuvası yaklaşırken Tyson ve Ash arasında, yeni bir arkadaşlık oluştu. İki güçlü eğitmen, birbirlerine rakip olacaklar! Büyük maçlar görmek için bizimle kalın!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Profesör Oak
Memur Jenny
Hemşire Joy
Bay Goodshow
Tyson




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani362.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]


Tyson: [Resim: rsiconani052.gif] [Resim: rsiconani376.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani068.gif] [Resim: rsiconani257.gif] [Resim: rsiconani260.gif] [Resim: rsiconani306.gif] [Resim: rsiconani257.gif] [Resim: rsiconani357.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani198.gif]

[Resim: olaylar.png]
- Ash ve arkadaşları, Ever Grande Şehri'ne ulaştılar.
- Ash, Profesör Goodshow'a ateşi korumasında yardım etti.

- Ash, Tyson ile tanıştı.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_