Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 392 - Mean With Envy
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Mean With Envy
Japonca Adı: Disorderly Melee! Pokémon Contest - Pacifidlog Convention! (Part One)
Türkçe Adı: Kıskançlık


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız sonunda Pacifidlog Kasabası'na varmıştı. Bu yüzden May ve Pokemon'ları, Pokemon Yarışması için son hazırlıklarla meşguldüler. Büyük Festival'e girebilmesi için son şansıydı.

May, pokemonlarıyla yarışmaya hazırlanmaktaydı. Bulbasaur Taçyaprak Dansı, Beautifly Gümüş Rüzgar, Combusken Alev Çemberi'ni kullanır. Sıra Skitty'ye geldiğinde Skitty önündeki Aipom gibi kuyruğunu sallamaktadır. May onu antrenman konusunda uyarır. Herkes May gibi yarışmaya hazırlanıyorken Ash de çalışmak ister. Buz Işını'nı çalışmak için Snorunt'u seçer. Snorunt Buz Işını'nı yapamaz. Ash'e dönünce Buz Işını'nı kullanır fakat kontrol edemez. Ash'in kafasını dondurur. Ash Buz Işını'nı tekrar denemesini ister. Roket Takımı dostlarımızın arkasındadır. Tam atladıklarında Snorunt Buz Işını'nı yanlışlıkla Roket Takımı'na gönderir. Roket Takımı donuk bir şekilde kalır. Snorunt ise etrafa Buz Işını kullanmaya başlar. Eğitmenler panikler. Skitty'nin biraz önce izlediği Aipom da kaçar. Skitty onun peşinden gider. May ve Aipom'un sahibi pokemonların ardından koşar. Ash'in Snorunt'u da kaçar. Ama Ash onu kısa sürede yakalar. May Skitty'yi gözden kaçırır. Aramaya devam ederken Skitty'nin sesini duyar. O yöne koştuğunda bir oğlanla oyun oynadığını görür. Skitty May'in kucağına gelir. May kendini tanıtır. Oğlanın adı da Joshua'dır. O da May gibi bir koordinatördür. May'le Joshua yarışmayla ilgili muhabbet ederken bir kız gelir. Kızın adı Erica'dır. Erica, Joshua'yı May'den kıskanmıştır. Erica da bir koordinatördür. O da bu yarışmaya katılacaktır. May'i ve Skitty'sini aşağılayarak konuşur. May bu yüzden yarışmaya Skitty ile katılmaya karar verir. Erica da Jynx'ini gösterir. May Pokedex'i açar.

Jynx: İnsan biçimli Pokemon. Jynx birçok farklı duygusunu ifade etmek için zarif ve ritmik hareketlerle dans etmesiyle bilinir.

Ash, Brock ve Max, May'i en sonunda bulur. Joshua kendisini ve Erica'yı tanıtır. O sırada büyük bir el Pikachu'yu ve Snorunt'u kapar. Bu Roket Takımı'dır. Pikachu ve Snorunt'u kutulara hapsederler. Pikachu Yıldırım Oku kullansa da kutuya bir zararı olmaz. Snorunt Buz Işını'nı yapmaya çalışır fakat yapamaz. May'in Beautifly'ı balondaki Roket Takımı'na Çarpma kullanarak kutuları düşürtür. Ash ve Brock kutuları tutar. May'in Combusken'i Alttan Vuruş ile balonu patlatır. Balon düşünce Jessie ve James balondan çıkıp savaş başlatır. Jessie Seviper'ı, James Cacnea'yı gönderir. Seviper Sis kullanır. Ortamda göz gözü görmez olmuştur. Seviper Isırma, Cacnea Dikenli Kol ile May'e saldıracakken Joshua Houndoom'u gönderir. Houndoom Yıldız kullanır. Yıldız isabet eder. Cacnea ve Seviper saldıramaz. Cacnea İğne Füzesi, Seviper Zehirli Kuyruk kullanmak için tekrar hareketlenir. Houndoom Alev Püskürtücü'yle onları yine durdurur. May'in Bulbasaur'ı Taçyaprak Dansı kullanır. Seviper ve Cacnea saldırıdan etkilenir ama savaşa devam eder. Seviper Isırma, Cacnea Dikenli Kol kullanmak için hareketlenir. Bu sefer Skitty Yardım kullanır. Yardım, Ateş Çemberi olur. Houndoom'un Gölge Topu'yla güzel bir kombinasyon oluşturur. Saldırı isabet alır ama hala ayaktadırlar. Ash ve Brock kutuları açmayı başarmıştır. Erica da May'i kıskanması tavan yapınca savaşa girer. Skitty Yardım'ı kullanacakken Jynx Hiper Işın kullanarak Roket Takımı'nı uçurur.

Yarışma kayıtları sona ermek üzeredir. May, Joshua, Erica ve Jessie yarışmaya katılanlar arasındadır. Sunucu Vivian yarışmayı başlatır. Max ve Brock salondan izlerken Ash hem pokemonlarıyla çalışıp hem yarışmayı dışarıdaki büyük televizyondan izlemektedir. Sunucu jürileri tanıttıktan sonra Jesster'ı yani Jessie'yi anons eder. Jessie kurdukları sistemle sahneye iner. Sahneye aynı zamanda kocaman bir buz parçası indirilir. Meowth Öfkeli Vuruşlar'ını kullanarak buz parçasını bir heykele dönüştürür. Heykel Giovanni'nin ve onun Persian'ının şeklindedir. Sonra Persian'a Öfkeli Vuruşlar kullanarak Meowth halini verir. Gösterisi oldukça beğenilir.

Ash dışarıda Snorunt'uyla Buz Işını çalışırken televizyondan Joshua'nın gösterisi görülür. Houndoom hem Yıldız hem Gölge Topu gönderince güzel bir kombinasyon oluşur. Daha sonra Erica sahneye çıkar. Jynx Kar Fırtınası'nı kullanır. Ardından Psişik'i Kar Fırtınası'na kullanarak onu bir hortuma dönüştürür. Onun da gösterisi beğenilir. Artık May sahneye çıkar. Skitty Yardım kullanır. Yardım'ın sonucu Jilet Yapraklar olur. Daha sonra Kar Fırtınası kullanınca yapraklar buzlanır. En sonunda Çifte Tokat'la onları kırar. Buz taneleri havada uçuşmaya başlar.

Yarışmanın ilk etabı sona erer. Artık sıradaki tura geçen isimler açıklanacaktır. Sırasıyla Joshua, Jessie ve Erica anons edilir. Dördüncü yarışmacı için heyecanlar doruktadır. Dördüncü yarışmacı da May olur. Eşleşmeler yapılır. May Joshua'ya, Erica Jessie'ye karşıdır.

May Joshua ile ikinci turdaki mücadelesine hazırlanırken birden fazla zorlu rakip ile karşı karşıya olduğunu hatırladı. May beşinci kurdelesini kazanmak ve Büyük Festival'e girmek için galip gelecek mi? Öğrenmek için bizi izlemeye devam edin.




[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Nurse Joy
Contesta
Mr. Sukizo
Vivian
Erica
Joshua






[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani361.gif]


May: [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: rsiconani267.gif] [Resim: rsiconani300.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Giovanni: [Resim: rsiconani053.gif]


Erica: [Resim: rsiconani124.gif]


Joshua: [Resim: rsiconani229.gif]


Özel / Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani032.gif][Resim: rsiconani053.gif][Resim: rsiconani112.gif][Resim: rsiconani183.gif] [Resim: rsiconani184.gif] [Resim: rsiconani190.gif] [Resim: rsiconani196.gif] [Resim: rsiconani231.gif] [Resim: rsiconani262.gif][Resim: rsiconani263.gif][Resim: rsiconani285.gif][Resim: rsiconani298.gif][Resim: rsiconani315.gif][Resim: rsiconani328.gif][Resim: rsiconani333.gif][Resim: rsiconani351.gif][Resim: rsiconani363.gif]



[Resim: olaylar.png]

-May Pacifidlog Yarışması'na giriş yapar ve ilk turu geçmeyi başarır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-