Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 401 - Island Time
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Island Time
Japonca Adı: Let's Go With Survival!
Türkçe Adı: Ada Macerası


[Resim: genizet.png]
Büyük Pokémon Festivali'ni geride bırakan kahramanlarımızın sıradaki hedefinde, Ever Grande Şehri ve Hoenn Ligi Şampiyonası vardır!

Dostlarımız, Hoenn Ligi Şampiyonası için Ever Grande Şehri'ne giderler. May'in dört uçak bileti kazandığını söylemesi üzerine dostlarımız, Ever Grande Şehri'ne uçakla gitmeye karar verirler. Uçakta sadece kahramanlarımız vardır ve daha da önemlisi bu, Roket Takımı'nın bir tuzağıdır. Uçağın havalanmasından kısa bir süre sonra Roket Takımı, kimliklerini belli ederler. Roket Takımı, önce dostlarımızı etkisiz hale getirirler. Ardından Pikachu'yu yakalarlar. Ancak Jessie'nin sadece bir kutu yakıt alması, planları suya düşürür. Türbülansın içine giren uçak, dostlarımıza ve Roket Takımı'na zor anlar yaşatır. Roket Takımı, sonunda bir ada görür. Zorunlu ve sert bir inişin ardından dostlarımızın kilitleri açılır. Kahramanlarımız uçaktan çıkıp nerede olduklarına bakarlarken bir adama rastlarlar. Adı Robin olan bu adam, eskiden uluslar arası bir şirket için çalışan, botuyla dünyayı dolaşan gezgin satıcıymış. Bir gün gemideyken şiddetli bir fırtınaya yakalanmış. Tam boğulacakken Bir Wailmer, onu kurtarıp bu adaya getirmiş. Robin, bu adaya Wailmer Adası ismini vermiş. Derken, Robin'i kurtaran Wailmer gelir. Ash, Pokédex'ten Wailmer'a bakar.

Wailmer: Yuvarlak Balina Pokémon'u. Wailmerlar, vücutlarına su alıp, deliklerinden fışkırtarak insanları şaşırtmayı severler.

Wailmer ile Robin arasında kuvvetli bir bağ vardır. İkisi iyi arkadaştırlar. Roket Takımı, muhabbetten sıkılır ve kendi başlarına adadan gitmeye çalışırlar. Ancak adayı saran girdaplar buna engel olur. Wailmer, onları boğulmaktan son anda kurtarır. Robin, adayı çevreleyen güçlü girdaplar yüzünden adadan çıkılamayacağını söyler. Ancak dostlarımızın pes etmeye niyetleri yoktur. Brock, Pokémonların da yardımıyla, uçağın parçalarından gemi yapma fikrini öne sürer. Dostlarımız da fikri denerler. Pokémonların ve insanların birlikte çalışmasıyla uçak kısa sürede gemiye dönüşür. Adadaki meyvelerden de yakıt yapılır. Roket Takımı da geminin yapımında yardımcı olurlar ancak onların amacı Pikachu ile gemiyi çalarak adadan kendi başlarına kaçmaktır. Kahramanlarımız bu sıkı çalışmanın ardından akşam Pokémonlarıyla yemek yiyip ertesi gün demir atmak için hazırlanırlar.

Kahramanlarımızın planladıkları adadan ayrılma günü gelmiştir. Robin, sabah erkenden kalkarak Wailmer ile son saatlerini geçirir. Dostlarımız da yanına gelince Robin, Wailmer'ı kendisini iş hayatından kurtardığı ve hayatın güzelliklerini keşfetmesinde yardımcı olduğu için çok sevdiğini anlatır. Dostlarımız, ona Wailmer'ı da yanında götürmesini söylerler ancak Robin, Wailmer için böylesinin daha iyi olacağını düşünür. Tam o sırada Roket Takımı çıkar. Her zamanki sloganlarının ardından, Pikachu'yu bir kol yardımıyla yakalayıp tekneyle beraber kaçarlar. Ancak geminin yakıtının bitmesi sonucu girdaba girerler. Girdap, gemiyi parçalar ve Roket Takımı ile Pikachu'yu fırlatır. Ash, Wailmer'ın üstüne atlayarak Pikachu'yu kurtarır. Ancak Roket Takımı pes etmez. Jessie, Seviper'ı, James de Cacnea'yı çıkartır. Seviper, Isırık, Cacnea da İğne Füzesi ile saldırır. Wailmer, onları Su Silahı ile geri püskürtür. Seviper ile Cacnea yeniden saldırıyı geçerler. Pikachu, Gök Gürültüsü'nü kullanarak onları engeller. Roket Takımı, planlarını değiştirip Wailmer ile kaçmaya karar verirler. Hepsi birden Wailmer'ın üstüne çıkarlar ancak bu kadar kişi Wailmer'a fazladır. Wailmer, birden göz kamaştırıcı bir şekilde parlamaya başlar. Normal halinden kat ve kat büyüyen Wailmer, evrimleşerek bir Wailord olmuştur. Ash, Pokédex'ten Wailord'a bakar.

Wailord: Yüzen Balina Pokémon'u. Wailord, şimdiye kadar keşfedilmiş en büyük Pokémon'dur. Çok yükseğe sıçrayarak devasa su dalgaları yaratabilirler.

Wailord, Su Fışkırtma sayesinde Roket Takımı'nı uçurur. Dostlarımız, Wailord'la beraber adadan çıkmayı denerler. Wailord, korkusuzca girdapların arasından geçer. Ancak girdaplar onun için bile çok güçlüdür. Robin'in kendisine inanması, Wailord'u gaza getirir. Wailord, zekice davranıp kuyruğuyla girdaptan kurtulur. Ancak önlerinde devasa bir dalga vardır. Wailord'un kullandığı Su Nabzı, dalgayı delip geçer. Wailord, dostlarımızı adadan kurtarmayı başarmıştır. Onları güvenli bir şekilde bir gemiye götürür. Artık vedalaşma zamanıdır. Dostlarımız, Wailord ile vedalaşırken Robin kararsızlıktadır. En sonunda kararını Wailord ile adada yaşamaktan yana verir. Dostlarımız, onun bu kararına saygı gösterip onunla ve Wailord'la vedalaşırlar.

Wailmer Adası'na geri dönme kararı alan Robin, kahramanlarımıza çok önemli bir hayat dersi verdi. Hoenn Ligi Şampiyonası ve Ever Grande Şehri'ne olan yolculuklarına devam ederken yanlarında götürebilecekleri bir şey.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Robin




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani324.gif] [Resim: rsiconani341.gif] [Resim: rsiconani362.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif] [Resim: rsiconani258.gif] [Resim: rsiconani272.gif]


May: [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: rsiconani267.gif] [Resim: rsiconani300.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Robin: [Resim: rsiconani320.gif] [Resim: rsiconani321.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani182.gif] [Resim: rsiconani188.gif] [Resim: rsiconani191.gif]

[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_