Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 391 - Date Expectations
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Date Expectations
Japonca Adı: Rollout! Loving Donphan!
Türkçe Adı: İzdivaç Umutları


[Resim: genizet.png]

Büyük Festival'in şimdi daha da yakın olmasıyla May yarınki Pokemon Yarışması'nda zaferden emin bir şekilde oraya varmalarını dört gözle bekliyor! Ama Pacifidlog Adası'nda zafer kazanmadan önce o ve arkadaşlarının hala oraya ulaşmaları gerekiyor.

Karşıda Pacifidlog Adası göründüğünde dostlarımız mutludur. Ama tekne arıza yapar. Kaptan Carlos tekneyi hemen yakınlarındaki Donto Adası'nda tamir edebileceğini söyler.

Adaya vardıklarında Carlos tamirin dört beş saat süreceğini bu yüzden adadan çıkan vapura binebileceklerini söyler. Dostlarımız adanın içindeki ormanda gezmeye başlar. Bir Donphan karşılarına yuvarlanarak gelir. Ash Pokedex'i açar.

Donphan: Zırh Pokemon'u. Donphan Phanpy'nin evrim geçirmiş halidir. Vücutlarını bir çember şeklinde yuvarlarlar. Sonra da düşmanlarına saldırırlar.

Ash, Phanpy'sini hatırlarken Donphan üstlerine doğru yuvarlanır. Dostlarımız hızlıca çekilirler. Donphan tekrar yuvarlanarak geri gelir. Dostlarımız yine kurtulur. Dostlarımız diğer tarafa baktıklarında onun gibi yuvarlanan birçok Donphan görür. Brock erkek Donphanların, dişi Donphanların ilgisini çekmek için aşk dansını yaptıklarını söyler. Donphan tekrar dostlarımıza doğru yuvarlanır. Dostlarımız yine çekilir. Ama Donphan dönüp tekrar yuvarlanır. May'e doğru gelirken Pikachu Yıldırım Oku yapar. Donphan yuvarlanmaya devam eder. Neredeyse May'i ezecekken Ash kurtarır. Dostlarımız Donphanlardan dolayı başka bir tarafa giderler. Büyük bir yaylaya vardıklarında bitkinin ardında bir Donphan görürler. Donphan'dan bu sefer korkmazlarken uzaklardan yuvarlanarak gelen Donphan sürüsü dostlarımızı oradan kaçırtmaya yeter. Ormanın içine tekrar gelirler. Ash bu sefer önlem olarak Corphish'i atar. Brock da Mudkip'i gönderir. İlerlemeye devam ederler.

Roket Takımı Donphanları çalma düşüncesine girer. Ormana girdiklerinde bir Donphan'ın kaçtığını görürler. Arkasından yuvarlanarak gelen Donphanlar onları ezer. James Chimecho'yu gönderir. Chimecho İyileştirme Çanı yerine Şaşırtma kullanır. Jessie ve Meowth kızıp James'i döver.

Dostlarımız Donphanların birbirleriyle gezdiğini görür. Derken bir Donphan yuvarlanarak gelir. Bu sefer Donphan'dan kaçmazlar. Mudkip Su Tabancası, Corphish Baloncuk Işını kullanır. Donphan kayaya çarpınca, dostlarımız yanına gider. Brock ilk yardım çantasını çıkarıp onu tedavi eder. Hortumuna sargı sarar. Donphan uyanınca dostlarımız ondan özür diler. Donphan onlara kahverengi Donphan'ı gösterir. Ardından yuvarlanır. Yine seri bir hareketle dostlarımız çekilir.

Jessie ve James pokemonlarını çıkarır. Donphan yuvarlanarak gelirken Wobbufet karşısında durur. Karşı Saldırı kullanır ama Donphanları durduramaz. Roket Takımı yine ezilir. Chimecho yine Şaşırtma kullanır.

Dostlarımız sargılı Donphan'ı görür. Aşk dansı yaparken bir sürü Donphan daha gelir. Başka bir Donphan onu iter. Sinirlenen sargılı Donphan hepsini yolundan çeker. Kahverengi Donphan'ın karşısında aşk dansı yapar. Bu arada Ash'in Snorunt'u poketopundan çıkar. Buz Işını'nı çimlerin üzerinde kullanır. Ash bir kere daha denemesini istediğinde başaramaz. Uğraşırken Donphanların aşk dansı yaptıkları yerleri dondurur. Buzlu alanda Donphanlar aşk dansını yapamaz. Kahverengi Donphan onlara bakmayıp gider. Ash Snorunt'u geri çağırmak ister. Ama Snorunt ormana kaçar.

Roket Takımı Donphanlar için çukur kazarlar. Snorunt gelir ve Roket Takımı'nı Buz Işını'yla dondurur. Dostlarımız da Snorunt'un arkasından gelir. Derken Donphanlar yuvarlanarak arkadan gelmektedirler. Dostlarımız çekilirken Roket Takımı buzun içinde hareket edemez. Donphanlar Roket Takımı'nı fırlatıp çukura da düşmezler. Ash en sonunda Snorunt'u geri poketopuna geri alır. O anda üç dört taraftan Donphanlar gelir. Dostlarımız farklı yönlere giderler. Ash ve May birbirlerini bulurken Max ve Brock da birbirini bulur. İki taraf da birbirini aramaya başlar. Ash ve May diğerlerini ararken feribotu görür. Pacifidlog Adası'na giden son feribot hareket etmek üzeredir. May annesine Max'i yanından ayırmayacağına söz verdiği için feribota gitmez. Ash onu ikna etmeye çalışsa da May kararlıdır. Feribot limandan ayrılırken dostlarımız üzgündür. Brock ve Max'i aramaya devam ederler.

Brock ve Max diğerlerini ararken sargılı Donphan'ı görür. Hala kahverengi Donphan'ı bulamamıştır. Ash ve May ise kahverengi Donphan'ı görüp yemek verir. Sargılı Donphan ilerlerken kahverengi Donphan'ın kokusunu alır. Brock ve Max de onu takip eder. Ash ve May'i de kahverengi Donphan'ın yanında bulurlar. O anda sargılı Donphan aşk dansı yapmaya başlar. Yanlışlıkla ağacı devirir ama devam eder. Başka Donphanlar gelir. Donphanlardan biri sargılı Donphan'ı ittirir. Hırslanan sargılı Donphan onları yolundan fırlatır. Kahverengi Donphan da ondan hoşlanıp aşk dansı yapmaya başlar. Bir anda ikisine ağ atılır. Ağı atan Roket Takımı'dır. May onların yüzünden vakit kaybettiğini düşünür, bu yüzden sinirlenir. Bütün pokemonlarını gönderir. Beautifly, Ağ Atışı ile ağı yakınına getirir. Bulbasaur, Jilet Yapraklar'la ağı keser. Skitty Çifte Tokat'la Roket Takımı'nı tokatlar. Combusken Ateş Çemberi'yle Roket Takımı'nı yakar. Donphan çiftimiz de birlikte Yuvarlanma kullanarak Roket Takımı'nı fırlatır.

Dostlarımız ormandan çıkarlar. Ash ve May olanları Max ve Brock'a anlatır. Derken bir sürpriz olur. Carlos dostlarımızı teknesine çağırır. Tekneye dostlarımız biner. May artık Pacifidlog Yarışması'ni kazanmaya kararlıdır.

Bir Donphan'ın azimle aşkının yeşermesine şahit olan Ash ve arkadaşları nihayet Pacifidlog Kasabası'na doğru yol alıyorlar. May şimdi büyük umutlarla beraber beşinci kurdele için sonuncu Pokemon Yarışması'na katıldığında öğrendiklerini uygulayabilir!




[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
May
Max
Jessie
James






[Resim: pokemonlar.png]


Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani341.gif] [Resim: rsiconani361.gif][Resim: rsiconani231.gif]


Brock: [Resim: rsiconani258.gif]


May: [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: rsiconani267.gif] [Resim: rsiconani300.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif][Resim: rsiconani269.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani232.gif][Resim: rsiconani278.gif]


[Resim: olaylar.png]


-Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-