Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 390 - Who, What, When, Where, Wynaut?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]

İngilizce Adı:
Who, What, When, Where, Wynaut?
Japonca Adı: Wynaut of Mirage Island!
Türkçe Adı: Kim, Ne, Ne Zaman, Nerede, Wynaut?

[Resim: genizet.png]

Ash ve Pikachu ligi heyecanla beklemektedir. Küçük bir tepede dururken Drew'i ve Masquerain'ini görür. Masquerain Gümüş Rüzgar'la dalgayı yarar. Dostlarımız çok etkilenir. Daha sonra Drew'in yanına giderler. Drew May'e kaç kurdelesi olduğunu sorar. May dört kurdelesini gösterir. Drew de ona beş kurdelesini gösterir. Drew May'e kurdele kazanabileceği tek yarışmanın Pacifidlog'ta olduğunu söyler. May Drew'in onu aşağılamasına sinirlenir. Onu maça davet eder. Drew kabul eder.

Ash, Ever Grande Şehri'ndeki Hoenn Ligi Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürürken May'i tanıdık bir rakiple pratik yaparak yarışma becerilerini geliştirirken bulduk. Bir zafer daha beşinci kurdele ve Büyük Festival'e giriş anlamına geliyor.

Ash maça hakemlik yapar. Maç Beautifly'ın Gümüş Rüzgar'ıyla başlar. Masquerain Gümüş Rüzgar'ın içine girip rüzgarı dağıtır. Bu sefer Masquerain Gümüş Rüzgar kullanır. Beautifly havada salto atarak saldırıyı atlatır. Bu sırada Roket Takımı Magikarp makinesiyle dostlarımızın karşısındadır. Sloganlarını söyleyip makinenin içine girerler. Vakumlarını kullanınca Pikachu, Beautifly ve Masquerain makinenin içine girer. Ardından dostlarımızı da içine çeker. Makinenin vakumdan aldıklarını depo ettiği alanın duvarı dostlarımızın çarpmasıyla yıkılır. Herkes birbirine düşer. Birden Wobbufet çıkar. Max korkunca yanlışlıkla butona basar. Makine son hız ilerler. Bir adanın yakınında çıkan girdap dostlarımızı adaya fırlatır. Roket Takımı, Wobbufet hariç bir yere; Ash, Brock, Max ve Pikachu başka bir yere; May ve Drew de kıyıya düşmüşlerdir. May ve Drew birbirleriyle konuşurken bir adam yanlarına gelir. Olanları adama anlatırlar. May ve Drew adamdan buranın Serap Adası olduğunu öğrenirler. Drew May'e Leçi meyvelerinin burada bulunduğunu söyler. May ve Drew kendini tanıtır. Adam da adının Roderick olduğunu söyler. Ormana arkadaşlarını aramaya giderler.

Ash, Brock, Max ve Pikachu ise onları aramaktadırlar. Brock nehrin kıyısından ilerlemeyi düşünür. Fakat öncelikle nehri bulmaları gerekir. Bunun için Ash Corphish'i, Brock Mudkip'i gönderir. Corphish ve Mudkip bir süre sonra nehri bulacak yönü belirler.

May, Drew ve Roderick de nehirin kıyısından gitmeye karar verir. Roderick bu adaya düştüğünde Wynautların onu kurtardığını anlatır. Drew Leçi meyvelerini görür. Yakından bakmak için uçurumun kenarına gelir. May de yanına gelir. Fakat bastıkları yer kırılınca aşağıya düşerler. Hemen Roderick Bellsprout'unu kullanarak onları yakalayacakken May'in eli Sarmaşık Kırbacı'ndan kayar. İkisi de nehre düşer. Şelaleden düştüklerinde Drew bayılmıştır. Kıyıdan bir sürü Wynaut gelir. El ele tutuşarak onları kurtarırlar.

Ash, Max, Brock ve Pikachu da nehrin kıyısındadırlar. Roderick onların yanına gelir. Onların May'in arkadaşları olduğunu öğrenince olanları anlatır. May ve Drew ise bir mağaradadır. Karşılarında çok sayıda Wynaut vardır. May onların kurtardığını anlatır. Sonra Pokedex'i açar.

Wynaut: Işıltılı Pokemon. Wynaut, Wobbufet'in evrimleşmemiş halidir. Sürü halinde seyahat ederler ve geceleri grup halinde uyudukları mağaralara çekilirler.

Roket Takımı Wobbufet'ı hala bulamamıştır. Wobbufet arkalarında Leçi meyvelerini yer. Roket Takımı onu görünce meyvelerin yerini sorar. Cevabı aldıktan sonra gösterdiği tarafa koşarlar.

Roderick Ash'e de Wynautları anlatır. İlerlerlerken May'in, Drew'in ve Wynautların mağaraya doğru giden ayak izlerini görürler.

May, Wynautlarla oynarken bir makine ormanın bütün Leçi meyvelerini çeker. Bunun başının altında Roket Takımı vardır. Makine May'i de içine alır. Wynautlar tepeden düzlüğe doğru köprü olurlar. Bu sayede Drew aşağıya iner. Roket Takımı May'i büyük bir ağaca bağlar. Drew ve Wynautlar May'e ve Roket Takımı'na ulaşır. Ash ve arkadaşları da mağarada onları bulamaz. Ağaçlarda Leçi meyvesi de göremeyince Roket Takımı'ndan şüphelenirler.

Jessie Seviper'ı, Drew Roselia'yı gönderir. Roselia Sihirli Yapraklar'ı yollar. Seviper Zehirli Kuyruğuyla yaprakları bloke eder. Seviper Roselia'ya Zehirli Kuyruk'u ile saldıracakken Wynaut Zehirli Kuyruk'a zıplayıp Karşı Saldırı yapar. Seviper'ın kuyruğu kendisine çarpar. Roselia Taçyaprak Dansı'nı kullanarak May'in iplerini keser. Seviper Zehirli Kuyruk'uyla tekrar saldıracakken Yıldırım Oku'ndan hasar alır. Ash ve arkadaşları gelmiştir. Jessie Dustox'u, James Cacnea'yı gönderir. Cacnea James'e sarılırken Dustox Zehirli İğne kullanır. Drew Masquerain'i gönderir. Masquerain Gümüş Rüzgar'la Zehirli İğne'lerin isabet etmesine engel olur. Cacnea İğne Füzeleri'ni kullanır. Meowth silahını kullanarak saldırıyı güçlendirir. Wynautlar bir araya gelip Koruma'yla saldırıyı etkisiz kılarlar. Pikachu Gök Gürültüsü kullanır. Balonun altındaki makine düşer. Beautifly ve Masquerain aynı anda müthiş bir Gümüş Rüzgar kullanarak Roket Takımı'nı uçurur.

Dostlarımızı teknede denizin tadını çıkarırlarken görüyoruz. Roderick May'e Leçi meyvelerinden verir. May artık Pacifidlog Yarışması'nı beklemektedir.

Kahramanlarımız Serap Adası'ndan ayrılırken Wynautların barışçıl evini kurtarmalarına yardım ettiklerini biliyorlardı. Bu arada, May'in Pacifidlog Kasabası'sındaki Pokemon Yarışması'nda son kurdelesini kazanma arzusu her zamankinden daha güçlü.




[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Drew
Roderick






[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani341.gif] [Resim: rsiconani277.gif]


Brock: [Resim: rsiconani258.gif]


May: [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: rsiconani267.gif] [Resim: rsiconani300.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif][Resim: rsiconani269.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Drew: [Resim: rsiconani284.gif][Resim: rsiconani315.gif]


Roderick: [Resim: rsiconani069.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani360.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash ve arkadaşları Efsanevi Mirage Adası'na giderler.




[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-