Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 389 - Showdown At Linoone
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]

İngilizce Adı: Showdown At Linoone
Japonca Adı: Linoone! The Shape of Friendship!?
Türkçe Adı: Linoone Hesaplaşması

[Resim: genizet.png]

Heyecan verici olay, kahramanlarımızın ikisi de emin adımlarla zafere gidiyorlar. Ash Hoenn Ligi Şampiyonası'nı dört gözle beklerken May'de sıradaki Pokemon Yarışması için Pacifidlog Kasabası'na gidiyor.

Dostlarımızı bilgisayarın başında Profesör Oak ile konuşurken görüyoruz. Profesör Oak, ona Hoenn Ligi'nin zor olacağını ve destek vereceğini belirtir. Ash'te çalışacağını söyler.

Dostlarımız Pokemon Merkezi'nden çıkmışlardır ve bir yerde piknik yaparlarken Ash hemen çalışmak için bir yere gider. May de çalışmak ister. İlk önce poketoplarını siler. Arkadan gizlice biri bakmaktadır. May önce Combusken'in sonra Skitty'nin poketopunu çantasına koyar. Fakat May diğer iki poketopunun kaybolduğunu görür. Max ve Brock ise hiçbir şey görmemiştir. İlkte Roket Takımı'ndan şüphelenirler. Roket Takımı da onları arkadan izliyordur. Max yerde ayak izlerini görür. Ve takip etmeye başlarlar.

Ash ve Pikachu ise çalışacak bir yer bulmuştur. O anda bir Linoone hızlıca gelir ve dostlarımızı düşürür. Daha da koşmaya devam eder. Ash, Pokedex'ini çıkarır.

Linoone: Aceleci Pokemon. Linoone, Zigzagoon'dan evrimleşir. Saatte 100 km'den hızlı koşabilir. Ama çok iyi dönemez.

Ash Pokedex'i kapatır. Linoone dönemeyip telleri devirir. Ama hala koşmaya devam eder. May ise ayak izlerini takip ederken Ash'in üstüne basar. Ash bir Linoone geçtiğini ve yanaklarının dolgun olduğunu söyler. May Linoone'un pokemonlarını çaldığını anlar ve çok sinirlenir. Brock ve Max olayı Ash'e anlatır. Dostlarımız Linoone'u bulmak için doğruca devam ederler. Yolun sonunda bir ev görürler. Evin içinde bir çocuk vardır. Ona Linoone'u sorarlar. May, poketoplarını çaldığını söyler. Çocuk Linoone'un kendisinin olduğunu ve adının Tokin olduğunu söyler. Çocuğun adı Kimmy'dir. Kimmy'nin babası ve annesi de Kimmy gibi dostlarımızdan özür dilerler. Kimmy'nin babası kendini tanıtır. Kendisinin adı Korban eşinin adı Harmony'dir. Dostlarımız da kendini tanıtır. Kimmy, dostlarımızı Tokin'in kulübesine götürür. Bir sürü yuvarlak eşya vardır. Kimmy, Tokin'le olan arkadaşlığını anlatır. Tokin, Kimmy'le top oynarmış. Evrimleşince oynamayı bırakıp birşeyler çalmaya başlamıştır. Dostlarımız Kimmy'ye bir şeyler anlatırken May poketopunu arar. Fakat bulamaz. Kimmy dostlarımızı ormana götürüp
poketopunun buralarda olabileceğini söyler. Harmony ve Korban da yanlarındadır. Harmony poketopunu ararken yüzüğünü bulur. Pikachu ise birçok nadir eşya bulur fakat poketopunu bulamaz. Roket Takımı onları arkadan dinlerler. Planları Tokin'i kaçırmaktır. Meowth her zamanki hayallerini kurar.

Dostlarımız aramaya devam ederken yukarıda Tokin görünür. Kimmy, Tokin'den poketoplarını vermesini ister. Tokin kabul etmez. Tam o anda bir ağ Tokin'i yakalar. Tokin'i ağlarıyla yakalayan Roket Takımı'dır. Meowth balonlarında her zamanki sözlerini söylerler.

Kimmy balonun peşinden gitmeye çalışır. Jessie buna izin vermemek için Seviper'ı gönderir. Tepeyi tırmanırken Seviper, Sis kullanarak Kimmy'yi düşürür. Linoone bağırır ve ağzından poketoplarını düşürür. Kimmy yaralanır. Ash Tokin'i kurtarmak için Pikachu'yu gönderir. James de bunu engellemek isteyince Cacnea'yı yollar. Fakat Cacnea her zamanki gibi James'e sarılmaya geri dönmüştür. Pikachu Demir Kuyruk'la ağı keser ve Tokin'i kurtarır. Seviper Pikachu'ya Zehirli Kuyruk'unu vurmaya çalışır fakat Pikachu başının üstüne çıkar. Yıldırım Oku kullanır ve Seviper'ı balona geri gönderir. Ara vermeden balona da Yıldırım Oku yollar. Balon patlasa da balonları kendi kendine yenilenmiştir. Poketopu şeklinde bir balon olmuştur. Dostlarımız şaşırdığı anda Pikachu'ya ağ atarlar. Tokin, balonu Kimmy'yle birlikte oynadıkları poketopuna benzetir. Balonu takip etmeye başlar. Dostlarımız, Tokin'in Kimmy'yle oynadıkları oyunu özlediği için yuvarlak şeyleri çaldığını anlar. Kimmy bunun üzerine topu getirmesini ister. Yani poketopu balonunu.

Tokin müthiş bir şekilde balona atlar. James, Tokin'in balonu patlatmaması için Cacnea'yı gönderir. Cacnea, Dikenli Kol'u Tokin'e vuracakken Tokin zıplar. Cacnea yanlışlıkla balonu patlatır. Balon yere inerken, Tokin Pikachu'nun ağını keser ve birlikte balon yere yakınken atlarlar. Roket Takımı yine pes etmez. Cacnea Dikenli Kol, Seviper Zehirli Kuyruk kullanır. Tokin Su Dalgası kullanarak saldırılarını engeller. Kimmy, Ash'e Tokin'in elektrik saldırısı kullanabildiğini anlatır. Cacnea ve Seviper'ın ise Su Dalgası yüzünden kafaları karışır. Birbirlerine saldırmaya başlarlar. Jessie bağırınca Roket Takımı'na da saldırırlar. Tokin ve Pikachu da birlikte Yıldırım Oku kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçururlar.

Kimmy ve Tokin eskisi gibi tekrar yakın arkadaş olmuşlardır. Ayrılma zamanı gelmiştir. Dostlarımız ayrılmadan önce Kimmy ile Tokin oyununu izlerler.

Pokemon'lar gelişir ve eğitmenler yaşlanır. Ama her şey değişirken bir şey sabit kalır. Arkadaşlar daima arkadaştır. Ve biraz farklı görünseler bile bazen gözlerinle değil de kalbinle bakman gerekir.




[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Kimmy Shoney





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Kimmy Shoney: [Resim: rsiconani263.gif][Resim: rsiconani264.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani104.gif][Resim: rsiconani105.gif]




[Resim: olaylar.png]

-Bu bölümde önemli bir olay bulunmamaktadır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-