Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 393 - Pacifidlog Jam!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Pacifidlog Jam!
Japonca Adı: Disorderly Melee! Pokémon Contest - Kinagi Convention! (Part Two)
Türkçe Adı: Pacifidlog'a Kilitlenmek


Pacifidlog Pokémon Yarışması, bu yılın Büyük Festivali'ne katılmak için May'in son şansı. Şimdiden dört kurdele kazandığı için yarışmaya katılmak için bu yarışmada beşinci kurdelesini kazanması gerek. May adaya geldiğinde sadece kazanmaya odaklanmıştı, ancak yörenin önde gelen rakiplerinden biri açıkça hoş karşılanmadığını gösterdi. May'i erkek arkadaşı ile flörtle suçlayan Erica, Jynx ile izleyicilerin gözünü kamaştırdı. Bu sırada Joshua ve Houndoom da etkileyici bir gösteri sundular ve bu durum onların da yetenekli rakipler olduğunu kanıtladı. Ve böylece Pacifidlog Pokémon Yarışması devam ediyor. Skitty'si ile birlikte May son dört finalistten biri olmayı başardı ama kader kontrolü eline aldı çünkü onun ikinci turda Joshua ile eşleşmesine neden oldu. May zorlu mücadelesinde başarılı olacak ve istediği beşinci kurdeleyi kazanacak mı?

Yarışmanın 2. turunun ilk maçı Erica ve Jesster (Jessie) arasında olacaktır. Jynx maça Güzel Öpücük saldırısı ile başlar, Meowth bu saldırıdan kaçıp Öfkeli Vuruş kullanır ama Jynx'in öpücüğünü gördüktek sonra saldırıdan vazgeçip kaçmaya başlar. Jessie 2. planını devreye sokarak Meowth'ın şekil değiştirmesini ister ve Meowth bir anda Sunflora'ya dönüşür. Bu sırada Jynx'in Hiper Işın saldırısı da yarıda kalır. Meowth'ın şekil değiştirdiğini görenler gözlerine inanamaz. Meowth (Sunflora) ellerindeki yaprakları Jynx'e fırlatarak Jilet Yaprak saldırısı kullanır, Jynx Kar Fırtınası ile karşılık verir. Bu arada jüri bu Jilet Yaprak saldırısından şüphelenir. Jessie, Meowth'a bir kez daha dönüşmesini söyler ve Meowth bu sefer Kirlia'ya dönüşür. Jynx, Güzel Öpücük ile saldırır ama Meowth bir kez daha dönüşür. Bu sefer Wailord'a dönüşmüştür, Jynx Psişik saldırısı ile Wailord'u havaya kaldırır. Meowth buna daha fazla dayanamaz ve Wailord balonunu patlatır. Jüri üyeleri bu dönüşümlerin sahte olduğunu anlar ve Jessie'yi diskalifiye eder. Bunun adil olmadığını düşünen Jessie ve James kostümlerini çıkarıp kendilerini ifşa ederler. Jynx'i çalmaya çalışacaklarken, Jynx'in güçlü Hiper Işın'ı ile karşılaşıp uçarlar.

Sıra May ve Joshua'ya gelmiştir. Joshua Houndoom ile, May ise Skitty ile başlar. Houndoom'un Yıldız Saldırısı'nı atlatan Skitty, Çarpma ile Houndoom'a saldırır. Ardından Çifte Tokat kullanır ama Houndoom bu saldırıdan kaçarak Gölge Topu saldırısını kullanır. Daha sonra Skitty'nin Kar Fırtınası saldırısına Houndoom Alev Püskürtücü ile karşılık verir. Houndoom'un Alev Püskürtücü'sü Kar Fırtınası'nı etkisiz hale getirir. Houndoom'un Yıldız Saldırısı'na May Yardım ile karşılık verir ve şansına Skitty Jilet Yaprak saldırısını kullanır. Skitty, Jilet Yaprak ile Yıldız Saldırısı'nı atlattıktan sonra Çarpma ile Houndoom'u yere düşürmeyi başarır. Skitty Çifte Tokat ile Houndoom'a doğru saldırır ama Houndoom Gölge Topu'nu kullanarak Skitty'yi geri gönderir. Sonrasında Alev Püskürtücü kullanır, Skitty yine Kar Fırtınası ile karşılık verir ama bu saldırı eskisine göre çok daha güçlüdür. Son saniyelere gelirken, iki Pokémon da tüm güçleriyle saldırırlar. Süre dolar ve May kıl payıyla da olsa Joshua'yı yenerek finale çıkar.

Final maçı için Erica ve May sahneye gelirler. Erica maç başlamadan önce May'den şimdiye yaptıklarından ötürü özür diler, böylece aralarındaki gerginlik son bulmuş olur. Maç başlar, Skitty ilk olarak Çarpma saldırısını kullanır. Jynx, Skitty ona doğru koşarken Psişik ile durdurarak Güzel Öpücük saldırısını kullanır. Skitty, saldırının etkisiyle uyumaya başlar ve Jynx Kar Fırtınası ile bir kez daha saldırır. Bu üçlü kombinasyon Skitty'e oldukça zarar verir. Skitty Yardım saldırısını kullanır, Beautifly'ın Ağ Atışı saldırısı denk gelir ve Jynx kıpırdayamaz. Skitty bir kez daha Yardım'ı kullanır ama bu sefer de Bulbasaur'un Jilet Yaprak saldırısı gelince Jynx'in üzerindeki ağlar etkisiz hale gelir. Jynx, Psişik saldırısıyla Skitty'yi kontrol etmeye başlar ve Kar Fırtınası ile saldırır. Skitty Yardım ile şansını dener, bir kez daha Ağ Atışı gelir ama pek işe yaramaz. Bir kez daha Yardım'ı kullanır, bu sefer Sarmaşık Kırbacı gelir ama Jynx Psişik ile kolayca atlatır. May, Yardım saldırısını kullanmakta ısrarcıdır ve bir kez daha şansını dener. Şimdi de Taçyaprak Dansı'na dönüşür, bu arada 30 saniye süre kalmıştır ve Erica bariz bir şekilde üstündür. Skitty bir kez daha Yardım'ı kullanır, Jynx ise Hiper Işın ile işi bitirmek ister ama Yardım saldırısı Ateş Çemberi'ne dönüşerek Jynx'i çok fazla etkiler. Skitty son olarak Çarpma ile maçı kazanır. Bu harika stratejiyle beşinci kurdelesini kazanan May, Büyük Festival'e katılmaya hak kazanır. Yarışma bittikten sonra Erica ve Joshua ile vedalaşan kahramanlarımız, yollarına devam ederler.

May'in beşinci kurdele hayali gerçek oldu. Kendi hayallerine sahip yeni arkadaşlarla tanışan Ash ve May'in ilhamı Büyük Festival'e doğru daha da arttı.

[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Contesta
Mr. Sukizo
Vivian
Erica
Joshua



[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani361.gif]

May: [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: rsiconani267.gif] [Resim: rsiconani300.gif]

Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]

James:[Resim: rsiconani358.gif]

Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]

Erica: [Resim: rsiconani124.gif]

Joshua: [Resim: rsiconani229.gif]


[Resim: olaylar.png]
May Pacifidlog Yarışması'nı kazanır.
[Resim: r5.gif]



[Resim: EmeiGeenler.png]
tlhGS