Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 385 - Let it Snow, Let it Snow, Let it Snorunt
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Let it Snow, Let it Snow, Let it Snorunt
Japonca Adı: Catch Snorunt!
Türkçe Adı: Snorunt'u Yakala


[Resim: genizet.png]

Ash'in Hoenn Ligi Şampiyonası'na girmeden önceki sonuncu salon savaşı kahramanlarımızı Sootopolis Şehri'ne çağırıyor. Bu yüzden Pokemon Merkezi'ndeki kısa bir duraklamanın ardından dağı geçip vapurlarının beklediği Serrosey Kasabası'na doğru hareket edecekler.

Dostlarımız Pokemon Merkezi'ne gelmiştir. Hemşire Joy kar fırtınası çıkabileceğini bu yüzden Pokemon Merkezi'nden ayrılmamalarını söyler. Brock asılmaya başlayınca Buzlu Rüzgar'la dondurulur. Bunu yapan bir pokemondur. Ash Pokedex'i açar.

Snorunt: Kar şapkası Pokemon'u. Snorunt genellikle çok karlı bölgelerde yaşar. Bir Snorunt tarafından ziyaret edilen evlerin şansla kutsanacağı söylenmektedir.

Hemşire Joy Snorunt'un, ziyaretçilerin eşyalarını aldığını söyler. Derken Snorunt Ash'in yerde duran çantasından rozet kutusunu çalar. Ash Corphish'i de gönderip onu takip etmeye başlar. Snorunt'u çıkmaza sıkıştırır. Snorunt kutudan bir rozeti alıp onu Buzlu Rüzgar'la dondurur. Ash o rozeti alsa da diğer rozetleri alamaz. Snorunt Çifte Takım kullanır. Pikachu ve Corphish Snorunt'lardan birine atlarken gerçek Snorunt'un o olmaması nedeniyle birbirlerine çarparlar. Snorunt bunun ardından ortamdan kaçar. Hemşire Joy, normalde şimdiye kadar rozet kutusunu vermiş olması gerektiğini söyler.

Roket Takımı zorlana zorlana ilerler. Pokemon Merkezi göründüğünde yiyecek bir şeyler olabileceğini düşünürler.

Ash Snorunt'u kaybetse de kaçtığı yerden devam eder. Yerde Dövüş Rozeti'ni görür. Bu arada Corphish yandaki kapıya doğru hareketlenir. İçeri girerler. Ash bağırarak ortaya çıkmasını ister. Birden Roket Takımı kutunun arkasından çıkıverir. Kutuda bulunan yiyecekleri yiyorlardır. Dostlarımız yiyecekleri geri isterken Ash Snorunt'u görür. Depoda bir dizi koşturmaca devam ederken Snorunt Buzlu Rüzgar kullanır. Ash eğilince, Buzlu Rüzgar Roket Takımı'nı dondurur. Snorunt Ash'ten kaçmaya devam ederken Roket Takımı'na Kafa Darbesi atar. Ash de Corphish'le ona destek verir. Corphish Yengeç Çekici kullanır. O darbeyle Roket Takımı fırlarken Snorunt pencereyi açar. Böylece Roket Takımı fırlatılır. Snorunt rozet kutusunu gösterir. Ash teşekkür ederek geri alacakken Snorunt Buzlu Rüzgar yaparak Ash'i dondurur. Ardından pencereden kaçıverir. Ash de pencereden çıkar. Hava kötüdür. Bu yüzden Ash'in arkadaşları da onları aramaya çıkar. Snorunt Ash'ten kaçarken aşağı düşer. Ash onu tutsa da kaymaya devam ederler. Önlerine kaya çıkınca Ash kayaya sırtını döner. Kayaya çarpıp bayılır.

Fırtına başlayınca May, Brock, Max ve Pikachu da geri dönmek zorunda kalır. Fırtınanın dinmesini bekleyeceklerdir.

Ash uyandığında kendini bir igloda bulur. İgloyu Snorunt inşa etmiştir. Snorunt Ash'e elma vermek ister. Ash şaka yapacağını düşünerek ilkte kabul etmese de sonra alır. Bir ısırık aldıktan sonra Snorunt'a geri verir. Snorunt Ash'e iki elma daha verir. O anda şapkasını alıp kaçar. Ash fırtınaya çıkamayınca onu kovalayamaz. Snorunt aslında o şapkayı Pokemon Merkezi'ne götürmek için almıştır. Oraya götürür. Fırtına dindiğinde diğerleriyle birlikte Ash'i aramaya gider. Dostlarımız kar motorlarıyla ilerlerken Ash'i bulurlar. Max rozet kutusunu sorar. Hemşire Joy vermediğini öğrenince ondan ister. Fakat Snorunt vermek istemez. O anda büyük bir el Pikachu ve Snorunt'u kapar. Pokêmonları kutuya koyan kişiler Roket Takımı'dır. Sloganlarını söylerler. Pikachu Yıldırım Oku'nu kullanır ama kutu hala sağlamdır. Snorunt, Kafa Darbesi kullanarak kutuyu kırar. Buzlu Rüzgar'la saldırır. Wobbufet saldırıyı geri karşılar. Hemen balonlarına binip kaçarlar. Dostlarımız kar motorlarıyla onları takip etmeye başlar. Meowth kumandasıyla balonun ateşini arttırarak balonu hızlandırır. Bunun üzerine dostlarımız ormanın kestirme yolundan geçerler. Snorunt düşecekken Ash o anda onu tutar. Ormandan çıkınca karşılarında balonu görürler. Hemşire Joy ve Ash kar motoruyla yokuştan atlarlar. Ash Snorunt'u balona atar. Snorunt Roket Takımı'nı ve balonlarını dondurur. Balon aşağı doğru düşerken Snorunt Pikachu'yu alıp aşağıya atlar. Yere inen Ash, Snorunt ve Pikachu'yu tutar. Roket Takımı yere indikten sonra Seviper ve Cacnea'yı gönderir. Cacnea Dikenli Kol, Seviper Isırma'yı kullanmak için hareketlenince Snorunt Buzlu Rüzgar'la onları dondurur. Pikachu Yıldırım Oku'yla Roket Takımı'nı ile pokemonlarını fırlatır.

Hemşire Joy rozet kutusunu ister. Ama Snorunt yine vermez. Dostlarımız Snorunt'un ayrılmak istemediğini anlar. Bunun üzerine Ash, Snorunt'un ekibe katılmasını ister. Ama Snorunt karşısına geçip ona maçla geleceğini gösterir. Ash Pikachu'yu seçer. Pikachu Demir Kuyruk'la hareketlenir. Snorunt Çifte Takım kullanıp Pikachu'yu şaşırtır. Pikachu, Snorunt'un ani saldırılarından son anda kaçar. Pikachu, tek çare olarak Demir Kuyruk'unu, karları etrafa büyük bir şekilde saçmak için kullanır. Karlar etrafa saçılınca Snorunt'un sahteleri yok olur. Hızlı Saldırı'yla Snorunt'un kendini yerde bulmasını sağlar. Artık Snorunt saldırıları atlatamayacak duruma gelmiştir. Pikachu harika bir Gök Gürültüsü kullanarak savaşı bitirir.
Bu arada Snorunt rozet kutusunu yere düşürür. Ash PokeTopu'nu gönderir. PokeTopu Snorunt'un kaçmasına izin vermez.

Dostlarımızı Pokemon Merkezi'nde görüyoruz. Hemşire Joy Snorunt'unu tedavi edip geri verir. Snorunt PokeTopu'ndan çıktığında diğer pokemonları görüp şaşırır. Corphish onun yakınına gelir. Kıskacını uzatır ama Snorunt ona Buzlu Rüzgar kullanır. Combusken, d
onmuş Corphish'e , May'in isteğiyle Alev Çemberi yollar. Corphish bu sefer de yanar. Dostlarımız onun şakacı kimliğini bırakmayacağını anlarlar.

Yani, birkaç kıl payı kurtuluştan sonra Ash rozetlerine yeniden kavuştu. Ve bu süreçte yeni bir arkadaş edindi. Şimdi kahramanlarımızın Hoenn Ligi'ne olan yolculukları eskisinden daha inanılmaz ve tahmin edilemez olacağa benziyor.





[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy






[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani324.gif] [Resim: rsiconani341.gif] [Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani361.gif]


Brock: [Resim: rsiconani272.gif] [Resim: rsiconani258.gif] [Resim: rsiconani205.gif]


May: [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: rsiconani267.gif] [Resim: rsiconani300.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]



[Resim: olaylar.png]

[Resim: 361.gif]
-Ash bir Snorunt yakalar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-